c5 , c4 picasso ? senic grande ...
Auto za porodicu - 5 ili 7 sedista?
Collapse
X
-
Dobar drugar je dugo godina vozio C4, kupljen od prvog vlasnika i nekom relativno malom km i imao je brdo losih iskustava sa tim autom. Uz to isao sam u vise navrata da gledam razne C4 i to je sve bilo jako lose. Iz tog razloga ne gledam nista sto ima u imwcu C4Mozda eventualno C5 ali i to tesko. Reno inace ne volim, imao sam clio i zgadio mi se. Jedino sto za Reno imam majstora. Laguna 3 mi je lep auto a uz to u karavan varijanti ima ogroman gepek.
Comment
-
-
Gledam i njih. Malo su mi glomazni i kod svih tih minivanova me uzasno nervira sto je tabla 2m dugacka. Vozao sam juce neki C-max i uzasan mi je osecaj. Kakva su tvoja iskustva sa S-maxom? Jel skup za odrzavanje? Kakva je potrosnja...?
Comment
-
-
Evo vec se 6tu godinu druzimo
Veliki servis oko 300e,mali 100e
Nikakvih velikih kvarova nisam imao,samo redovno odrzavanje
Sad imam problem koji sledeci auto uzeti,jer sam se navikao na maxu
Sto se potrosnje tice po boardu 7.2l do 8l ide po gradu,zavisi od stila voznje,to je za automatik,dok manuelni mislim da ode od 6.5l
Jedino sto treba izbegavati je powershift u restylinguLast edited by macaneli; 25.06.2020, 01:26.ima se,moze se-nema se,mora se
Comment
-
-
Zahvaljujem na odgovorima. Trenutno sam blizi opciji da uzmem auto sa 5 sedista ali nista jos nije definitivno. Ima li ko kakvo iskustvo sa Mazdom 6 2005-6 godiste? Kakvi su im dizeli? Cuo sam da su sklone koroziji.
Comment
-
-
Sve si pogodio za Mazdu, korozija, ali dizeli pouzdani, kao i ceo auto. Održavanje malo skuplje, ali ako praviš 15k godišnje, svejedno je.
Inače i S Max je super rešenjeŠkoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment