Zahvaljujuci ovom i jos nekim forumima, iskustvima, clancima, pokolebao sam se u vezi odluke o kupovini automobila. Naime moze se reci da sam se vec odlucio za A4 B5 tdi od 110ks. Medjutim zahvaljujuci pomenutim iskustvima (recimo Varranty Direct je sastavio listu najpouzdanijih automobila na kojoj je na 1. mestu Honda Accord, a na 30. mestu Audi A4) od nedavno ozbiljno razmisljam da uvezem neki Accord 1999-2002 godiste. S tim u vezi i donosenja moje konacne odluke molio bih za nekoliko informacija.
-Vasa iskustva u vezi modela Accord 1999-2002. godiste?
-Slabe tacke Accorda?
-Mozete navesti cene nekih delova Accorda?
-Redovno servisirnje? Posto sam iz Pozarevca, koliko mi je omoguceno kvalitetno servisiranje i nabavka delova?
-Koji je motor izbalansiraniji sa karoserijom od 100kw (1.8l) ili 108kw (2.0l)? Ima li neke konkretne razlike izmedju ovih motora ili je razlika samo u snazi?
-Primetio sam oznake na modelima Accorda S, LS, ES. Pretpostavljam da su to razliciti nivoi opreme. Koje su razlike?
-Takodje odusevio me je izgled coupe-a. Neki savet u vezi toga? Servisiranje u odnosu na limuzinu?
Dragi prijatelji bicu zahvalan na Vasim savetima i preporukama.
-Vasa iskustva u vezi modela Accord 1999-2002. godiste?
-Slabe tacke Accorda?
-Mozete navesti cene nekih delova Accorda?
-Redovno servisirnje? Posto sam iz Pozarevca, koliko mi je omoguceno kvalitetno servisiranje i nabavka delova?
-Koji je motor izbalansiraniji sa karoserijom od 100kw (1.8l) ili 108kw (2.0l)? Ima li neke konkretne razlike izmedju ovih motora ili je razlika samo u snazi?
-Primetio sam oznake na modelima Accorda S, LS, ES. Pretpostavljam da su to razliciti nivoi opreme. Koje su razlike?
-Takodje odusevio me je izgled coupe-a. Neki savet u vezi toga? Servisiranje u odnosu na limuzinu?
Dragi prijatelji bicu zahvalan na Vasim savetima i preporukama.
Comment