Oki, hvala. Nece gdja ispod 16200e, ali mislim da cu sutra da joj skinem jos 200e. Ne broje se svakog dana tolke pare na ruke u Srbiji.
Mrtva trka. Seat vs VW?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma ne bre, kome jos treba nov auto, to mora da se razradjuje, pa da se registruje, pa tamo neki servisi, pa trista problema sa njim
Covek ne zna sta hoce, do sada je 13 mishljenja promenio, a sve unutar VAG-a ... razlicite klase, kubikaze, opreme...
Za sve se raspitao, a i dalje (i blize) ne zna sta da kupi.
A i ko jos kupuje auto na zimu bre. Na zimu se kupuje kabriolet, niza im cena, a u prolece se kupuje limuzina
Comment
-
-
Ma znas sta, sa nasim gorivima, nisam siguran da bih i ja (zovu me dinar-efendija... Nekad u sali, ali nekad i...) i pored proizvodjaca koji mi kaze da mu zamijenim ulje na 30.000, cekao toliko... Vjerovatno ne bih mijenjao na 10.000, ali na 15.000 bih...
Comment
-
-
Treba da castim! Evo drustvo, stigla Octavia Elegance. Ko nova je, ima jos 14 meseci garancije, presla 24000km, servis uradjen na 20000km. Izasla 16400 sa prenosom vlasnistva. Ima racune, fakture, itd. Na fakturi sam video da je ugradnja nekod Meta alarma placena 28000din. Ima kod menjaca i neku bravu za zakljucavanje menjaca. Na kljucu pise "Bear Lock", i pojma nemam kako da zakljucam menjac. Drugar uspeo pojma nemam kako, a ja pokusavah jedno desetak min. i digoh ruke. Lepo ide, iznenadjuce dobro za 77kw, bolje nego sto je moj bivsi G4 74kw. 150 na 3000rpm, a i ne treba mi vise. Nisam znao da ima hidraulicki volan. Sve u svemu, prezadovljan sam. Fini materjali, puno pregradica za sitnice. Nego, ako neko zna nesto za onaj Bear Lock, neka javi.
Comment
-
-
'Ajd', nek' si i ti kupio nesto, bilo sta... samo da se zavrsi i ova papazjanija od teme...
E, da, srecno s autom, siguran sam da je dobarTo je ona sa 1.9 TDi od 105KS iz Golfa trojke ?
Sad ce sve kolege da te mrze jer mozes da povuces najvise kupusa i napravis najvise tursije
Salu, na stranu, dobar je auto...
Bear lock http://www.niedzwiedz-lock.pl/enindex.php
('ebem te smotana sto ne koristis Google)
Comment
-
-
Ili da cekamo jos....mozda se covek opet predomisli, i krene da trazi drugi auto....
Uh, sva sreca, pa planira da auto bude kod njega 5 god....jer, zamislite uskoro jos jednu [ a i vise ] ovakvih tema...
Sad u pozadini krece ona muzika iz '' Grlom u jagode '', jer sve je pocelo ovako :
22.09.2007. 21:44 -
''pomoc drugari, hitno ! Prodat Golf 4Motion ''
Nek' si ti konacno kupio dobar auto, a s'obzirom koju kilometrazu ima, sluzice te samo tako...
Da te dobro sluzi...i da posle nje kupis jos bolji... !
p.s. npr. nekog Fiat-a...
Comment
-
-
Comment