sutina:
nasi ljudi vole fiata zato ga i kupuju. a kakav je kao auto to necu da diskutujem.
nasi ljudi nevole korejance isto kao i 80 sto nisu voleli japance a sada japanci BOLJI od svaba.
daewoo 1.6 16v je licenca opelovog eko tec motora. pouzdan i ide.
fiat ima dobrog dizela (jtd) najzad.
istina
delovi za fiata jeftiniji jer ga imas u turkise varijanti a i cajna varijanti
delovi za dewoo su skuplji ali su originali (ko je lud da kopira korejanca) a marze su druga prica.
ako vozilo odrzavas u ovlascenom servisu fiat ce biti dosta skuplji.
toliko od mene
moj savet:
sedi u jeda
sei u drugi
provozaj
odluci.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Moj glas ide povoljnijoj kupovini vozila koje je u boljem stanju. Verovatno ces Nubiru naci sa manje km i boljom opremom i to ce pobediti u odluci, ali ako se desi suprotno... misljenja se menjaju!!!
Juče sam vozio jednu Nubiru. KONAČNO. Ima je jedan iz mog mesta pa sam ga zamolio da mi da malo da je provozam. Prijatno sam iznenađen. Danas idem da pogledam jednu karavan. Na slikama izgleda super a uživo videću.Javiću šta sam završio, ako nekog to i interesuje.
Vozio sam Nubiru pre par meseci! Izuzetno los automobil! Mareu nisam vozio pa ne znam, ali ako je bar upola kao Brava-Bravo, uzeo bih nju bez obzira na skuplje odrzavanje!
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Hvala na sevetima. Nubira je kupljena juče. Nije ona karavan nego limuzina. Prezadovoljan sam. Metalik plava. Pešla je mnogo, 200000km, Ima klimu,ABS, el.podizače,el.retrovizore,Unutra imitacija drva, ugrađen plin prošle godine sa atestom 60l boca, i mp3 player koji čita SD kartice i USB. Nije udarana ali ima malih oštećena. Mada to ću lako da sredim zato što imamo odličnog autolimara. Cena: 4100€ Kupio sam i sve za veliki servis. Ovih dana ću i to da sredim. Javiću vam se. Još jednom HVALA
Comment