koliko li je lamela pojeo taj auto....
Sta kupiti do 3300e?
Collapse
X
-
Iskesirali 3300, za golfa '89 sa milion i dvesta i jos su licno skinuli L.
Licno ih kandidujem na http://www.darwinawards.com za nagradu.
Comment
-
-
Da ne pravim novu temu... koji auto bi mi preporucili do 3500€. U moj uzi izbor su usli:
Honda Civic oko 94god
Skoda Felicia 98-99god
Ford fiesta 98-99god
i mozda Fiat Punto.
Sta je po vama najbolja kupovina.Power is nothing without control....
Comment
-
-
vidjao sam felicije koje su gore izhrdjale nego moj 18 godina star yugo.
(btw i ne samo felicije, ali nebitno...)
Znači ne površinska korozija, nego cijeli lim propadne, popravka je jedino tipa odsjeci zahrdjalo podrucije, zavari novi lim, pripremi i lakiraj...nevjerovatno.
Comment
-
-
Originally posted by CorsaJel postoji neki kriterijum,tipa velicina auta,kubikaza,starost?Ovako na bum bih rekao Civic,ali treba iskopati dobar primerak.Power is nothing without control....
Comment
-
-
Prvo mesto honda civic pa nekoliko mesta prazno pa punto,skodu i forda uopste ne bih uzimao u razmatranje.Felicija je bila ok kad se pojavila sada su uglavnom ofucane,a i podlozne su koroziji,eventualno sa 1.6 motorom...a sto se tice forda nadji temu o fordu ka i ceni delova...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Civic na prvom mestu.
Fiat Bravo za 3500 ne moze dobar da se nadje, spremi se za dobro ulaganje ako ides na tu varijantu.
Sad, Punto vs. Fiesta...
Punto ima veci izbor motora, veci prostor u kabini, nesto jeftinije odrzavanje.
LImarija je nezna i na jednom i na drugom, naslonis se malo jace i odmah imas udubljenje.
Fiesta ima bolji trap, bolju zavrsnu obradu i manje trosi (s druge strane ima plasticnu usisnu granu pa je plin malo skuplji za nju).
U svakom slucaju, uzmi onaj primerak koji je u bolje odrzavan.
PozOptimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
Comment