HONDA CIVIC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • PINHEAD
    CBC Senator XXL
    • 30.03.2005
    • 373
    • BG, Vidikovac

Ne, ova na koju ja mislim je hatch
    EI9, EJ9, EK9......

Comment

• MUDRi
      CBC Veteran
      • 28.06.2006
      • 114
      • Arandjelovac
      • 106 RALLYE

Ljudi posle duzeg vremena skupih 2000?. Danas videh u gradu (Arandjelovac) na prodaju Civic-a 91 godiste za 2500?. Motor je 1600 16v. Koliko konja ima taj motor. Zanima me jos i koliko je teska Honda 4 generacije sa ovim motorom. Videh da ima podizace, siber i kozna sedista. Ovih dana cu da slikam auto pa cu okaciti slike. Sutra cu da zovem lika da pitam za detalje.
      Power is nothing without control....

Comment

• Timothy Leary
        CBC Senator XXL
        • 23.04.2006
        • 439
        • Beograd

ako je standardni dohc 16v ima 125 ks, trebalo bi da je tezak oko 920kg.Podizaci i siber su standard a sedista nisu...

Comment

• MUDRi
          CBC Veteran
          • 28.06.2006
          • 114
          • Arandjelovac
          • 106 RALLYE

Auto nema siber (moja greska). Evo i slike mada ocajnog kvaliteta (Slikano mobilnim).

Saznao sam da je vlasnik kupio Civic-a pre 2 godine za 2500?. Inace auto mi izgleda bas ocuvan, mislim na limariju i enterijer. Izgleda da je bas mazio i pazio. Samo ako je i motor dobar mozda ovo bude moj sledeci auto.

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

najbolje da ga odneses do majstora i da ga pretrese ....i ako ga je on kupio za 2500e znaci da bi ga dao za manje 200'300e manje....
            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Da, civic je kao dzak brasna, prebacis na rame i odneses ga.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• PINHEAD
                CBC Senator XXL
                • 30.03.2005
                • 373
                • BG, Vidikovac

Pazi kad sam hteo isto to da napisem al rekoh ajd necu da spamujem.

Znas kako, braca su izgleda karakteristicni po tome....prvo Telece glave u Duff-u a sada i Civici koji se nose po dzepovima i u rancu

Fuck me ako ovoj dvojici nije omiljena knjiga "Alisa u zemlji chuda"
                EI9, EJ9, EK9......

Comment

• Bane R
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2006
                  • 1769
                  • Beograd

Čini mi se da ovaj na slici nema grbu, a to znači da, ukoliko je motor 1.6, ovaj ima samo jednu bregastu (SOHC)... a to je, kolko beše, 105, 115 konja?

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

110 cini mi se...a ima i neka varijanta od 116ks...
                    Power of dreams !!!

Comment

• MUDRi
                      CBC Veteran
                      • 28.06.2006
                      • 114
                      • Arandjelovac
                      • 106 RALLYE

Danas sam bio kod vlasnika. Evo tacnih podataka 1500 cm3, 66 kW, (90 KS) karburator( cini mi se da je dvogrlni) presao 225000km cena 2400?. Auto ima komplet novi izduv, radjen je servis motora prosle godine, prva boja, nikada udaran. 15" ALU felne sa Brigstone gumama. Vlasnik kaze da je auto besprekoran i da garantuje za njega. Sta mislite da li da kupujem? Ja sam se bas primio i mislim da cu sutra biti jedan od Hondasa.

Comment

• MUDRi
                        CBC Veteran
                        • 28.06.2006
                        • 114
                        • Arandjelovac
                        • 106 RALLYE

Zamalo da zaboravim ,auto je za kanadsko trziste. Instrument tabla je bila u miljama ali je promenjena. I pojasi su od verzije za Evropsko trziste. Buni me to sto ima 4 brzine. Da li je to velika mana? Koje su jos razlike izmedju Evropske i Kandske verzije? Unapred hvala na odgovorima.

Comment

• PINHEAD
                          CBC Senator XXL
                          • 30.03.2005
                          • 373
                          • BG, Vidikovac

Bilo je postova na temu Kanadjanki, cini mi se bas u ovoj temi i cini mi se da sam bas ja pitao jer sam jurio jednu petu generaciju, zelenu, iz Kanade

Prelistaj malo unazad...
                          EI9, EJ9, EK9......

Comment

• -Vedran-
                            CBC Senator XXL
                            • 03.10.2004
                            • 3255
                            • Beograd

Mislim da ce ti malo biti frka za delove posto je amer, ali za taj model verujem da ima...

Pregledaj dobro auto i ne nasedaj tako lako na price da ta honda nikada nije udarana i da je prva boja Tako nesto i ako postoji to je onda ta jedna jedina u Srbiji...
                            Power of dreams !!!

Comment

• Simon
                              CBC Član
                              • 25.03.2007
                              • 12
                              • Beograd, ex Senjak, trenutno Medakovic

Budim temu iz mrtvih. Naime, u Opstoj diskusiji o.... sam stavio post. I sada, umesto da ljudi daju neke kokretne savete, oni se uglavnom svadjaju.
                              Inace, treba mi auto do 5000e. Ceprkao sam oglase i naisao na ovo: HONDA Civic 1.4 benzinac (1998), 73.000km, servisna knjižica, sve sem kože, 5.500 EUR. On jeste malo vise, ali mislim da je to bolja kupovina od nekog malog gradskog automobila, novijeg godista. Mozda ga je vozio neki stranac ili tako neko, jer malo ko popunjava servisnu knjizicu.
                              Shvatio sam da taj motor ima 75 konja, jer nema 16v. Ali, kilometraza, servisna knjizica i oprema su mi jako primamljivi. Koliko je realna ova cena za taj model i za to godiste?
                              Druga stvar, znam da su jako kvalitetni, ali sta ako se nesto, ne daj Boze, pokvari u njemu? Gde traziti delove? Da li su skupi i retki? Bas za to godiste... Hvala unapred.

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

delova ima ....mislim cak da ima vise za 6 generaciju nego za 5...

delovi nisu skupi ...proveri ....pitaj m-powera za neke osnovne stvari izmedju marki modela kojih se dvoumis...

sto se tice cene mislim da je realna 5000...sve preko je puno ....ajd negde 100-200e gore-dole...al preko toga nista...

pravas servis Mile-pile nek dogovori se sa vlasnikom dovedi auto nek ti kaze sve...pa mozes i do nekog limara cisto da ti proveri jel udaran ...

i ako je dobar....

I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                                X