@Muamua, pa da ga je vozio od garaze do garaze, za neki 7 godina presao vi vise od 20,000 km.
Auto do otprilike 5.000
Collapse
X
-
Originally posted by lanMisad da te ?uje doti?na eone, izljubila bi te
astra F beše nema pocinkovani lim?
btw, Yaris u oglasima nema ispod 6k.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Malo su previse nasi ljudi usli u fazon uvezenih automobila sa ko zna koliko km iza sebe. Zaboravljamo da ima ljudi koji jako malo voze. Mi (moja porodica) smo imali Golfa koji je za 8 godina presao 33000km, cale mog drugara ima Lancera koji je za skoro 15 godina presao malo preko 20000km. Ima i ovde na forumu zena koja je kupila Peugeot 205 sa 30000km. Retko je, ali nije nemoguce...
Comment
-
-
Astra F ili Corsa B, ali benzince
Malo trose, lepo idu, pouzdani, jeftini za odrzavanje, ne zahtevaju kompjutersku dijagnostiku, imaju prostora, imaju servo, imaju klimu, imaju airbagove.
Ne znam kakvu to Corsu je vozio Prle, ali ja imam drugacija iskustva sa korsama i astrama, uopste nisu neudobne, po meni je to samo pitanje stanja amortizera.My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Prle vozi i dalje Corsu Bsa sport paketom opreme. U Calibri mi rekoše da su dobri amortizeri, ali svaki mali auto je osetno neudobniji od bilo koje limuzine. Francuzi su ipak iz druge priče. A za Astru ne znam, znam samo priču od druga, da je Astra G tvrda baš, mada on je navikao na veliku udobnost sa francuzima, Omegom, i još nekim limuzinicama.
A potrošnja je ipak diskutabilna tema, pogotovo kod Opela, često se dešava da veći motori (1.8 i 2.0) troše isto ili manje od manjih (1.6 i 1.4)
Comment
-
-
............
Originally posted by stefanves@Muamua, pa da ga je vozio od garaze do garaze, za neki 7 godina presao vi vise od 20,000 km....leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
-
twinga i korsu necemo,
ASTRU uzimamo u razmatranje sigurno,
PUNTO je otrkovenje teme (za mene)
yaris mi je isto van konkurencije
ALMERU je neko pomenuo, dobar izbor
cekam sta ce neko jos reci o Pug306 i Reno Cliu, mada o Cliu dosta toga znam iz polu-prve ruke
Comment
-
-
analizom transportnih potreba praćenje tržišta je gravitiralo ka karavanima, hehe, tako da su Astre F karavan preuzele štafetu. O njoj smo pričali dosta, a zna li neko nešto o npr. ovome:
Comment
-
Comment