jesu moze se fino auto uzeti za te pare! nalazim honde crx 91god ocuvane za nekih 2750e-5500maraka. kako su se pokazale u praksi, djelovi i ostalo. sto se tice brzine treba mi 1.8+ i stotinjak konja, nista vise. neznam jeste li vidjeli onog golfa sto se prodaje za 5000 i nesta evrica.... drama golf kako izgleda, sredjen max ozvucenje, sony2, tv, dvd cd..... otidjite na autopijaca.ba i nadjite medju golfovima!
opste diskusije-diskusija o kupovini
Collapse
X
-
http://www.autopijaca.ba/index.php?vozi ... &view=9456
strasnognojchina II 5600e
a sto se tice hondi TU ne znam koliko imas dobre majstore za nju a i problem ti je posle da je prodas ...
po meni najbolje ti uzmi neku kalibru 2.0 16v i zavrsi posao...I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Dobra Honda se proda odmah, to je uvek trazena roba. Honde su se odlicno pokazale, najbolje su istrpele maltretiranja ovih 10-15 godina. Dobra Calibra ne moze da se nadje za toliko para, a slabije je uradjen auto (mada je Calibra generalno vrlo dobar auto, dizajn je super, 2.0 16v motor isto).
Golf II je ispod nivoa, potpuno prevazidjen auto, pogotovu unutra...a i da ga kupis dosadi brzo.
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinDobra Honda se proda odmah, to je uvek trazena roba. Honde su se odlicno pokazale, najbolje su istrpele maltretiranja ovih 10-15 godina. Dobra Calibra ne moze da se nadje za toliko para, a slabije je uradjen auto (mada je Calibra generalno vrlo dobar auto, dizajn je super, 2.0 16v motor isto).
Golf II je ispod nivoa, potpuno prevazidjen auto, pogotovu unutra...a i da ga kupis dosadi brzo.I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Obrati paznju na Punto 90. Unutra je stari Fiatov SOHC od 1,6l, ostatak kola je regularan Punto prve generacije. Vidi sta mozes da nadjes, i da li ti se uklapa u cenovni opseg. Ovaj auto bi trebao da moze da se nadje u dobrom stanju (mozda iz uvoza, vidi kako u Bosni stoje stvari na tu temu), ima vrlo jeftine delove i moze odlicno da se "nabrije" - a i u fabrickoj izvedbi je zverina.(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
ima ih u oglasima desetak. sad mi recite posto je kod nas pretezno golf, za njega se mogu naci spojleri, branici i ostalo, kako stojimo sa tim stvarima za hondu? crx naravno. nije mi tesko do srbije preci i kupiti ako ima tamo a u bih nema. znaci ima li se naci tih stvarcica da se nabudzi auto svana a i iznutra ako ima sta! sto se tice dijelova ima i toga kako mi se cini, a ja bih uvezo odmah stranca za dijelove...
Comment
-
-
Originally posted by nemanma ima delova cak neki nasi idu u bosnu po delove nego je frka ako ti se nesto pokvari da li ti mozes da nadjes dobrog majstora koji ce to tebi da sredi ....
A sto se tice delova za styling, ima koliko hoces...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Comment
-
Comment