Polovnjak za 2500-3000 evra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • greywiendog
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 421
    • Stara Pazova

Znam rodjace, da je kabrio u pitanju, ali opet je to matori Golf I. Kabrio je sezonski auto (osim onih sa tvrdim krovom), pa ako nemas jos jedan auto onda je besmisleno kupiti ga. Ali ko sam ja da ti govorim, ti najbolje znas sta ti treba.
    Pozz
    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Ma nemoj da se nerviras tu smo da lepo popricamo

Znam rodjace, da je kabrio u pitanju, ali opet je to matori Golf I. Kabrio je sezonski auto (osim onih sa tvrdim krovom), pa ako nemas jos jedan auto onda je besmisleno kupiti ga.
      Ne slazem se da je sezonski auto. Moj drugar ga vozi vec 2 godine i nema razlike, osim sto leti mozes da skines krov A drugo, Golf I Cabro se proizvodio negde do 92-93 godine i nije nista matoriji od dvojke, a ipak je jeftiniji.

Comment

• karazoki
        CBC Veteran
        • 25.08.2005
        • 157
        • Krusevac

Uopste razmisljati o golfu 1 ili 2 za te pare je suludo.Bolje sacekaj i skupi tih 500e i kupi ljudski auto

Comment

• Cacanin
          CBC Senator XXL
          • 10.10.2005
          • 343
          • Cacak

Ja se ne bih razmisljao u ovoj tvojoj varijanti , Toyota Corola je mnogo dobar i kvalitetan auto , uzmes benzinca ugradis plin imas kao covek da se navozis !

Comment

• Zloca
            CBC Senator XXL
            • 21.12.2005
            • 510
            • Novi Sad
            • Astra bertone turbo

Ja sam za 3000 gledao u BG-u punta kabrioleta `96-`97.god (zaboravio sam) ako bas volis kabriolet. Imao je mane, malo grebnut, razbijen stop, gepek se teze zatvara. Najveca mana mu je bila sto mu je secen onaj pleksiglas ili sta je vec pozadi na krovu kao zadnje staklo da bi mu ukrali cd, pa je ta rupa zatvorena i nije bas pregledno. Po meni bolja opcija od golfa I.
            Mada ja ni to ne bih uzeo. Ja sam stalno pravio istu gresku. Primer: imam 2800 evra, punto `96-`98. je oko 3500, nadjem punta za 3200, pozajmim jos 200 evra, spustim cenu punta na 3000 i kupim sav srecan. Ubrzo vidim da nije dzabe taj auto jeftiniji od prosecne njegove cene, a pored toga sto sam dao sve pare i nemam za popravke, jos i dugujem 200 evra. I onda nekoliko meseci kuburim sa kolima a trebaju mi. Ovo je cisto primer.
            Bolje je po meni ova opcija: imas 3000, npr. bmw e30 u solidnom stanju kosta 2500, ti nadjes u extra stanju za 3000, spustis cenu na 2800, kupis, imas 200 evra viska da lagano izmenjas ulja ili za nesto ako treba da se popravi i imas dobar, pouzdan auto koji nece da te prca ujutru kad podjes na posao hoce li ili nece da upali i neces morati odmah da ulazes kintu u njega vec ces moci malo finansijski da se oporavis.
            Da nisam kupio renault 19, ovo sa bmw-om bih definitivno odradio. Iskreno, malo se i kajem sto nisam.
            MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• sErGiO
              Moderator
              • 30.01.2007
              • 2769
              • Neko selo pored Beogr
              • Alfa Romeo 156SW

Ne svidja mi se taj BMW a i verujem da ga je jako tesko nacji u solidnom stanju. Blize sam tome da uzmem Corollu ili Hondu Civic. Mozda naletim i na neku solidnu Mazdu 323f Samo nikako da mi stignu pareee

Comment

• AreOut
                CBC Senator XXL
                • 22.07.2006
                • 590
                • Zabjelo

Originally posted by shone190
                Evo ti link na kojem mozes videti specifikacije automobila:

http://www.carfolio.com/specifications/
                Kakva je ovo Accord Twin Cam iz 1985 sa 160 konja i 1000 kg
                http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

GENERAL:
                  Make: Honda
                  Model: Accord 2.0 Exi
                  Year: 1985
                  Designer:
                  Doors:
                  WheelBase: 2599 mm
                  Front Track: 1477 mm
                  Rear Track: 1475 mm
                  Length: 4533 mm
                  Width: 1696 mm
                  Height: 1312 mm
                  Weight: 1156 Kg

ENGINE SPECS:
                  Engine Type:
                  Valves: 12 valves total -3 valves per cylinder-
                  Displacement: 1955 cc

