Pa i dekideki je mislio da kupuje od pouzdanog coveka... Nazalost, ni bratu ne treba verovati!!!!
Carina - ponovni otkup oduzetog vozila
Collapse
X
-
Cao svima i ja sam u istoj sam korpi kao i mnogi od vas. Ocigledno je da smo svi mi prevareni a u tome je, slobodno mogu da kazem, ucestvovala i drzava jer prilikom oduzimanja mog auta na pitanje s.inspektora: zasto sam imao poverenje u tog tipa od koga sam kupio auto ja sam mu odgovorio pitanjem,citiram:> pa od koga da kupim polovan strani auto kad nemam para za nov? i kako je taj tip mogao uopste da ocarini i da registruje takav auto pitam ja vas? < a znate sta mi je on odgovorio, > NEZNAM <
Ma znaaa i on i oni sa carine a kada mi je na kraju rekao > ja samo radim svoj posao, tj. ono sto mi se naredi< e tad sam shvatio da tu nesto smrdi. Protiv tih prodavaca obicno ide krivicna prijava, oni plate kaznu, od 500 do 1500€, isplate je u ratama, razlika od nasih automobila ostaje njima ili podele sa NEKIM, zadovoljno trljaju ruke i traze novu ovcu za ****nje a Mi, gde smo tu Mi u celoj toj prici, koliko vrede nasi automobili, sta je sa nasim automobilima, gde oni zavrsavaju i kod koga ? Pogledajte koja privatna auta ONI voze, jesu li njihovi automobili 100% cisti, od koga su ih kupili i za koje pare?
Bilo bi dobro da se pokrene jedna akcija sirih razmera koju bi pratili i mediji. Da potpisemo peticiju, da se obaveste ljudi na svim forumima pa i oni koji na njima nisu a verujte mi ima ih puno i da izaberemo ljude koji ce da nas predstavljaju pa sa tom peticijom pravo u ministarstvo kod min.Dacica, da vidimo koga to drzava stiti itd. i da se kontaktira i gosp.Alvirovic iz emisije SAT neka i oni prate sve to, pa kad je bal nek je s muziku.
Comment
-
-
evo i ja se pridruzujem jer i ja sam u slicnoj situaciji za jednog punta! Original papiri ali kazu da nije euro 3!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Ma dobro bre ljudi, zasto bi ja otkupio svoj auto kad sam ga vec jednom kupio, platio carinu i registrovao ga? Koja je tu logika i koliko ce da me na kraju kosta taj auto ej bre, vredi li on toliko kad se sve sabere ? A sta je sa ljudima koji nisu u mogucnosti da plate taj otkup kao na primer ja, jer mi se firma zatvorila i ostao sam bez posla a dete skolujem u drugi grad a to je stravicno skupo? Znaci da se odreknem svog auta i da gledam kako se neko drugi vozika u njemu. E to brale nece da moze, u tom slucaju stupa na snagu neki drugi zakon.
Comment
-
-
I opet od toga ništa neće biti. Jer, ako smo imali prilike da bilo šta naučimo za ovih poslednjih 8 godina, to je da su naši vrli reformisti isti, ako ne i gori od onih koje su zamenili što se tiče poreza, prireza, nameta, carina, taksi i PDV-a.
Vrlo je jasno da su oni namerni da nas reformišu našim parama, jer njihovog znanja nešto i ne vidim da ima bog zna koliko. Sprovoditi reforme tako što ćeš naduvati budžet povećanjem poreza i nije neka pamet, to znaju i vrapci.
Što opet znači da nema teorije po kojoj će ova država ikada ikome vratiti novac, bilo u monetarnom, bilo u robnom obliku. Lično, ne verujem da će vlasnici automobila sa crnogorskim poreklom, koje istine radi ume da bude i te kako sumnjivo, uspeti da urade bilo šta.
Ali zato očekujem porast cena gasa, i to radikalan čak i za naše pojmove. Jer, prelaskom na gas, država ostaje bez akciza, a oni ne vole kada ih narod vara oko para, pa će lepo tome da stanu na put povećanjem i cena i akciza na gas. Čime će naravno zavrnuti sve one koji su ugradili i atestirali gas u automobilu, ali šta da se radi, reforme moraju dalje.
Uvek se setim onog grafita - Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Drzavu cini narod a deo tog naroda smo i svi Mi prevareni ali od koga smo to prevareni? Da li od onih koji su nam uvalili takve automobile ili od onih koji su dozvolili da takvi automobili budu ocarinjeni i registrovani ? Ako zakon i pravda nisu isto, onda taj zakon stiti nepravdu a pravda sedi negde na nekom stadionu i nemo posmatra utakmicu. Nismo Mi ni huligani ni anarhisti vec jadni i bedni mucenici koji nosimo svoj krst na ledjima u nadi da cemo ipak nekako da zaobidjemo golgotu. Postoji sirok spektar zakona, od pisanih pa do onih nepisanih. Coveka muka svasta natera da uradi pa cak i da poleti.
Comment
-
Comment