HONDA CIVIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zilet
    CBC Član
    • 14.06.2006
    • 57
    • Beograd

hehe pitah buraza i mislim da mi je to komsija Ali laaadno.. tako da mogu da se potrudim da preko buraza dobijem josh koj info.. Tj ono da baci oko na njega pa da mi prenese utiske (jes da je mladji ali je lozana

BTW ajte sad vi meni malo preporuke i pomoc.. mislim mnogo je zajebato kupiti Hondu

Dobih ponudu
    civic 1.4i 90konja, 00to godiste, crn metalik, alufelne, klima,abs itd itd, muzika (cd), sedista standard, nove gume, a moguce da ima i set zimskih guma uz njega. Sve ono uredno servisna knjizica, prvi vlasnik ali presao 150000 km.
    Cena 7300

E sad ovo je cena preko firme i ovo ne mogu da spustam na dole. Videcu sutra da dobijem slike pa da vidim.. Ovako sve je ovo lepo i krasno samo mi je mnogo ovih 150000km. Ok sa motorom nema frke ali sta je sa ostatkom kola. Jes da je to vozeno u Nemackoj ali opeeet..

Bla ajte malo zamerki opaski i slicno..

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Da ti kazem odmah, mnogo para!

Ima bukvalno ista ponuda (mozda i sa manje kilometara), ali za 1000 eur manje, osim ako nije ista ta, ali ipak je ogromna razlika u ceni.

Danas sam se cuo sa Miletom Piletom bas zbog vas nekoliko koji kupujete honde. Preporucio mi je jednu crnu metalik 00' godiste, 1.4 90 ks, sva oprema itd...

Auto je na one "crne table" (kao ambasadorske, valjda na firmu ili tako nesto, nisam bas upucen u te stvari ) i kad se registruje na BG ispada 6200-6300 eur. Kaze da je auto u super stanju.

Takodje ga je i Pinhead zvao i on vam moze ovde detaljnije napisati oko tog auta.

A ako neko hoce da poprica sa Piletom nek ga okrene (011/ 788-191).

Nek vam je sa srecom kupovina!
      Power of dreams !!!

Comment

• zilet
        CBC Član
        • 14.06.2006
        • 57
        • Beograd

uu ekstra hvala Honda.. first thing in the morning.

Comment

• Ji 4Tze
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 806
          • bg
          • Honda CR-V 4WD

...sledece godine?

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

@zilet
            Sa zakasnjenjem da ti odgovorim u vezi patosnica - necu ih prodavati.

Jedan clan sa foruma me je vec kontaktirao da ih uzme i svidele su mu se, ali kada sam video po prodavnicama koliko su to jeftine stvari rekoh bolje da mi stoje, jer za te pare ne mogu nista, a mogu da mi koriste ako budem vozio neku Hondu u buducnosti ili da nekom napravim efektan poklon.

Comment

• zilet
              CBC Član
              • 14.06.2006
              • 57
              • Beograd

.. hmm pa da i ja to kazem. efektivan poklon recimo meni

Hehe kewl kewl. Nema veze. Nisu patosnice najbitniji detalj, ali ako ipak odlucish da ih poklanjash da se stavim na listu cekanja

Comment

• NeO
                CBC Član
                • 07.06.2006
                • 12
                • neo

Pa i mene ste zainteresovali za jednog ovog japanca, s obzirom da vec duze vreme gledam neka novija a jeftinija kola - tipa fiat punto, ali posto sam se dosta vozio u hondi ovog leta, jest da je bila Odyssey, al ipak mocna...stekao sam utisak da moze biti veoma zahvalan auto.
                Procitao sam celu ovu temu, ima odlicnih predloga, sugestija, komentara, i interesuje me samo, posto je neko vec pomenuo da njeni motori mogu da predju i po 500 000, sta treba gledati pri kupovini, koliko valjaju honde koje su presle 150 000, naravno ako je lepo i redovno odrzavana...posto za nase pojmove je to mnogo al s obzirom da je from Japan maan...

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Pa ako je presla 150k km uz normalno odrzavanje, taj motor je odlican.Moj civic je preshao 160k km,odrzavam ga sasvim normalno i sluzi me extra.Potrosnja ulja je 100g na 1000km.A kad bi ga vozio skroz smireno, znaci da ne ide u VTEC ne bi ni toliko potroshio....
                  Power of dreams !!!

Comment

• NeO
                    CBC Član
                    • 07.06.2006
                    • 12
                    • neo

Hvala za odgovor!
                    Ali interesuje me gde se kod nas mogu kupiti delovi za hondu, kakva je ponuda i kog su kvaliteta.
                    Hvala unapred

Comment

• starac vujadin
                      CBC Senator XXL
                      • 27.08.2005
                      • 2617
                      • Stari grad

150 hiljada nije strasna kilometraza za Hondu. Hondini motori prelaze 300 hiljada, a znam i primere za pola miliona na satu. Ne znam bas da li ces stici do pola miliona, ali eto da znas...
                      Delova ima, nekad se desi da nekog nema, ali sve moze da se naruci. Neke stvari (potrosni materijal) kupujes uglavnom aftermarket i ponekad nesto original (ja sam bitne delove kao kocione plocice i semering kvacila kupovao iz Japana original, a neke manje bitne delove ima ovde sasvim dobrih). Kvalitet aftermarket delova je promenljiv, to je od slucaja do slucaja (recimo izduvna grana npr, ima ocajnih, ima dobrih, a kupovati original Hondin auspuh na auto koji vredi par hiljada evra se ne isplati). Delovi tipa farovi, retrovizori kupujes original, ali to mozes da nadjes i polovno kvalitetno. Za takav tip delova bolje kupiti polovni original, nego aftermaket.
                      Generalno, to nije stvar za neku glavobolju...delova ima, servisa ima.

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Jel' neko probao ovo??

http://www.frad.co.yu/katalog/vozilo.ph ... e=Civic+VI
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• JaPaNaC
                          CBC Veteran
                          • 07.07.2005
                          • 128
                          • srbija

zanimljivo

Comment

• foRce
                            CBC Senator
                            • 03.11.2005
                            • 213
                            • Novi Beograd
                            • Honda Accord Sport, Rover 600

Honda Civic 1.6 VTI 160KS,1998,vlasnik,sve osim koze,odlicna
                            021/443-384------izvor Sat +

Comment

• PINHEAD
                              CBC Senator XXL
                              • 30.03.2005
                              • 373
                              • BG, Vidikovac

Ta iz novog sada se prodaje vec neko vreme. Poprilicno dugo cini mi se.

Inace ako je to ta (zelena) ja sam kontaktirao sa vlasnikom jos pre metar i po dana , poslao je i slike. Spolja izgleda ok. Zadnji servis radjen u Madjarskoj. Cena je bila inicijalno 8200 da bi bi Timoti javio kako je odjednom spala na 7200 ??

Sumnjivo, sumnjivo.
                              EI9, EJ9, EK9......

Comment

• sri98
                                Admin od Trpeze
                                • 24.10.2004
                                • 7262
                                • Republic of Konjarnik
                                • Toyota Corolla E 210

Ako je limuzina koja je ranije bila u BG, ne valja nista, bila je puknuta i sa gomilom problema.
                                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                                X