Originally posted by iwcham1979
Getz, Rio, Aveo ili Accent, Lacetti
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
-
-
zato lacceti, veci,cvrsci i bolji na kres-testu, a sto neko rece, gde je 12keur, tu je i 14keur i hyundai i30 ili cee'd, pa onda imas ***** na kresu.
opet kazem, od ponudjenih iz naslova!"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
lacceti je go...o ima ga moj drugar trosi ko lud, losa izolacija,losa zavrsna obrada,lose drzanje u krivinama, kad sam video debljinu vrata umalo ne umreh.. zajedno sa tapacirungom neznam jel ima 15cm nedaj boze bocnog udara licno nikada ga nebi kupio moj glas ide za novu astru
Comment
-
-
Jos se dvoumim sta uzet.
Imam skupljeno u kesu 14000eura, na auto sam mislio potrosit oko 12000 mozda 13000 da me izadje sa registracijiom itd.
mada stalno se razmisljam ako vec dajem 12000 za kiu rio, ili accenta, onda dodam jos 1000 i imam ceed ili hyundai i30, a ako dodam jos 1000 onda subaru imprezu. E sad posto sam vozio 4 godine subaru forestera, od onog starijeg do ovog najnovijeg, prosto sam se zaljubio u subaru automobile, i rekao sam da ako ikad budem kupovao auto to ce bit subaru. Sad imam dobru priliku da uzmem novu imprezu ali osnovna varijanta sa klimom je preko 14000.
I jos kad kupujem auto hocu ga odmah iz salona, ne da ga narucujem i cekam pola godine.
Dali zna neko kako stoji oko isporuke za novu imprezu?
Voleo bih ovu imprezu stvarno ali 14000 je 14000.
Comment
-
-
Za 14000e imas Octaviu A5 1.4, 60kw, novu naravno! Uzimas je odmah, a auto ima bolji imidz, i bolje ce drzati cenu i od Ceeda i od i30. Ja ga imam vec nedelju dana i mogu samo da kazem bravo Skoda! Materijali su extra, prostor koliko hoces, u gepeku slona mozes da stavis, izolacija super, menjac, kvacilo prva liga, volan direktan. Taj 16v se vrlo lepo vrti u njoj, a dohvati 170kmh. Definitivno bolji izbor od svih u naslovu. Delovi i odrzavanje nisu skupi...
Comment
-
-
A motor je njesra nevidjenoJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Pa civi, ako vozis Tiburon, sigurno ti je njesra. Taj 16v se vrlo lepo vrti u njoj, a dohvati 173kmh. Od 0 do 100 za 14 sec, sto i nije tako lose. E sad zavisi i od vozaca. Mom rodjaku je super i Sdi, iako je meni to nepojmljivo. Za 14k evra nema bolje ni kia ni Hundai. Opet, ovde imas bolji imidz, jeftinije odrzavanje, laksu prodaju kasnije, kvalitetnije materjale. Mada ako se kupuje srcem, moze i i30.
Comment
-
Comment