Vocko posto mazga
****Split from Saxo VTS (R)**** ( KUPOVINA NOVOG AUTA)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ja reko 6k vi nasli imprecu od 8k
tj S4 je u borci sad cu zovem negooo daj nadji taj broj tel...
btw, sutra idem da gledam jednog gnoja
negooo, ima li neko iz nish da chekira ovog plavog 325is. cini mi se kao da je za neko drugo trziste, bar mi tako tabla izgleda. da li se razlikuju takvi od evropljana za delove i te fore?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
ovaj crni VA table ce ortak da kupi za par dana ako se ne proda, isli smo gledali ga vredi svaki dinar, stvarno bez mane i u do jaja stanju ! Nemoj da je neko otisao da ga uzme
ovaj 320i izgleda do jaja ali moze to da se uzme i za manje para, a ovaj plavi izgleda lepo ali to ne znaci nista dok se ne vidi uzivo !
EDIT
otkad su ja-ja (* cenzura_ovde nediskutujemo pijachne poslastice_cenzura*) jaka psovka u pm
Comment
-
-
U heb... koja je ovde frka za kolima.
Ima se, moze se
Polako bre Zverko, ce te naloze ovi pa ce posle kukaswww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
ma nema sanse ja da dam tolike pare za auto bez klime i toliko star pa neka ima ne znam koje amortizere, samo se malo zezamo.
btw,ovaj S4 u borci je krsh agnojcina nije losa samo ima malo jacu kilometrazu ali budemo videli...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
E pazi kada ne mogu da verujem da je Brankovic prodao SAXA, a jos vise ne mogu da verujem da je napisao onu izajavu u potpisu.Ima li nesto sto ja ne znam, kada si se tako brzo razocarao u fracuze?Sa srecom u potrazi za novim automobilom, ja bih ti preporucio Fiat Coupe, nekako mi je lepsi od bilo kog BMW-a, a sto se tice Subarua Impreze, to sa oprostenjem **** kevu.
pozdravFiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
Comment