opste diskusije-diskusija o kupovini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neradnik
    CBC Član
    • 31.05.2006
    • 44

jesu moze se fino auto uzeti za te pare! nalazim honde crx 91god ocuvane za nekih 2750e-5500maraka. kako su se pokazale u praksi, djelovi i ostalo. sto se tice brzine treba mi 1.8+ i stotinjak konja, nista vise. neznam jeste li vidjeli onog golfa sto se prodaje za 5000 i nesta evrica.... drama golf kako izgleda, sredjen max ozvucenje, sony2, tv, dvd cd..... otidjite na autopijaca.ba i nadjite medju golfovima!

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

http://www.autopijaca.ba/index.php?vozi ... &view=9456

strasno gnojchina II 5600e

a sto se tice hondi TU ne znam koliko imas dobre majstore za nju a i problem ti je posle da je prodas ...

po meni najbolje ti uzmi neku kalibru 2.0 16v i zavrsi posao...
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Dobra Honda se proda odmah, to je uvek trazena roba. Honde su se odlicno pokazale, najbolje su istrpele maltretiranja ovih 10-15 godina. Dobra Calibra ne moze da se nadje za toliko para, a slabije je uradjen auto (mada je Calibra generalno vrlo dobar auto, dizajn je super, 2.0 16v motor isto).
        Golf II je ispod nivoa, potpuno prevazidjen auto, pogotovu unutra...a i da ga kupis dosadi brzo.

Comment

• neradnik
          CBC Član
          • 31.05.2006
          • 44

imao sam golf2.... bio gti 2.0 160 konja, motor od trojke.... potego mi konj (suvozac ) rucnu na 140..... drama... umalo ga ubio nisam, ali bolje ovako to da otplati

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

Originally posted by starac vujadin
            Dobra Honda se proda odmah, to je uvek trazena roba. Honde su se odlicno pokazale, najbolje su istrpele maltretiranja ovih 10-15 godina. Dobra Calibra ne moze da se nadje za toliko para, a slabije je uradjen auto (mada je Calibra generalno vrlo dobar auto, dizajn je super, 2.0 16v motor isto).
            Golf II je ispod nivoa, potpuno prevazidjen auto, pogotovu unutra...a i da ga kupis dosadi brzo.
            ipak pricamo o bosni ne o srbiji npr pogledaj sajt koji je dao ...ima samo 1 honda

Comment

• Rubi
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 519
              • Beograd

Obrati paznju na Punto 90. Unutra je stari Fiatov SOHC od 1,6l, ostatak kola je regularan Punto prve generacije. Vidi sta mozes da nadjes, i da li ti se uklapa u cenovni opseg. Ovaj auto bi trebao da moze da se nadje u dobrom stanju (mozda iz uvoza, vidi kako u Bosni stoje stvari na tu temu), ima vrlo jeftine delove i moze odlicno da se "nabrije" - a i u fabrickoj izvedbi je zverina.
              (\__/)
              (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
              (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• neradnik
                CBC Član
                • 31.05.2006
                • 44

ima ih u oglasima desetak. sad mi recite posto je kod nas pretezno golf, za njega se mogu naci spojleri, branici i ostalo, kako stojimo sa tim stvarima za hondu? crx naravno. nije mi tesko do srbije preci i kupiti ako ima tamo a u bih nema. znaci ima li se naci tih stvarcica da se nabudzi auto svana a i iznutra ako ima sta! sto se tice dijelova ima i toga kako mi se cini, a ja bih uvezo odmah stranca za dijelove...

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

ma ima delova cak neki nasi idu u bosnu po delove nego je frka ako ti se nesto pokvari da li ti mozes da nadjes dobrog majstora koji ce to tebi da sredi ....

Comment

• Vladan
                    CBC Senator
                    • 18.08.2005
                    • 248
                    • Vuko.ebina
                    • e46 325i

Originally posted by neman
                    http://www.autopijaca.ba/index.php?vozilo=43&page=7&view=9456
                    'de mu je brava na zadnjim vratima??

Comment

• -Vedran-
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 3255
                      • Beograd

Originally posted by neman
                      ma ima delova cak neki nasi idu u bosnu po delove nego je frka ako ti se nesto pokvari da li ti mozes da nadjes dobrog majstora koji ce to tebi da sredi ....
                      Pa uz pomoc cannonball foruma i honda cluba moci ce dosta toga i sam da uradi

A sto se tice delova za styling, ima koliko hoces...
                      Power of dreams !!!

Comment

• Shone
                        CBC Član
                        • 13.09.2005
                        • 65
                        • Novi Sad

Moj predlog je Opel Astra F GSi 2.0 16v, moze se za te pare naci i ide bolje od calibre 2.0 16v.

Comment

• [kick]
                          CBC Senator
                          • 21.05.2005
                          • 212
                          • Leskovac, Srbija

I ovo nije lose
                          http://www.polovniautomobili.com/plac/d ... gin&page=3
                          BMW Fan Club Srbija

Comment

Working...
                          X