Koji Clio 2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Max82
    CBC Član
    • 25.02.2018
    • 81
    • shuma
    • odakle mi

Ajde sad,jedni hvale kako prelaze dosta ti fiat fire motori a sad ovo....skroz sam zbunjen a uz to se sad i neckam oko punta,mada i danas se moze videti stariji fiat uno i panda na ulicama.
    Ono sto sam cuo jeste da dacije sa renoovim motorom 1.4 dosta prelaze,ono sto mene odbija bas od nje jeste losa limarija,gledao sam cak i 2004-2006 vecina je imala po malo korozije,jeste da trosi malo vise ali uglavnom imauju plin.Vidim da ih dosta koriste i taksisti a nisu ni niske.
    Ili s druge strane uzeti nesto novije mozda bez klime jer je manje preslo ili neki noviji stojadin sa plinom,em jeftino em nije skupa generalka,petoro vrata,doduse nema klime.

ili ovako nesto?

https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11686019/zastava-101
    Last edited by Max82; 13.03.2018, 16:03.

Comment

• Max82
      CBC Član
      • 25.02.2018
      • 81
      • shuma
      • odakle mi

Evo bas guglam neki hvale lagunu i priajtlej mi je predlozio lagunu medjutim ja sam malo guglao i procitao kako su starije lose.
      Bas gledam sajt automanijak koji ga predlaze kao dobar automobil
      2001 Renault Laguna 1.6 16V - Informacije, specifikacije i iskustva vozača

S druge strane ovo sam procitao skoro
      Pitanje: Poštovani g.Todoroviću, odrastao sam u porodici koja je imala Renaulte. Deda je imao čuveni Renault 4, tata je kupio kao svoj prvi auto Renau...

Comment

• FM III
        CBC Član
        • 28.04.2010
        • 79
        • Beograd
        • Ford Focus mk3,5

Ova zastava 10 iz Aleksinca je taxi a prešao 142 000 km

Comment

• Max82
          CBC Član
          • 25.02.2018
          • 81
          • shuma
          • odakle mi

https://www.automanijak.com/motori/fiat/590/fiat-1242cc-benzin-1.2-fire-smpi-8v-60ks

Po onome sto sam guglao,fiatovi motori hoce da pustaju ulje,kod klija moguci redovni problemi sa klimom.
          Prica se svela na dva

ili mozda ipak sa klimom i nemackim gumama koje se ovde ne nalaze,pa je verovatno uvezen a koliko znam ti otamo idu po snegu i soli i uglavnom imaju znakove korozije odozdo.Imao sam prilike da gledam dva pezoa,itlaijanski i nemacki,italijanski je u svakom pogledu bio bolje ocuvan.

Sta vam ovde deluje kao najbolja kupovina??
          Last edited by Max82; 13.03.2018, 17:15.

Comment

• The Punisher
            CBC Senator XXL
            • 01.03.2006
            • 503
            • Beograd Wozhdovatz
            • Ford Taunus TC1

Za koji god auto da se odlučiš MORAŠ da ga teraš u servis na pregled, ne kupuj auto bez da si platio pregled sa dijagnostikom. Majstor će ti reći šta je u kakvom stanju, ti odaberi auto koji izgleda neofucano, to majstore ne interesuje.
            https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Max82
              CBC Član
              • 25.02.2018
              • 81
              • shuma
              • odakle mi

Nisam ja strucnjak,zato vodim majstora sa sobom.
              Moje je da nadjem auto i da mnogo ne lutam jer sve to kosta.

Click image for larger version

Name:	download.png
Views:	1
Size:	113.7 KB
ID:	882228
              Last edited by Max82; 13.03.2018, 18:09.

Comment

• The Punisher
                CBC Senator XXL
                • 01.03.2006
                • 503
                • Beograd Wozhdovatz
                • Ford Taunus TC1

A ti dođi u Beograd pa biraj, u Pirotu ti je slabija ponuda.

Comment

• sErGiO
                  Moderator
                  • 30.01.2007
                  • 2769
                  • Neko selo pored Beogr
                  • Alfa Romeo 156SW

I prestani da čitaš te beskorisne tekstove sa gomilom nekih opštih mesta i uglavnom nagađanja o tome šta na nekom autu može (a ne mora) da bude problem. Samo se bezveze opterećuješ velikom količinom beskorisnih informacija koje ti baš ništa neće pomoći prilikom kupovine. Što više čitaš to si više zbunjen.
                  Odluči se da li gledaš auto iz punto segmenta ili laguna segmenta, nemoj tako da gledaš sve i svašta jer na kraju nećeš ništa kupiti. Koncentriši se na jedan ili dva bliska segmenta i na 2-3-4 modela i to juri. Kad naiđeš na nešto što ti se čini da je očuvano onda to teraj kod majstora da on da svoj sud.

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

samo rec dve o puntu. Na toliko mesta sam ga hvalio i dalje stojim iza svega recenog. Najbolji odnos cena/potrosnja/odrzavanje/voznja ALI, auto je sad vec mator i jako tesko je naci limarijski dobar primerak. Cale je mog savio oko bandere pre nekih mesec dana i od tada sam pogledao 20 komada, ni jedan nije prosao test macke*. Stavise, ne bi prosao ni test slona.

