Ja mislim da taj S4 avant ne postoji u verziji 2.0 turbo, vec da postoji u verziji 2.2 turbo 20v (AAN) i 4.2 V8 motorom. Takozvani UrS4.
...ma to je stamparska greska u oglasima sigurno, samo se pravi turbo u 2.2l a UrS4 je ustvari taj tvoj odnosno svaki sa 2.2turbo a taj V8 se pojavio tek kasnije kad je karoserija dobila oznaku A6 !
...to UrS4 i S4 je isto samo sto svabe to Ur dodaju kod prvih modela pa tako posto je prvi S4 taj tvoj onda negde mozez da ga nadjes i kao UrS4 !
edit: idem sutra da gledam S4 ovaj sto ga misko stavio. inace auto je od lika sto je jevremu prodao crnog. ovaj je karavan, srebrne boje, 18'' felna, sequent uredjaj za gas, koza, klma sve ima ali ono sto mi je naj vaznije izgleda da je decko ljubitelj Audija te je auto kao puska. Ajde jevreme potvrdi...
Ako uzimas od Srdjana sa Avale onda je OK. Decko je stvarno OK. Ja sam sa mojim s-om super zadovoljan. Bilo je malih nedostataka sto je i normalno za auto tog godista.
Ako ides kod njega pozdravi ga od Nebojse iz Palanke.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
E Zverko zar toliko losa iskustva imas samnon?!Ja sam samo hteo da pomognem, video sam bio jedan S6 kod Pionira sa papirom na sofrci gde pise da se prodaje, gledacu da ga navatam ponovo pa da zapisem broj.
Pozdrav
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment