To je bas povoljno. Jesi li proverio poreklo?
Sta kupiti do 3300e?
Collapse
X
-
...bas htedoh da kazem isto sto i Srdjan...
Svoju Bravu 1.6 16v koja je 06/98. godiste, isto sa klimom, imala je digitalnu kilometrazu, plasticnu granu...prodao sam pre 4 meseca za 4.500 evra...Prodata je odmah drugi dan po izlasku oglasa...
Taj Bravo je bas nekako jeftino izasao...jos i plin ima ugradjen...
Comment
-
-
Ovaj ima sedmice na staklima, analognu kilometrazu i metalnu usisnu granu, proveren je i eperom i u italijanskoj policiji, sve je ok. Sto se tice auta generalno, sve radi super, mada kao i svaki auto ima nekih gluposti koje nije hitno sredjivati ali bi trebalo. Napukla plastika na jednom mestu pa vuce visak vazduha sto ponekad izaziva nestabilan ler, umotao izolirkom i radi normalno
Zadnji brisac zakacuje za spojlercic
Inace, prica oko cene je dosta cudna, coveku je brilo prilicno hitno, cenio je 4100e, ponudjeno mu 3500 i on kaze "Pa, ajde, moze...", onako tugaljivo
Comment
-
-
Sutra kacim slike, nesto me je zezao digitalac, a na ove slike sa mobilnih se jezim...
Inace u samom pocetku sam bas bio u strahu da mu ne otkrijem nesto zbog cega bi ga prodao tako jeftino, ali sad posle 50 predjenih kilometara i dalje ne vidim nista zabrinjavajuce, tako da izprelazim u
EDIT: Ko zeli da vidi auto: http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=23559
Comment
-
-
-
Originally posted by neshaoct...sto nemas hrabrosti ?
Ja sam odmah ukucao...i sve je bilo ok cim je taj auto jos uvek kod
mene
Ukucaj, proveri...i odmah ces saznati da li vec sutra treba u Oglase da stavis auto
Btw, podaci su samo za poslednjih 10 godina.
PozOptimist and pessimist both end up dying. But they each use their lives in a completely different manner.
Comment
-
Comment