ja znam jedno
kod opela su toliko tvrda sedista da posle 100 km guza i ledja zahtevaju akupunkturu lepo lezi u krivinama ali sedista su po meni ocenjena od 1 do 10 dobrom debelom 2
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Pa to za tvrdocu sedista stoji jer to jeste Nemacka skola udobnosti, neko vise voli meka francuska sedista. Ali mislim da je to potpuno individualno. Dugo sam vozio Golfa dvojku, a on je po nekima uzor tvrdoce mada to meni nikada nije smetalo. To mora da odluci buduci sretni vlasnik!
All men dream: but not equally. Those who dream by night in the dusty recesses of their minds, wake in the day to find that it is vanity; but the dreamers of the day are dangerous men, for they act their dream with open eyes, to make it possible.
e pa onda neka buduci vlasnik nebude lenj pa od salona do salona pa na probnu voznju od nekih 100 km pa neka sam odluci. kazu da kada sam sebe udaris najvise boli
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
ja znam jedno
kod opela su toliko tvrda sedista da posle 100 km guza i ledja zahtevaju akupunkturu lepo lezi u krivinama ali sedista su po meni ocenjena od 1 do 10 dobrom debelom 2
ti bi ona sa federima iz merca jeli,vozio sam jednu takvu 124
za te gabarite aveo je mali,probao sam,astra zadovoljava-sem onog sto se ovde prica da je kvalitet 0,mislim na ove nove poljske
Pa i jeste ova Astra classic iz Gljivica nekako slabijeg kvaliteta, ali je tu negde sa Aveom. Ipak, ako u tu svotu moze da se uklopi Swift, tu nema mnogo razmisljanja.
O kom motoru se radi? 1.2 ili? Burazer je gledao nešto kod njih na sajtu i samo je taj model (sa dosta siromašnom opremom) bio ispod 12.000€, a nikakvu akciju nije video. Ako postoji link ka toj akciji, bio bih zahvalan da ga neko postavi.
Što se tiče Avea, kaže da je dosta komforniji od Astre (sedao je u oba, samo ne znam tačno u koji model Astre je sedao), a pričao je i sa vlasnikom istog koji ga je dosta nahvalio, jedine zamerke su mu bile neka plastika i šrafovi koji se vide u unutrašnjosti.
Kaže da u Astri (ne znam tačno koja serija) mora da iskrivi nogu da bi dohvatio papučicu za gas što mu smeta.
Hvala na predlozima i idejama, još ništa nije kupljeno pa slobodno dajte još sugestija i razloga zašto nešto uzeti a zašto ne.
- Znate li vi ko je Abarth? Šta je to frizirani motor? Šta su to polirani kanali u glavi? Bregasta u glavi? Prednji diskovi...svećice sa platinskim elektrodama...magnezijumske felne?
- Priznajem da sam zbunjen...
Nemam pojma koji je motor, procitao sam o tome danas u novinama.
I ja sam danas video u Blic-u....Cordoba sa carinom i PDV-om ispod 12k eur. Ne pise koji motor vec samo da ima 2x air bag, svetla za maglu, servo, ABS, klimu, prednje podizace prozora i za alu felne nisam siguran! Sto se motora tice, za taj novac mislim da je odnovni benzinski 1.4l.
Što se tiče Avea, kaže da je dosta komforniji od Astre (sedao je u oba, samo ne znam tačno u koji model Astre je sedao), a pričao je i sa vlasnikom istog koji ga je dosta nahvalio, jedine zamerke su mu bile neka plastika i šrafovi koji se vide u unutrašnjosti.
Kaže da u Astri (ne znam tačno koja serija) mora da iskrivi nogu da bi dohvatio papučicu za gas što mu smeta.
Svidja mi se sto ovo cujem iako nisam sedeo u Aveu ali kao sto rekoh ako je kvalitet i zavrsna obrada makar kao kod Astre Classic onde def. Aveo.... plus sto kazes da ima nesto vise prostora...
Comment