Carina - ponovni otkup oduzetog vozila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Pa i dekideki je mislio da kupuje od pouzdanog coveka... Nazalost, ni bratu ne treba verovati!!!!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• gogi68
      CBC Član
      • 17.11.2008
      • 12
      • pozarevac

Cao svima i ja sam u istoj sam korpi kao i mnogi od vas. Ocigledno je da smo svi mi prevareni a u tome je, slobodno mogu da kazem, ucestvovala i drzava jer prilikom oduzimanja mog auta na pitanje s.inspektora: zasto sam imao poverenje u tog tipa od koga sam kupio auto ja sam mu odgovorio pitanjem,citiram:> pa od koga da kupim polovan strani auto kad nemam para za nov? i kako je taj tip mogao uopste da ocarini i da registruje takav auto pitam ja vas? < a znate sta mi je on odgovorio, > NEZNAM <
      Ma znaaa i on i oni sa carine a kada mi je na kraju rekao > ja samo radim svoj posao, tj. ono sto mi se naredi< e tad sam shvatio da tu nesto smrdi. Protiv tih prodavaca obicno ide krivicna prijava, oni plate kaznu, od 500 do 1500€, isplate je u ratama, razlika od nasih automobila ostaje njima ili podele sa NEKIM, zadovoljno trljaju ruke i traze novu ovcu za ****nje a Mi, gde smo tu Mi u celoj toj prici, koliko vrede nasi automobili, sta je sa nasim automobilima, gde oni zavrsavaju i kod koga ? Pogledajte koja privatna auta ONI voze, jesu li njihovi automobili 100% cisti, od koga su ih kupili i za koje pare?
      Bilo bi dobro da se pokrene jedna akcija sirih razmera koju bi pratili i mediji. Da potpisemo peticiju, da se obaveste ljudi na svim forumima pa i oni koji na njima nisu a verujte mi ima ih puno i da izaberemo ljude koji ce da nas predstavljaju pa sa tom peticijom pravo u ministarstvo kod min.Dacica, da vidimo koga to drzava stiti itd. i da se kontaktira i gosp.Alvirovic iz emisije SAT neka i oni prate sve to, pa kad je bal nek je s muziku.

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

evo i ja se pridruzujem jer i ja sam u slicnoj situaciji za jednog punta! Original papiri ali kazu da nije euro 3!
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• gogi68
          CBC Član
          • 17.11.2008
          • 12
          • pozarevac

Ma dobro bre ljudi, zasto bi ja otkupio svoj auto kad sam ga vec jednom kupio, platio carinu i registrovao ga? Koja je tu logika i koliko ce da me na kraju kosta taj auto ej bre, vredi li on toliko kad se sve sabere ? A sta je sa ljudima koji nisu u mogucnosti da plate taj otkup kao na primer ja, jer mi se firma zatvorila i ostao sam bez posla a dete skolujem u drugi grad a to je stravicno skupo? Znaci da se odreknem svog auta i da gledam kako se neko drugi vozika u njemu. E to brale nece da moze, u tom slucaju stupa na snagu neki drugi zakon.

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

A koji ?!

Uz duzno postovanje prema muci koja vas je pogodila, nemojte da se zanosite mislju da ste jaci od drzave jer niste ...

Pravda i zakon nisu isto. Sto vas je vise to ste jaci, nadjite se, organizujte se i dogovorite nacine borbe koji vas nece oterati u zatvor/bolnicu i sl.
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• DejanV
              CBC Senator XXL
              • 19.07.2005
              • 682
              • Beograd

I opet od toga ništa neće biti. Jer, ako smo imali prilike da bilo šta naučimo za ovih poslednjih 8 godina, to je da su naši vrli reformisti isti, ako ne i gori od onih koje su zamenili što se tiče poreza, prireza, nameta, carina, taksi i PDV-a.

Vrlo je jasno da su oni namerni da nas reformišu našim parama, jer njihovog znanja nešto i ne vidim da ima bog zna koliko. Sprovoditi reforme tako što ćeš naduvati budžet povećanjem poreza i nije neka pamet, to znaju i vrapci.

Što opet znači da nema teorije po kojoj će ova država ikada ikome vratiti novac, bilo u monetarnom, bilo u robnom obliku. Lično, ne verujem da će vlasnici automobila sa crnogorskim poreklom, koje istine radi ume da bude i te kako sumnjivo, uspeti da urade bilo šta.

Ali zato očekujem porast cena gasa, i to radikalan čak i za naše pojmove. Jer, prelaskom na gas, država ostaje bez akciza, a oni ne vole kada ih narod vara oko para, pa će lepo tome da stanu na put povećanjem i cena i akciza na gas. Čime će naravno zavrnuti sve one koji su ugradili i atestirali gas u automobilu, ali šta da se radi, reforme moraju dalje.

Uvek se setim onog grafita - Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• gogi68
                CBC Član
                • 17.11.2008
                • 12
                • pozarevac

Drzavu cini narod a deo tog naroda smo i svi Mi prevareni ali od koga smo to prevareni? Da li od onih koji su nam uvalili takve automobile ili od onih koji su dozvolili da takvi automobili budu ocarinjeni i registrovani ? Ako zakon i pravda nisu isto, onda taj zakon stiti nepravdu a pravda sedi negde na nekom stadionu i nemo posmatra utakmicu. Nismo Mi ni huligani ni anarhisti vec jadni i bedni mucenici koji nosimo svoj krst na ledjima u nadi da cemo ipak nekako da zaobidjemo golgotu. Postoji sirok spektar zakona, od pisanih pa do onih nepisanih. Coveka muka svasta natera da uradi pa cak i da poleti.

Comment

Working...
                X