PERFORMANCE:
                  Drag Coeficient: 0.318
                  Max Output: 89.06905 kW
                  Max Torque: 16.9116 Kg.M

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• miroslavm
                    CBC Senator
                    • 13.02.2007
                    • 208
                    • Beograd, Zvezdara

Originally posted by sergio
                    Ne svidja mi se taj BMW a i verujem da ga je jako tesko nacji u solidnom stanju. Blize sam tome da uzmem Corollu ili Hondu Civic. Mozda naletim i na neku solidnu Mazdu 323f Samo nikako da mi stignu pareee
                    Imaš ispravan rezon.
                    od prvobitno nabrojanih ostani na tojoti,mazdi i vektri,ostale izbaci. Golf dvojka je najlošija investicija odnos cena-kvalitet je očajan skup je zbog našeg gastarbajterskog mentaliteta, znam jer sam ga vozio.Tojota,mazda i posebno vektra su ladje za njega.ne nasedaj na priče oko limarije kod vektri,to je bilo kod starih modela kadeta,askone,i sl.Kod vektre to jeveć bilo prevazidjeno.Preporučujem i hondu-japanski BMW, odlična je i takodje pouzdana. Dakle,srećno!

Comment

• zux
                      CBC Senator XXL
                      • 10.05.2005
                      • 773
                      • Beograd-Filmski grad

Imam vektru i neverovatno sam vezan za taj auto, tako da sam prilicno subjektivan, ali ipak se ne mogu sloziti sa miroslavm oko vektrine limarije
                      Limarija je ista kao kod kadeta, lim jeste malo deblji, ali je antikorozivna zastita ista (bukvalno je nema), inace askona ima bolju limariju i od kadeta i od vektre
                      Sve ostalo na vektri je za svaku prporuku

Comment

• miroslavm
                        CBC Senator
                        • 13.02.2007
                        • 208
                        • Beograd, Zvezdara

Zuxe, moja vektra je 98 god, ne znam na koje ti misliš, koliko znam i prva serija nema loš lim, ne znam šta se tebi desilo, na ulicama i u servisima uglavnom nisam vidjao korodirane, jedino ako je posle neke havarije ili grebanja loše odradjeno, što rezultira korozijom kod svakoga?
                        Ali vratimo se preporukama za našeg kolegu :auto treba biti solidan,sa pristupačnom cenom, sa dostupnim delovima i majstorima, i na kraju prodavljiv, dakle nikakva egzotika. To znači da je ona sužena ponuda sa početka logična i ispravna. Nemam predrasude ni oko italijanskih modela, ako se nadju očuvani.

Comment

• zux
                          CBC Senator XXL
                          • 10.05.2005
                          • 773
                          • Beograd-Filmski grad

Mislio sam na vektruA, jer se samo ona moze uzeti za 3.000eur
                          Moja vektraA (89.god) je u prilicno dobrom stanju, ali 90% onih koje se kod nas voze imaju problema sa rubovima i sajtnama. VektraB (i moja je 98.) je hvala bogu na koroziju imuna
                          Za te pare ja bih birao izmedju korole, mazde 323f i vektreA, jer se ti automobili mogu naci u dobrom stanju (honde su odlicni automobili, ali su uglavnom primerci koji su na prodaju na izdisaju)
                          Po meni to su najisplativije varijante

Comment

• AreOut
                            CBC Senator XXL
                            • 22.07.2006
                            • 590
                            • Zabjelo

Originally posted by sri98
                            GENERAL:
                            Make: Honda
                            Model: Accord 2.0 Exi
                            Year: 1985
                            Ma to je moj model koji je definitivno single cam ali ova twin cam je jako zanimljiva vjerovatno je samo za Japan radjena zamisli tu limuzinu iz 1985. sa 1150 kg i 160 KS

Ima dosta zanimljivih modela za Japan recimo Legend 2.0 DOHC turbo iz 1987. od 200 konja cetvorocilindras naravno
                            http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Pop_Djujic
                              CBC Član
                              • 16.12.2006
                              • 73
                              • Beograd

neko sa foruma je skoro uzeo citron saxa 97god. 1.5d za 3000 e
                              tako da za te pare sigurno je bolji od nekog golfa od 17,18 godina...
                              pa eto moje preporuke
                              Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• sErGiO
                                Moderator
                                • 30.01.2007
                                • 2769
                                • Neko selo pored Beogr
                                • Alfa Romeo 156SW

To zvuci super, ali ja evo gledam po halo oglasima i najjeftiniji koji sam nasao je 3800 1.5 dizel van Inace su svi preko 4000
                                Ali sam zato nasao Citroen Xantia za oko 3500-4000 (sto mi je i nova ciljna grupa ). Ne znam koliko je on dobar.

Comment

Working...
                                X