u odnosu na sta pouydaniji s cime ga ti poredis
Pomoc oko kupovine auta(izabrati od 4 modela)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pa predpostavljam ako se odlucio za A3 1.8T , reko si da bolje da je uzeo neki Turbo Dizel da je on pouzdanij, pa me interesuje koji je pouzdaniji i zasto?
Ja imama malo iskustva sa TDI motorima, samo kao vozac i korisnik, znam da me je taj TDI ostavio u Astriji bez Turbine Golf MK IV, i takodje znam jos 2 drugara koji isto imaju TDI VW da su imali probleme sa Trubina, EGR ventil...pa me zato interesuje, ako kazes da je Turbo Dizel pouzdaniji predpostavljam da imas iskustva sa Turbo Benz varijantama ?
Comment
-
-
Ne razumem, ako vec hoces kobasicarski auto, bez BMW ne bih nista drugo uzeo u razmatranje..."Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
-
Hehe moguce da je zeleni odvaljen od napred ali on nije mislio na to da je zamenio farove nego da je stavio farove od novog modela. Mada pitao sam ga da li je udaran auto, rece covek ne ali moze se proveri, pogotovo ako je udaren toliko da je menjao i farove i krila...
Gledao sam jednog BMWa do 7k jedini sto mi se EXTRA svideo ima motor 2.5 dizel. Em dok registrujem em dok natocim...zajebi
Comment
-
-
meni je riknula ne mom drugu...a dobro znam kako je auto odrzavan..znam dobro kako su sva tri auta odrzvana jer se ja brinem o njima usmislu 10k idemo servis menjaj sve sto treba...znaci nije varijanti da drzi vodu..nego na 90k veliki servis 800-900eura...to nikako nije varijanta u kojoj se stedi na delovima...tako da jako dobro znam o pouzdanosti TDI model...ali neznam nista o 1.8T a posto si ti rekao da je TDI pouzdaniji verovatno da poznajes kako se ponasa taj 1.8 T pa me zanimaju tvoja iskustva
Comment
-
-
Mišljenje je ko doope - svako ga ima pa i ja.
Trebao si se odlučiti za Eclipse definitivno. Japanac je Japanac, pogotovo taj.
Moj dobar prijatelj i vozač u mojoj firmi je imao Golf IV GTI kod koga je ista ta mašina kao u Audi-a. Troši nenormalno, ugradnja plina je skuplja sa turbinom nego bez nje čini mi se. Motor je preslab (fizički) da mu budžnu turbo na 1.8 i izvuku 150 KS (ipak je to VW, da ne bude zabune vozio sam par VW pa da se neko ne uvrijedi što pljuckam) zato troši i ulje i gorivo ko lud. To je sve za Golf GTI pa sad kad je ista mašina ko u Audi-a...
Što se tiče ugradnje plina ako već nisi ubacio ja sam radio u Elettrico Gas u Beogradu, Cvijićeva 40. Ja zadovoljan pravo.
Comment
-
-
Nema sanse da se uzme Eclipse. Nije popularan, za kupovinu tog auta potreban je odrastao covek, elegantnih potreba, koji se ne pravda komsiluku, i ne "stedi" sa TDI.
Najbolja kupovina je G4, 1,6, cmoljav auto bez opreme, skoro pa kanta, ali je popularan, u mladalacko-poljoprivrednom trendu, ima "ime" i kafic imidz", "lako se prodaje", posto je to jedan od vaznih ciljeva kupovine...
A3 sa 1.8T motorom je lutka, ali i on "trazi" resurse odrzavanja, voznje i brige. Neophodni su svi dobri sklopovi, nije ljubitelj balkanskog odrzavanja.
Ili najbolje, opel astra karavan, pa neki dizel....
Poz
Comment
-
-
Jedino me eclipse nervira zbog zadnje klupe...znam da je coupe ali ipak. Ja bih najradili bio da uzmem Civica 98"-00" coupe a da nije preko 8k evra
. Ako zna neko nekog
uh kako ovo ne volim odlucim se za auto i onda iskoci raketa za slicne pare
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=20360
Comment
-
-
Ova Honda ima najvise smisla sto se mene tice, bar po ovoj tvojoj listi gore! Mani me molim te tih Golfova i ostalih automobila koji se dobro prodaju, najosnovnija je stvar osim da te automobil preveze i doveze na zeljenu destinaciju je da to uradi brzo, udobno, sigurno i po meni najvaznije-sa stilom! Ne bih bas stavio ruku na panj u odbranu stila Japanskih automobila, ali ako vec moram da biram izmedju ovih gore navedenih odabrao bih ovaj Prelude!
Ovo naravno ne vazi za novu seriju Audi A3-A4, tu stvari stoje vec malo drugacije...
Mozes za taj novac da nadjes BMW 318 sa celih 150 konja, to je cistokrvni auto nemoj porediti sa Golfom molim te!
Necu ti spominjati Alfu, verujem da ces se oznojiti istog momenta, ali neko gore pomenu 147 2.0 Twin Spark sa 155 konja i svom onom opremom nudi najvise za taj novac koji imas!
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=21596
Ili nesto malo jace...
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=22426
Ali ako si Balkanski tip po pitanju odrzavanja, onda uzmi taj neki Wagen, nijedan od ostalih navedenih ti nece biti nesto preterano "isplativ"!"Driving an Alfa Romeo is not like driving an ordinary car in an ordinary context. It is pure driving desire turned into a car which is also the expression of one's personality. When you are in the driving seat, your hands on the leather steering wheel, you are at one with your Alfa Romeo: the road before your eyes, the tyres's grip on the road, your heart beating at the same rpm of your engine."
Comment
-
Comment