Baci pogled na Hondice, veruj mi neces se pokajati sigurno, a imas i slabije varijante Civic-a ako ti je mnogo 124KS.
Polovnjak za 2500-3000 evra
Collapse
X
-
Golf II
Ima da se nadje extra ocuvan Golf II '90 ili '91 za 2600-3000max.Preporucio bih ti ovaj automobil za te pare,motor 1.6 disel ili 1.6 benzin.Benzinac trosi vise,(u gradu 8-10) ali i dosta bolje ide.Odrzavanj nije skupo,delove imas svuda.Naravno na tebi je da odlucis ali moja preporuka je bas ovaj auto.
Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
Comment
-
-
da da..uzms Opel Corsu benzinca 1,0 ili 1,2ccm sa ugradjenim gasom potrosnja smesna 7-8 litara gasa po gradu..registracija 7000 dinara .. .delovi novi i polovni gde oces da kupis i to jeftiniji nego za Yuga... a nekvari se ko yugo...
1985 ido 1987 naprimer za 1500 evra
kad ti kazem .. best bay.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ili golf kec, pa jos nemac, 86 moze da se nadje povoljno za 1000-1500, pa ze sledecu hiljadu koju imas, kupis jos jedno tri- cetiri "stranca", i imas delova za sledecih deset godina, a nakon toga, prodaces ga u srbiji za jedno 2-3k evra...
Comment
-
-
Ako uspem da iscupam jos 500 evricja onda cju da jurim Fiat Bravo ili Punto, a ako ne onda cju najverovatnije da jurim Hondu.
@MisaRS
Glof II ne dolazi u obzir iz prostog razloga sto je bezobrazno skup. Mislim da je recimo Toyota Corolla, '91. god. za 2500e mnogo bolja kupovina nego Golf II 87 za iste ili vece pare. Narocito ako je tacno to da benzinac trosi 8-10l po gradu. Koliko konja ima taj benzinski VW motor od 1600 ccm?
Comment
-
-
75 ks, al zaboravi golfa dvojku....S obzirom na to da svaki cigo svoga konja hvali, jesi li razmisljao o bmw-u kockici? Moze dosta da istrpi, a i zadnja vuca je zanimljiva, naravno ako volis
Comment
-
-
Originally posted by sergioAko uspem da iscupam jos 500 evricja onda cju da jurim Fiat Bravo ili Punto, a ako ne onda cju najverovatnije da jurim Hondu.
@MisaRS
Glof II ne dolazi u obzir iz prostog razloga sto je bezobrazno skup. Mislim da je recimo Toyota Corolla, '91. god. za 2500e mnogo bolja kupovina nego Golf II 87 za iste ili vece pare. Narocito ako je tacno to da benzinac trosi 8-10l po gradu. Koliko konja ima taj benzinski VW motor od 1600 ccm?Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
Comment
-
Comment