opste diskusije-diskusija o kupovini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neradnik
    CBC Član
    • 31.05.2006
    • 44

opste diskusije-diskusija o kupovini

razgovarao sam sa 206 dobar momak u svakom slucaju valjda vi bolje znate a vidim da znate poslusacu vas savjet da ne kupujem pa da vidimo neki savjet i predlog za kupovinu. znaci imam oko 3000e i hocu da kupim auto, koje ce me dobro sluziti a i da dobro ide a i izgleda! ako ko ima predloga javite! mozda neka alfa ili sta slicno!!!
  • civi
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1492
    • Pozarevac

pa za te pare bi ti neka calibra 2.0 8 v zavrsila solidan posao, ako hoces malo vise da dodas tu je uvek bravo 2.0 hgt.....
    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

BMW E34- 520,525 , SAAB 9000CSE TURBO, ALFA 164, ..... Opel Calibra...
      Ima toga
      Za SAAB mogu retji samo rechi hVALE...

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Evo,uz @neradnik-a,i ja imam slicnu dilemu!Dakle,nekih 2.500 do 3.000e!Prvenstveno razmishljam o : Omega A 1,8 (karb ili "i") ili 2,0 / Sierra 1,6 ili 1,8. Eventualno jaje 80 1,6/1,8 ?!?
        Ako bih mozda uspeo da nakalemim jos koju paru u ovu pricu bih ubacio Mondeo Ia (93.->) 1,6 ili 1,8 i Omegu B 2,0 (do 4-4.200e).Mada me ova zadnja 2 plase (pre)skupim odrzavanjem (i dazbinama svi ovi 2,0).Te bi im mozda alternativa bila neki mladji Orion ili Marea 1,6 za vec pomenute pare!

Gledam ovo sto napisah pa se nadam da cete se snaci i dati neke savete u vezi navedenih modela! THX unapred!

p.s.
        Sagledavajuci uopsteno moje zelje i (ne)mogucnosti,najbolje bi mi dosla Omega A 1,8 GLS,cini mi se.

Comment

• Vlada_nbgd
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2005
          • 1066
          • Novi Beograd/Topcider
          • ford focus sport pack

Pa mslim da bi trebalo da zaobidjes omegu A,ja sam pre par meseci isao sa drugarom bas da kupimo taj auto i pogledao ih par,uglavnom su trule ili lose uradjene,cudo jedno kolko imaju losu limariju,trule bas na vitalnim mestima.Na kraju smo uzeli bas tu 1.8 karb,i auto nije lose mada ima cetri brzine ,inace ova je idina pa mozda zbog toga?
          FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Posto bi hteo nesto brzo, zustro i da izgleda sportski moj predlog su Honda Civic/CRX i Toyota Celica.

Comment

• Flavio
              CBC Senator XXL
              • 13.06.2006
              • 1926
              • 012 Centar
              • KaraWagon 1.4T.Spark

Nije mi hitno,bitno je da to uradim dok ne krene loshe vreme na jesen.Zato racunam da mozda mogu da iskopam neku Omegu nekrpljenu josh!

Comment

• marinac
                CBC Senator
                • 13.03.2006
                • 277
                • Beograd
                • Alfa 156 JTS

I moj predlog je Honda civic ili crx, brzo, dobro izgleda, kvalitetno. Gde ces vise.

Comment

• NemaN
                  CBC Senator XXL
                  • 29.11.2004
                  • 1560
                  • munze

sve zavisi kako kupujete auto nemojte tako uopsteno!!!

sta ocete od auta ,sta vam je bitno ,cene delova ,udobnost,tuning ,styling ...
                  I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Volvo seriju 200

Comment

• neradnik
                      CBC Član
                      • 31.05.2006
                      • 44

sta mislite o nekom puntu 98god??? dobro godiste a sad kako se pokazao neznam!

Comment

• overspeed
                        CBC Senator XXL
                        • 24.05.2005
                        • 2779
                        • Kosovska Mitrovica

@ neradnik:

Za 3 k veverica teshko da mozhesh da uzmesh auto a da ispunjava sve shto si nabrojao: "...da dobro sluzhi, lepo ide i lepo izgleda...". Ovo u vezi izgleda je subjektivno, a pod onim da "lepo" ide pretpostavljam da si mislio na brz, snazhan automobil?!

E sad, da uzmesh "sportski" auto koji ce dobro da te sluzhi, istovremeno dobro da ide a da koshta toliko koliko mozhesh da izbrojish evrica, on bi morao da bude redovno servisiran i odrzhavan, jer tu vec govorimo o autima starim 10+ godina, pa njihova "servisna istorija" treba da bude ono presudno da ili ne pri kupovini. To je najveci problem, jer cesh teshko naci "sportski auto" sa pochetka '90-ih godina koji je uvek redovno odrzhavan i servisiran, i kao takav vredan kupovine. Sve, ili ograomna vecina, tih sportskih zujalica i ulichnih trkacha su podobro izakane, iscimane i uglavnom ischukane, a ogromna vecina njih nikad nije ni videla redovno odrzhavanje, kvalitetno ulje i slichno, a upravo su takvi automobili najmanje imuni na zapostavljanje. Ima takvih automobila kol'ko 'ocesh, pune su ih auto-pijace i oglasi, i mozhesh naci primerke koji ce zaista "lepo da idu", ali ono shto hocu da kazhem je da ne mozhesh od njih da ochekujesh da te istovremeno i "dobro sluzhe", vec budi spreman na cheste probleme sa njima...

Za 3 k evra, sa druge strane, mozhesh da uzmesh, 'ajde da tako kazhem, solidan auto sa dosta opreme, chak i klimom, i godishta 1995-1997. koji ce te solidno sluzhiti, ali nishta ni blizu nechega shto "lepo (brzo) ide". Ako si bash, bash reshio da uzmesh neku zujalicu, sa tim keshom, ochekuj da ce stalno da te cima i budi spreman da (stalna) dodatna ulaganja ako nameravash da ga odrzhavash u tip-top voznom stanju, a to bi trebalo da je "pod obavezno" obzirom na to kako se voze takvi automobili...

E sad, ako si i pored svega za ovo drugo, mislim da bolju ponudu od ove na linku ispod necesh naci! Sa slika deluje i vishe nego OK, narochito za te pare, a ispunjava sva tri tvoja uslova: lepo izgleda, lepo (veoma ) ide i, ochekujem da ce dobro da sluzhi Auto je u "startu" 3400 evrica, ali uz malo cenkanja mozhe da ide par stotina evra nizhe. Ako se dobro proveri legalnost i ispravnost i sve bude OK, gre'ota je ne kupiti ovo za te pare

Pozz

http://www.bmw.tv

Comment

• TAZZ
                          Banovan
                          • 30.05.2005
                          • 1409
                          • NBGD,SERBIA

@over...
                          Batice iskopa ga Ti sam TAKO...
                          EXTRA autitja za 3K....
                          Josh tju mozda i ja da zovem da se raspitam za ZENCHE moje....
                          Pravi zenski auto.... Da mi vrne kljucheve od SAAB-a....

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

Da nije to ista ona Mazda koju je imao neko sa ovog foruma

Comment

• NemaN
                              CBC Senator XXL
                              • 29.11.2004
                              • 1560
                              • munze

jeste i pitaj me zasto je prodaje posle 3meseca...delove je veoma veoma zae**no naci za nju!!!!

uzmite u obzir da je decko iz bosne pa kapiram da su tamo jeftiniji automobili nego ovde ako se ne varam?
                              I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                              X