Mrtva trka. Seat vs VW?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Pa ako ugradis senzore isto ti dodje bio A6 ili skoda jeste a6 duzi ali je to isti oblik karoserije a i skoda je daleko od malog auta zgodnog za parkiranje, sa senzorima ni a6 nije problem, gde stane skoda stace i on

evo ja sam musko pa kad sam presao na omegu, imao sam u pocetku problema- priznajem , al navikne se covek, sad je parkiram opusteno iako nemam senzore vazno da ima servo

i sto ej najvaznije nisam je nigde opalio

Comment

• mishkom
      CBC Senator XXL
      • 07.08.2007
      • 591
      • N/A
      • N/A

Ja sam za Octaviu. . . Praksa je dokazala da su uvek bolji noviji polovni automobili, znaci sa manjim godistem i vecom kilometrazom od starjeg vozila 2-3-4godine sa manjom kilometrazom [do 100.000]. . . I kod istih modela sa istim motorom je tako, potvrdjuju ljudi. . .

Al ovde bar znas PRAVU, iskrenu kilometrazu. . . Ja bi ponudio 12.500 za tu oktaviju. . . pa platis 13.000, mislim da je to ok. . . Mada ne znam kako sad razmisljas

Aaa sta je jos u opticaju? 307, megan, bravo[novi], laguna, mondeo, passat??? Suzi izbor

Jos jedan predlog od mene je za novi Fiat Bravo, koji kosta nesto manje od 15.000eur sa osnovnom opremom i 1.4motorom, benzinski sa 90KS. . . Motor jeste slabasan, ali je nov i jos kad znas da su servisni intervali na 30.000, milina. . .

Eto meni se trenutno svidja taj auto, a ako vec zelis dizel ima i toga u njemu, od 120ks i 150ks. . . Samo je cena 20.000eur, mada bi neki kredit resio problem[ali ga NIKAKO ne preporucujem]

Joj sad kad pocnem da razmisljam, ne mogu da stanem, a stalno mi u mislima novo. . . Ajd ti najbolje kazi sta ti odgovara kakve su ti potrebe, kilometraza koju prelazis godisnje, i sta je kod tebe +, a sta -na automobilima. ...

Comment

• 230
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2007
        • 775
        • Semberija

@mishkom

Sve je to već prodiskutovano ovde:

Tamo je već odgovorio na sva pitanja
        155+75=230
        VIVA LA VITA!!!

Comment

• r1cer
          CBC Senator XXL
          • 22.01.2006
          • 363
          • Beograd

Originally posted by sw.brick

u sestoj taj motor ima oko 90KS na raspolaganju, i to nije bog zna sta da se ne oseti, na samoj granici.
          plus je mala kubikaza motora.

dizel motor (kao i benzinac) skoro nikada se ne vozi, tako i da nema, na nacin da razvija maximalne obrtaje i tek tada deklarisanu nominalnu snagu.

tih 130KS je vise papirnata, reklamna brojka...tesko dostiziva u praksi.

ista prica kao sa chip tjuningom, manje vise reklamna brojka koja se ne dostize u praksi kroz voznju.

realno je daleko manje snaga motora od maximalno dostizive, na 99.99% auta.
          video sam barem 10 dyno logova 1.9 tdia(stock) od 130 ks koji je izbacivao oko 140 ks kada se konzervativno prevede whp. To što honda sebe malo precenjuje ne mora da znači da svi tako rade

prvi tdi od 90 ks je projektovan da pri 160 km/h(3000 rpm) bude najopuštenije bez ikakvog stresa po motor.

Comment

• iwcham1979
            CBC Senator XXL
            • 17.07.2007
            • 741
            • Nis
            • Seat Altea 2.0Tdi

@mishkom Izbor je suzen maksimalno. Znaci Audi A4, 130ks, 5 brzina 2002g. Sad zvah coveka da zakazem vidjenje za sutra. Cena je 15300, 120k km. Imam broj sasije i coveka u Autokomercu pa proveravam ujutru km! Isti prodavac prodaje i VW Passat 2004g, (onaj sa zmigavcima u retrovizorima)125k km, metelik plavi, sa polu koznim sedistima, ali je motor 74kw. Njega ceni 14800e. I za njega je poslao br. sasije. Da se ima jos 1000e, ovo bi bilo najbolje mislim: Kao nece ispod 17000, ali mislim da bi ga dali za 16500e, ali tu bi isao i prenos. Ovakav nov kosta 19800e, a ovo je isto kao i novo!

Comment

• 230
              CBC Senator XXL
              • 02.04.2007
              • 775
              • Semberija

Kako misliš "polu kožna" sedišta?
              155+75=230
              VIVA LA VITA!!!

