Imam neke nedoumice oko kupovine...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Next
    CBC Član
    • 11.12.2006
    • 48
    • Beograd

tacno, honda je to...ja sam gledao rover 25 i poneo sam se tom pricom
    Ulice su brze pa smo i mi brzi...

Comment

• Bane
      CBC Senator XXL
      • 30.05.2006
      • 344
      • Konjarnik Bg

posto si promenio avatar mislim da znam koji ce auto da legne.
      moj glas za hondu od svih navedenih modela

Comment

• Azrael
        CBC Senator
        • 29.06.2006
        • 278
        • Kragujevac

Moj glas ide Hondi!

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Poredjao bih ovako:

Honda Civic
          Punto2
          Bravo
          Polo,
          a Rovera ne bih uzimao ni u obzir!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Next
            CBC Član
            • 11.12.2006
            • 48
            • Beograd

Originally posted by Eon
            a Rovera ne bih uzimao ni u obzir!
            zasto?

p.s. jel moguce da Rovera bas toliko bije los glas

Comment

• GT
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2006
              • 337
              • Beograd

Meni je Rover cool, naravno to nosi sa sobom pricu o odrzavanju i ostalo, ali mi je poprilicno lep automobil, pogotovo onaj 75!

I ja mislim Honda! Ali se slazem da je teze naci dobar primerak! Naravno posle toga Punto II, jer noviji je od Bravo-Brava i kvalitetniji je unutra, e sad naravno za taj novac, to godiste, on je manji, i sve sto uz to ide!

Ne znam, ali za 5000 imam na umu mnogo lep auto, sa mnogo opreme, 99-00 godiste, a ako uzmes samo godinu dana stariji onda ti u tu cenu ulazi i LPG i ceo servis koji radis kad kupis polovan automobil! Sto se karakteristika tice tu je kao Honda, ali mozes uzeti i malo jaci motor od 1.4, sto ti je sa LPG isplativo u potpunosti!

Razlika u ceni 1.4 i 2.0 ti je mizerna, a u pitanju je 103 i 150 konja! Naravno skoro svi su sa klimom i mnogo opreme, a sto se tice potrosnje iz licnog iskustva ti mogu reci da mi je potrosnja plina 10 litara, to naravno za 2.0!

Ako te jos nesto interesuje, pitaj slobodno!
              "Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."

Comment

• karazoki
                CBC Veteran
                • 25.08.2005
                • 157
                • Krusevac

Od nabrojanog mozes sta hoces samo nemoj Japanca i rovera jer su i njega kupili kinezi , znaci nista zuto.

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Moj glas ide Hondi!
                  Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• civi
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1492
                    • Pozarevac

A da ti lepo kupis saxso 1.5 diesel u fulu 2003 sa 40000km i slatko se navozas
                    Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                    - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Next
                      CBC Član
                      • 11.12.2006
                      • 48
                      • Beograd

Nikad se nisam vozio u saxu, al' kapiram da je oke. Da nije i on malo skuplji za delove? Vizuelno, ne moze da se poredi sa Roverom i Hondom, ali
                      sve ima svoje naravno . Pogledacu ga na netu da vidim koliko se krecu...

Hondu sam i definitivno otpisao, nema sanse za te pare

Comment

• Misha
                        CBC Veteran
                        • 22.10.2004
                        • 117
                        • Beograd

Slusaj, od cele ove price nema mnogo koristi kad svako vuce na svoju stranu, nego ti lepo vidi sta ti se najvise dopada pa to pronadji, dobro pregledaj i pazari. To ti je moj savet jer ove dikusije mogu da potraju godinama!

Comment

• civi
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1492
                          • Pozarevac

Originally posted by Next
                          Originally posted by civi
                          A da ti lepo kupis saxso 1.5 diesel u fulu 2003 sa 40000km i slatko se navozas
                          Nikad se nisam vozio u saxu, al' kapiram da je oke. Da nije i on malo skuplji za delove? Vizuelno, ne moze da se poredi sa Roverom i Hondom, ali

Potrosni materjal je ok, a i delovi nisu previse skupi(ja prodajem delove za francuze)
                          Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                          - Kako to misliš, kočim?

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by Next

Ako kupujes delove normalnog kvaliteta, nema bitne razlike da li je Pezo, Honda, Alfa...... Kvalitet uvek kosta, a kopije su uvek jefitnije za Fiate, Opele, VW, Pezoe i druge firme koje su zastupljenije na trazistu, samo je pitanje da li neki deo zelis da menjas jednom ili vise puta.

Naci ces i Hondu, samo redovno prati sajtove i oglase i odmah ih gledaj jer ona koja je u OK stanju se proda za par dana.
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Čiča
                              CBC Senator XXL
                              • 14.12.2005
                              • 1621
                              • Beograd, Vidikovac

glasam za hondu,

a pitam sto ne fiestu????
                              Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                              "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• Next
                                CBC Član
                                • 11.12.2006
                                • 48
                                • Beograd

Fiesta mi se ne dopada, a i kolega nije imao bas lepih iskustva sa Ford Escordom '99...

Vec sam rekao...posle Honde, najvise mi se dopada Rover, mada nikad ne treba iskljuciti i druge opcije O saxu jos citam po netu, ni to mozda nije los izbor, al' srce me vise vuce ka gore pomenutim markama tj.modelima.

Jako sam vam zahvalan na savetima, ako ima jos neko nesto da doda rado cu ga saslusati

E da jos nesto...da li neko zna jos neki strani sajt osim www.mobile.de gde mogu da pogledam kola koja bi eventualno uvezao. Znam da su male sanse za to, ali bi ipak voleo da pogledam

Comment

Working...
                                X