Kupovina kola,po ko zna koji put

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

Ma kakav bravo. ..

Bolje pogledaj Stilo 1.9jtd, sa 115-116KS. . [sa 3oje vrata naravno]
    Nisam citao temu ,ali da budem iskren mrzi me i ne interesuje me. . .

Ali ovo predlazem kao novije vozilo, moj pirjatelj je kupio Fiat Stilo, sa tim motorm ~70.000km i platio 7800e(valjda, mozda i menje) 2003god

Tako da ti do 7mozda mozes da nadjes neki , i ne preporucujem kilometrazu preko 120.000km

P.S. Mozda je malo nepregledan , mada meni to ne smeta
    i sevisi su najpovoljniji za tu vrstu automobila i za to godiste. ...

Mozda bolje da sacekas da se skupi 8.000eur, jer je ovo prilicno "lomljiva"cifra, moze da se nadje novije losije, i starije "bolje",u ne bas najboljem stanju

Izvinjavam se ni ja ne znam sta sam ovde napisao

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by prolupator
      @sri: Birac je nesto sto se dogodilo samo meni, a i to verovatno od onog blagog poljupca od pozadi u povratku iz Vrbasa... a i cela zafrkancija ... 40e.
      Desilo se i meni na Merivi posle 20k km i u Opel servisu mi rekli da je to normalno za Merivu i Corsu.

No svejedno, ugnjavismo temu.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Polomih glavu oko oglasa.Gomila triper kombinacija,tako da je u semu usla i Nissan Micra.Koliko sam video na netu veoma je pouzdana i pregledna.E sad,nemam pojma koliko kosta odrzavanje.Godiste 2001 i 2002.Jedna je 1.0,druga 1.4.Imaju sve od opreme i ispod 5400 evra su.Jel zna neko nesto vise o ovim kolima?

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Znam da ih zene mnooogo vole, ako je i to bitno
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Corsa
            CBC Senator XXL
            • 22.09.2005
            • 450
            • Beograd

Isao sam danas na Miljakovac i nasao jednu lepu Almeru za 6000.2000 godiste,1.5 motor ,oprema sve sem koze,nove gume.Dobro ocuvana,presla nekih 120 000.Nije kombinacija uvoz zbog prodaje,vozi se vec godinu i nesto.Auto mi se bas svideo i resio sam da je pazarim,samo ako prodje pregled i kod majstora kako treba.Jel moze neko da mi preporuci gde da ga vozim kod majstora?Cuo sam za Gagu(na autoputu valjda)i za neki servis na Zrenjaninskom putu.Molim sto pre,da vec sutra zakazujem i da zavrsim posao ako sve prodje kako treba.

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Kod Gage je verovatno guzve, a taj pregled ce ti sigurno naplatiti. Probaj u LF-u, na 3km od Gage je, ispod plavog mosta. Ja sam tamo terao par Nissana kad su mi bili u opciji.

Osnove o autu ce ti dati i telefonom, ako imas br sasije, mada nema tu sta mnogo da se gleda, aparat ce sve reci, moguce je da rikne sonda posle katalizatora, da je neka kugla za zamenu, zadnji lonac. To bi bilo sve, motoru ne fali nista jer je prugusen, tesko se moze razhebati.

Comment

• Corsa
                CBC Senator XXL
                • 22.09.2005
                • 450
                • Beograd

Hvala sri .Iskopao sam i LF,na netu,tako da cu pokusati da zakazem kod nekoga od njih sutra.U svakom slucaju racunam da ce mi naplatiti.

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Bolje tako, pa ako ne naplate, kao da si zaradio .

U svakom slucaju, iz mog iskustva sa Nissanom, ne bi trebalo da bude nekih problema. Jos da je Almera 1.8, bilo bi cool, ali....

Comment

• Corsa
                    CBC Senator XXL
                    • 22.09.2005
                    • 450
                    • Beograd

Kupljena Almera!Hvala svima na pomoci,moze lock.
                    pozz

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Pametan izbor, cestitke. Sada teraj to u automobile clanova - lock.

Comment

Working...
                      X