*test macke, ubacis macku u auto i ako se ugusi, sve dihtuje. Puntici koje sam gledao su toliko truli da bi i slon nasao put napolje.
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

da,lepe su godine vec. moj bivisi 2002 drugo godiste je bio zdrav,ali mu se oljustila farba sama od sebe na krovu i haubi.
                      milism da su im sajtne kriticne,treba pogledati.ne znam za druge delove.
                      i ne treba te automobile mnogo placati. kaki 1700 evra za punta ili klia 2001-2002 . ne mogu oni to da prodaju za te pare,to moras da znas kad odes da kupis.
                      ja sam mog ispravnog prodao za 1000 evra ,a trazio 1300 godinu dana,slabo ko dodje.nemaju ljudi pare.a auto bio ispravan sa klimom, bio sa njim do Parge u Grckoj.bez problema pun auto,preko 2000km presao.

sto rekose,smanji dozivljaj . pusti tekstove strucnjaka za sve automobile,nabadaju u mraku. svi se automobili kvare i svi su i dobri i losi,zavisi kakav primerak nabodes.

odredi koliko para dajes.koja godista raspon gledas,koliko vrata,klima da ili ne.benzinac -dizel - gas.. koja kubikaza max.
                      i to unesi u pretragu na sajtu za polovne automobile i onda gledaj sta ces.

i da.. pazi se ako nije vlasnik i ako jeste,da nije duzan neke kazne ili porez,neces moci da prebacis auto na sebe dok ne izmiri sve prema drzavi.
                      Last edited by zoranbg; 14.03.2018, 10:35.
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Max82
                        CBC Član
                        • 25.02.2018
                        • 81
                        • shuma
                        • odakle mi

Bio je neki clio 2003 sa zimskim gumama na alu felnama 16 i letnjim na celicnim 14.
                        Na slikama je bio perfektan poput onog iz Surdulice,odradjeni servisi,klima,covek ga prodavao zbog kupovine vozila sa petoro vrata.
                        I to za 1800 ali bi ga dao i za 1700,i dok ja da odem,auto se proda.
                        1700e za punto 2001 i po meni je mnogo,jedino da ima i plin pa da vredi taj novac.
                        Od auta me interesuje da nije nizak,da je izdrzljiv,da ima dobre trapove,limariju,da odrzavanje nije previse skupo,mada i da je nesto skuplje ako se cesto ne kvari onda je ok,da ne trosi kao dacia ili fabia ili da ima plin pa da je isplatljivo,mada am i pomenutu fabiju razmatrao ali kazu da motori nisu najsjajniji.
                        Od pocetka razmatram clio,mada sam gledao i punto kao i lanciu ypsilon,ford fiestu ali zbog limarije i trapova sam odusao od njih jedno vreme.
                        Neki su mi preporucili i pezo ali je nizak,losi trapovi,ima losu elektroniku,ima ga moj prijatelj i nije nesto zadovoljan a tu je i cuvena torzija.
                        Razmatrao sam megan sa plinom 1.6 kao i scenic,oba su sa dobrom limarijom,visoki,izdrzljivi...
                        Problem je sto u ovim krajevima je ponuda mala,cene su visoke a dosta je i preprodavaca a ja sam ogranicen i budzetom jer na sve to imam i prenos,put,majstora.Sto se tice kupovine samo od vlasnika i nista bez majstora i prenosa odmah da ne bih imao kasnije problema.
                        Last edited by Max82; 15.03.2018, 16:45.

Comment

• Max82
                          CBC Član
                          • 25.02.2018
                          • 81
                          • shuma
                          • odakle mi

U oglasima i dalje nista sto mi privlaci paznju,ovaj punto i dalje stoji neprodat sto mi je cudno.

I kakve su lancije,koilko znam fiatovi su motori,kakvi su trapovi,limarija...?

I kakav je twingo?Ima li ga neko,ima li problema sa poluosovinama?

Eto to je otprilike to sto se moze naci za ovaj novac,fabia,twingo,clio,punto,lancia,megan,scenic, agila, corsa,astra g.Sta je ovde najjeftinije i najpouzdanije od motora,mehanike,limarije?

Last edited by Max82; 15.03.2018, 19:20.

Comment

• sErGiO
                            Moderator
                            • 30.01.2007
                            • 2769
                            • Neko selo pored Beogr
                            • Alfa Romeo 156SW

Ta Lancia Y je odličan autić ali je baš mali.

Comment

• The Punisher
                              CBC Senator XXL
                              • 01.03.2006
                              • 503
                              • Beograd Wozhdovatz
                              • Ford Taunus TC1

https://www.fiat-lancia.orangutani.r...ronsko.i.dalje Jebo Vas CBC forum doživotno kao što i radi mali mizerni ljudi... Šta god da bude ima da se žderete doveka i ništa tu nema da se promeni.

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Ahhh... grešketina, editovao sam Punišerovu poruku umesto sa je obrišem ili objasnim pa to činim sada ovim putom. Moroni koji su nekad a možda i sada komandovali FIAT forumom su umislili da će da se obogate i zgrnu silne novce kao i neki drugi forumi, naravno da se nisu obogatili od foruma ali su ostali ostrašćeni i i današnje vreme komunikacija oni i dalje seru o nekom linku neovlašćenom koji mi držimo a oni ustvari mene drže i to loše, svaki ebeni link je uklonjen davno i to iz inata a sad ću konačno i ja staviti to ovno u zabrnu totales, ko napiše fiatlancijaforum ima da ga zvekne malj iz ekrana...

Izvinjavam se na digresiji pa nastavite dalje sa temom.
                                P.S. kome nije jasno o čemu se radi neka upiše dotični url ili iskoipa sa tog sajta (dok nisam upalio malj) pa će mu biti jasno.... Mizerije mizerne ne na kvadrat nego na 16 koren pa onda usitnjeno pa premleveno pa pomešano sa govnima pa napravljen kliker i lansiran u vasionu da ga alijeni pojedu i otruju se....
                                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X