Comment

• iwcham1979
                CBC Senator XXL
                • 17.07.2007
                • 741
                • Nis
                • Seat Altea 2.0Tdi

Pa mislim da je u sredini stof a sa strane koza. Takodje ima drvene aplikacije. Mada mislim da taj nije bas za Passat-a. Malo sam se razocarao kad mi je rekao da audi ima 5 brzina. Ne kontam u cemu je finta. To je identican 130ks kao u Bori, a ona ima 6 brzina Nego, verovatno je prenos drugacije uradjen, tako da je to to.

Comment

• mishkom
                  CBC Senator XXL
                  • 07.08.2007
                  • 591
                  • N/A
                  • N/A

a dobro, bitno da znas sta hoces

Ja sam sad procitao ovu 8stranicu locked temu, pa sam sad hihi

A jel moze mali off?

Cega je iwcham profesor?, tj.sta predaje?

Ja bih bas voleo da imam jednog takvog. . . Garant bi imao5 i nikad mu ne bi dao vremena da predaje

Sta god da uzmes iz ovog suzenog izbora, neces pogresiti, ja i dalje glasam za Skodu, moze i Passat, pa tek onda G5, mada bi ga i izbacio iz liste mogucih. ..

Comment

• iwcham1979
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2007
                    • 741
                    • Nis
                    • Seat Altea 2.0Tdi

Ma kakav Gnoj!!!! Eto vidite da ste mi promenili misljenje! Nikad Golfa ne bih uzeo sad! Stvarno je precenjen. Skoda je Ok, ali za hatchback dati tolke pare, ne! Ivca predaje Engleski. Vidite kolko jeka prosveta, lol!
                    @mishkom I ja bih uzeo Octaviu da je daje za 13000e sigurno. Ali nece ispod 14800e, sto je i razumno. Ima slatko da je kupi neki preprodavac za 15k, pa ce da smanji km za jedno 120000, i ode ona za 17-18000 ladno! Ono finta, to sam kupio od drugara.A ako se neko napravi pametan da pita za podatke o servisima, bice ono, ma imao covek drugara mehanicara pa mu to odrzavao dzabe! Nije hteo u ovlasceni servis. Tamo ne sipaju bas dobro ulje. Ovako mu drugar mehanicar sipao iskljucivo Motul. Evo sad se blizi cetvrta zamena ulja na 60000, a ima cak jos 40000 do velikog servisa ))

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Ne razumem sto taj lik nije smanjio kilometrazu?? Barem za 100-tinak hiljada i da proda odmah...
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• 230
                        CBC Senator XXL
                        • 02.04.2007
                        • 775
                        • Semberija

Tog lika treba konzervirati i postaviti kao stalni eksponat u kakvom muzeju, jer se takvo što zaista retko viđa.
                        Svaka mu čast!
                        155+75=230
                        VIVA LA VITA!!!

Comment

• iwcham1979
                          CBC Senator XXL
                          • 17.07.2007
                          • 741
                          • Nis
                          • Seat Altea 2.0Tdi

A sa vase leve strane mozete videti postenog Srbina...

Comment

• sw.brick
                            CBC Senator XXL
                            • 09.10.2004
                            • 8141
                            • Beograd, barajevo-zemun
                            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

video sam barem 10 dyno logova 1.9 tdia(stock) od 130 ks koji je izbacivao oko 140 ks kada se konzervativno prevede whp
                            au

stock 1.9tdi ima pri 3000 obrtaja (sto je 180 km/h u sestoj) celih 140 KS.

koliko onda tek ima maximalne snage, na punim obrtajima od 4.000, prema tih 10 dyno logova ?

200KS i vise ?

mislim da je to malo verovatno.
                            volvo
                            945 SE turbo lpg
                            344 GL lpg

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Originally posted by iwcham1979
                              Ufff, kombinacije. Samo dacija nije bila razmatrana!
                              Drugari, auto stize u petku!
                              Jedan od ova dva:

Finalisti su:
                              Skoda Octavia Elegance, 2006g, 2.0Tdi, 140ks, presla 130k km Autocacak

Audi A4 2002g 1.9Tdi 130ks, presao 120k km, uvoz
                              Oba su 15000 evra

Oba treba da su u extra stanju. U petak se gleda i uzima se jedan.
                              Gotovo, gotovo... ...ili mozda jos uvek nije

Comment

• zoranbg
                                CBC Senator XXL
                                • 23.03.2005
                                • 4098
                                • Rooster's Hill , Beog
                                • Grande Punto 1.2

http://www.fiatlinea.com/ od 12500 evra pa na gore..., "mozganju" nikad kraja ...
                                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                                X