koliko ja znam, garancija na rio je 5 god/100000km, a z10-2god, tako da se razlika u ceni istopi kroz odrzavanje.
Sta kupiti???
Collapse
X
-
Mora da osnujem neki korea klubJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by MOSLERRazmisli i o Astri classic.Od kada su za nju ukinuli carinu moze se kupiti za ispod 11 k evra.
A što se tiče Z10, mislim da ih još ima u prodaji koje su u italiji napravljeni.
mada sam gledao u Satu reportažu iz zastave o sklapanju Z10 i mislim da nema bojazni da će biti lošijeg kvaliteta... jednostavno maltene sve obavljaju roboti a ne ljudi, imaju neku specijalnu mašinu za merenje koja neprekidno proverava proizvedene uzorke i ako se desi greška prekida se proizvodnja i traži se uzrok, a i prisutni su ljudi iz fiata koji sve nadgledaju...
Comment
-
-
Jedino sto me privlaci kod Z10 je to sto je vec proveren model, Punto se nije pokazao lose, tako da to isto ocekujem i od Z10.Medjutim sudeci po vasim hvalama, uzeo bih tu KIU.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
Punta 2 ili ti Z-10 vozim od 2001 godine, prešao sam 114000 km i osim redovnih servisa nema nikakvih problema.Potrošnja goriva od realnih 6,2 litara na 100km, oduševljava pogotovo što se u 80% radi o gradskoj vožnji!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Iako se prica svasta lose o Loganu, to je auto koji se je dokazao u eksploataciji kao pouzdan i dobar auto, ali ja bih ipak izabrao Astru klasik 5v sa motorom 1,4 za 12,500e, u verziji sa dosta opreme. 11,800e je klot ista takva astra.
Comment
-
-
Originally posted by MOSLEROriginally posted by jaksa....Astru klasik 5v sa motorom 1,4 za 12,500e, u verziji sa dosta opreme. 11,800e je klot ista takva astra.
Comment
-
-
13300 e za Astru G Classic sa 5 vrata Hatchhback, 1.7TDCi 80KS, klima ABS, prednji podizaci , prednji Airbags, metalik boja, alarm i tako to... 2 god / 100K km garancija ... ja dobio ponudu
Nakon toga KIA, a Daciu ne bih uzeo u razmatranje kao ozbiljan auto... kao nuzno zlo - da, ali kao auto ... ne ...
Inace, 18000 km je granica isplativosti diesela u odnosu na benzince. Uvek mozes uzeti benzinca s plinom, ali kako diesel vuceeeee....
Dakle:
1. koliko para
2. koliko km godisnje
3. namena automobila
4. nacin voznje / kratke-duge ture, opterecenost...
5. OPEL je najbolji
Comment
-
-
Ako je Z 10 8000evra a Opel 10800 mislim da je daleko isplativije uzeti Astru
jer kad dodje vreme prodaji Kiu nece niko ni da pogleda ma koliko ona kostala a kamoli da kupi-predrasude valjda.Dobro neko ce reci ne kupuje covek auto da bi ga prodao ali nije samo to + za Astru.Velika stvar je veliki gepek i peta vrata koja Dacija nema na primer i posebno sto po meni izdvaja Opela je motor koji je po mom skromnom misljenju najbolji od ponudjenih benzinskih varijanti.Ako se covek odlucuje za dizel onda 1.5dci bez obzira na
mane Dacije koje su navedene
Comment
-
-
Astru ili Z10 nikako nesto drugo,recimo uzmes Kiu nedaj boze da se nesto desi odrace te od skupoce delova,recimo neko je pisao da je far za Alfu 166 blizu 100 000dinza Kiu nije nista bolja situacija,ja bih licno uvek uzeo veci auto tj Astru,sto se tice Dacie motor i menjac (benzinci ) su ok ostalo je zajebancija,lim je ko od konzerve,eneterijer se raspada,cak i taxisti koji generalno hvale sve sto kupe se zale na nju bar oni sa kojima sam pricao
Comment
-
-
Originally posted by Wizfar za Alfu 166 blizu 100 000din(118 000 din.)
Comment
-
Comment