Pozdrav svima, zena i ja planiramo da kupimo polovan auto iz uvoza, ali se ne razumemo u automobile pa bi zeleli da cujemo vase utiske, iskustva i misljenja.
Nase interesovanje je SUV, i mi smo imali neku listu od 10-ak automobila, koju smo sveli na 4.
Uglavnom smo gledali sledece karakteristike:
Budzet:20.000-25.000 evra
Godiste: 2016+
Kilometraza: max do 100.000km,ali pozeljno bi bilo da bude manja, iznad toga bas i ne bi hteli
Motor: Dizel do 2.000 ccm i do 132kw
Sto se tice motora to smo uglavnom gledali zbog manje potrosnje, ali svaku sugestiju prihvatamo.
Ovo je lista od 4 SUV-a:
1. Hyundai Tuscon N-Line 1.6 CRDI
2. Peugeot 3008 novije godiste
3. Jaguar F-Pace 2018god (njega smo nasli u budgetu, ali je malo vise presao)
4. Mazda CX-5
Ostali SUV (vise se meni svidjaju po kareltaristikama nego mojoj zeni, ali ova 4 iznad smo se slozili)
5. Volvo XC40
6. BMW X1 ili X3
7. Audi Q5 ili Q2
Ovo su nama najbitniji parametri, ali posto mi nemamo pojma o tome koliko kostaju registracije, delovi, potrosnja, pouzdanost, sigurnost/bezbednost, koliko su kvalitetni sistemi za upravljanje, kocenje, kvalitet motora, i da li unutra ima dovoljno mesta za porodicu od 4 osobe i stvari, voleli bismo da cujemo sva vasa misljenja o navedenim ili ne navedenim modelima/markama automobila.
Samo da napomenem da ne bismo uzeli Tiguana, jednostavno nam se ne svidja auto.
Hvala unapred svima!
Nase interesovanje je SUV, i mi smo imali neku listu od 10-ak automobila, koju smo sveli na 4.
Uglavnom smo gledali sledece karakteristike:
Budzet:20.000-25.000 evra
Godiste: 2016+
Kilometraza: max do 100.000km,ali pozeljno bi bilo da bude manja, iznad toga bas i ne bi hteli
Motor: Dizel do 2.000 ccm i do 132kw
Sto se tice motora to smo uglavnom gledali zbog manje potrosnje, ali svaku sugestiju prihvatamo.
Ovo je lista od 4 SUV-a:
1. Hyundai Tuscon N-Line 1.6 CRDI
2. Peugeot 3008 novije godiste
3. Jaguar F-Pace 2018god (njega smo nasli u budgetu, ali je malo vise presao)
4. Mazda CX-5
Ostali SUV (vise se meni svidjaju po kareltaristikama nego mojoj zeni, ali ova 4 iznad smo se slozili)
5. Volvo XC40
6. BMW X1 ili X3
7. Audi Q5 ili Q2
Ovo su nama najbitniji parametri, ali posto mi nemamo pojma o tome koliko kostaju registracije, delovi, potrosnja, pouzdanost, sigurnost/bezbednost, koliko su kvalitetni sistemi za upravljanje, kocenje, kvalitet motora, i da li unutra ima dovoljno mesta za porodicu od 4 osobe i stvari, voleli bismo da cujemo sva vasa misljenja o navedenim ili ne navedenim modelima/markama automobila.
Samo da napomenem da ne bismo uzeli Tiguana, jednostavno nam se ne svidja auto.
Hvala unapred svima!
Comment