Pomoc oko kupovine auta(izabrati od 4 modela)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • IgorBGD
    CBC Član
    • 01.04.2007
    • 74
    • Novi Beograd

E bas bedak to za motor! Citam polagano ovu temu, i bas pomislih "kada ce bre te slike", kad onooo

Ajd pa srecno u potrazi, i mene ceka za par meseci potraga za nekom Alfom 156

Comment

• bakara
      CBC Senator XXL
      • 29.01.2005
      • 977
      • nBGd

Originally posted by bakara

Nego kako to da nisi primetio da je motor pokvaren, taj veliki kvar si morao da primetis, kakav je kvar bio u pitanju?
      Nisi odgovorio na ovo...
      pozdrav

Comment

• [Miki]
        CBC Član
        • 25.04.2007
        • 60
        • Beograd
        • Trazi se

Nisam odgovorio jer ni sam ne znam sta je u pitanju.Sta je bila fora ja sam uzeo auto vozio ga polagano i kratko i parkirao ga sa namerom da idem kod majstora da sve proveri,dotegne bla bla bla...ODlazim kod njega sve normalno covek me zove posle pola sata da dodjem do njega. Kaze da nisi vozio auto preko 100? ja kao ne sto? e pa imam lose vesti...Zbog svoje neverice odem kod drugog majstora i nazalost opet isto...iznervirao sam se dao sam burazeru da odveze auto da vrati posto da sam ja vozio poceo bih da bijem i da ujedam....(i za cudo pare su vracene,a i ko nebi vratio pare nervoznom,o****nom na keca coveku sa bad lookom )
        Sad mi jedino ostaje opet potraga, ali ljudi accord je san snova (...

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

E bigaje kimi... Zao mi je sto je tako ispalo, al dobro je sto je novac refundiran.

Ko sto sri rece gore, mozes da dodjes veceras na Banjicu da pogledas 'onde i da popricas sa vlasnicima, kako bi stekao bolji utisak o tome sta da gledas na kojoj.

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

sto se tice kupovine honde....mozes da okrenes par majstora pa da pitas jel znaju oni da li se neka prodaje ili ono sto ostaje je da redovno pratis oglase i cim izadju da zoves....
            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• [Miki]
              CBC Član
              • 25.04.2007
              • 60
              • Beograd
              • Trazi se

E vocko dosao bih da sam tu kao sto rekoh na odmoru do 7og ...nadam se da ce biti uskoro opet okupljanje posto sam ja na 5 min peske do sportskog centra banjica(valjda se tu blizu okupljate).

Comment

• Dragon
                CBC Senator XXL
                • 15.11.2006
                • 963
                • Beograd

Najpre, nemoj da zuris i srljas jer ponovo mozes da pogresis. Ljudi koji se bave preprodajom automobila imaju 101 pricu da te navuku i da ti strucno objasne zasto je bas taj auto najbolji, bas taj motor...Na svaku tvoju primedbu imace kontraargument i, naravno, imaju jos tri kupca koji su bili sinoc i nudili pare na ruke, ali eto, on je obecao auto tebi, pa sad ne bi da ispadne nekorektan. Ne kazem da je to uvek slucaj.

Tako je i meni bilo, proradi neki adrenalin, kad vidis auto, ne razmisljas racionalno i tek kasnije vidis da je bilo i boljih opcija. Kod Hondi je malo specificna situacija jer ih nema tako mnogo na trzistu, pa jos treba da naletis na dobar primerak. Zato stvarno moras da paznju na svaki oglas, dobro pogledaj i pitaj sve sto te zanima. Dobro bi bilo da povedes nekog iskusnijeg koji ce odmah sa par pitanja da stavi ovom prodavcu do znanja da nemoze da se folira.

Kupovina polovnog automobila nije bas lak posao, osim ako nemas ludu srecu...
                Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Lanee
                  CBC Senator XXL
                  • 30.11.2006
                  • 488
                  • Beograd

ma znao sam da od te honde nema nishta to mi je bilo mnogo ishitreno

audi audi audi.... kad ono honda

ne moz to da bude promishljeno i kvalitetno
                  mora da ima neka munja

no ja sam idalje za audi 1.8t + plin i ajd na more
                  Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
                  To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• [Miki]
                    CBC Član
                    • 25.04.2007
                    • 60
                    • Beograd
                    • Trazi se

Mozda i bude tako ... jebote koliko je tesko naci dobru hondu

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

Eno ti level3 prodaj H Accord, pa ako ti odgovara...

Inace dobrog japanca u zemlji volova i vw-ova je tesko naci...

Comment

• [Miki]
                        CBC Član
                        • 25.04.2007
                        • 60
                        • Beograd
                        • Trazi se

Nasao sam opet accorda 00 godiste , ES oprema, 2.0 motor, bio kod majstora sve super(nisam ga jos kupio ). Jedino sto nema to je koza, morace da se stave letnje gume. E sad da li je mnogo za njega dati 9300€? Regovan do 8. 2007. poz ljudi

Comment

• bakara
                          CBC Senator XXL
                          • 29.01.2005
                          • 977
                          • nBGd

A da ne nema neki civic ili almera (2000 i mladje) sa 5 vrata da se prodaje?

Prosto je nemoguce ih naci u oglasima, kakva je situacija na a. pijaci?
                          pozdrav

Comment

• Vladd
                            CBC Senator XXL
                            • 09.07.2006
                            • 581
                            • NBG

Pa tesko se prodaju , vidi da nema neki opel ili ford, pa na manje od pet strana

Poz.

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Do prosle nedelje "puni" oglasi od prosle japanaca ni za lek nema...

Comment

• bakara
                                CBC Senator XXL
                                • 29.01.2005
                                • 977
                                • nBGd

Svaku almeru koju sam zvao bila je prodata, da li je to neka pomama, sta li?
                                pozdrav

Comment

Working...
                                X