Suzuki Swift - kupovina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • heJJ
    CBC Početnik
    • 14.11.2008
    • 1
    • Bg

ouch, gadan auto za procenu. proizvodjen tamo-vamo, sa ili bez razne opreme. moj primerak je sirotinjski 1.0, '96 prva madjarska serija, 5 vrata. od opreme ima pikslu (nema cak ni obrtomer na tabli), ali su kao kadice kompenzacija.
    ja sam drugi vlasnik, a auto je EXTRA!!! startan, okretan, prokleto jeftin za odrzavanje sto mu i dodaje na cenu. koje god pare da ti traze, postoji razlog, zato se ne treba zaletati. racunaj na to da posle nekih 10god dolaze 'investicije' - amortizeri, kvacilo i sl. ali i to zavisi od toga koji ga je sivonja pre toga vozio. neka realna cena ovog mog je, bez cenkanja, oko 3000 (posto oduzimam potrebne investicije).
    btw, prvi vlasnik ima sada 75 godina i kucni je prijatelj. ako je taj bio na krovu...

Comment

• bax76
      CBC Senator XXL
      • 07.11.2006
      • 605
      • BG

Cena novog Swifta iz radnje je 10500 evra, klima, pet vrata.
      Par puta sam ga probao, i bas mi se svidja.
      Samo nikako da skupim hrabrosti, da prelomim.
      Da li je bolje uzeti njega, ili novu Opel Astru klasik 1.4.
      Cena im je tu negde, kada je oprema slicna.
      Swift je prilicno mali, imam Z10 i komotniji je automobil.

Comment

• Simica
        CBC Član
        • 03.11.2008
        • 39
        • Novi Sad

Jos uvek sam vlasnik Suzuki swifta 1.0 gl (2000 god.). Kazem jos uvek, jer mi je SUP privremeno oduzeo isti. Lik koji ga je uvezao je nesto mutio sa carinom. Da li neko zna od koje godine su poceli da zadovoljavaju EURO3 standard? Po broju sasije bi rekao da je proizveden u Japanu (JSAEAA44S00xxxxxx), a motora (G10A160xxx). I da li neko zna, da li po ovome zadovoljava EURO3 standard?

Comment

Working...
        X