Ako se on ocrveno odnosi na to da sam ja taj jubilarni onda sam stvarno iznenadjen pošto sam poznat da na lutriji izvučem krastavac iz korpe od 100 paradajza
Evo preksinoć smo uhvatili jednog tipa koji je napao jednog Golfa 4 na način kako sam opisao gore.Imao je znači lomač i univerzalni modul za startovanje sa kojim kaže da može da pokrene veći deo VW programa.Više neće....barem za neko vreme! Kandža je takodje odlično rešenje ali je zaista nepraktična za montažu.Dešavalo se da lopov ukrade auto sa kandžom..... koja se nalazila u gepeku.Znači ideal bi bio kombinacija tajnog prekidača za svaki čas(pali -gasi) i lavlje kandže za preko noći!
Kod nas auto moze da lezi na zemlji i pauk ce ga ponijeti. Jedini spas je da se skine jedan tocak i miran si Imaju nekakve "podloske" i to namakne na tocak i tako x4, trake u vis i dizi
Ovo sto nole kaze za pauke jeste tacno, u NSu (bar onaj pauk sto mi je odneo kola mamu mu ) hvata za tockove, znaci vise gvožđurije kao jednakostranicni trouglovi, sipke u uglovima, i donje dve idu ispod tocka a gornja papuca pridrzava zid gume na najvisoj poziciji.. E sad ne znam da li se XM spusti tako da karoserija zakloni i tockove, mislim da zadnje tockove ne mogu da uhvate bez stete na limariji pa valjda odustaju
Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
Meni su golfa pokusali da dignu (bio na oko 5cm od zemlje) i digli ga oni samo da su ga spustili na pauk polomili bi mi prednji spojler,sreca te sam naiso i *ebo sam im majku (tad mi kum bio nacelnik)
ja i moj cale se vec duze vreme borimo protiv pauka, guzvi i kineza u bloku...i u nedostatku mesta za parkiranje se parkiram U C-Market... sad se svi pitate kako? Pa lepo...
ev malog objasnjenja slicice...posto pauk/dizalica mora da dodje ispod kola/tocka da bi ga podigli/odneli ali tu ne moze iz prostog razloga sto nema dovoljno mesta...tako da nema vajde...
p.s. nema nista od zanosenje zadnjeg kraja posto NEMA MESTA!!!
Znate li za slučaj u jednoj od beogradkih opština kada je tip svog (tada popularnog) Golfa II zaštitio tako što je u jastuče stavio gomilu ispravljenih udica za pecanje, a jastuk stavio na vozačko sedište. Jednu noć, pošto se aktivirao alarm, sišao je da proveri šta se dešava i video svog golfa sa otvrenim vratima i sa krvavim tragom oko njega. Naravno, jastuka nigde nije bilo. Otišao je zatim u najbližu stanicu hitne pomoći i tražio ime tipa koji se javio tu noć sa karakterističnim povredama i tražio njegove podatke. Kasnije je podigao tužbu protiv njega i na kraju je izgubio spor - jer naš zakon ne predviđa štićenje imovine tako što bi se onom ko imovinu otima nanosile fizičke povrede.
O.K. nije ni bitno, zanimljiva je cinjenica da ne mozes da zastitis svoju imovinu. Mogao je covek da kaze da ima hemoroide i da je to jedan prastari indijski nacin za lecenje
Mislim da je to urbana legenda, za koju svako ima svoju verziju...ali nesumnjivo da ima takvih slucajeva zastite.
Sto se kradje tice...evo necega sto ste mozda culi, a desilo se pre dva meseca. To me je ubedilo da se sve na svetu moze ukrasti.
Auto Jürgena Schremp-a, direktora DaimlerCHryslera ukraden pre dva meseca u Stuttgartu. Radi se o blindiranom Mercedesu S600, sa najvisim stepenom zastite B6/B7, teskiim 3.5 tona i vrednim 800.000 evra. Bio je opremljen svim mogucim sistemima zastite, od alarma, blokade motora, odasiljaca pozicije automobila, GPS-a...
Nestao je za samo 20 minuta, ispred njegove kuce u Stuttgartu (izuzetno miran kraj), oko 7 sati uvece. Sumnja se da je auto prebacen u Rusiju i da je kradju najverovatnije i odradila ruska auto-mafija....ocigledno sve na svetu moze da se ukrade, ocigledno je auto mafija na korak ispred proizvodjaca automobila i zastitnih uredjaja.
Na temu ove price o ispravljenim udicama...Imam jednog drugara koji vozi nekog drndavog ficu koji nije mogao da se zakljuca. Svaki put kada ga parkira klinci iz kraja sednu u ficu, upale, vozaju se i ostave u nekoj nedodjiji. Molio ih on da to ne rade, ili makar da ga vrate na mesto kada se izvozaju, ali dzaba. Njemu dosadi, i ispod sedista namesti kondenzator koji u metalnu konstrukciju sedista (ako neko sedne na sediste) pusta slabu struju ali na oko 500V. Seli su samo jos jednom...
Od tada fica uvek ceka tamo gde ga je i parkirao
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment