Best Buy?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Zena je inace iz Panceva, a lik je sada prodaje za 4900! To je 1.4 Junior?!
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

nije zena je sa banovog brda .. motor je 1.4 bem ga koji je ne razumem se, oko 100konja nesto tako je bilo .. restyling, imala je malo pocepana sedista od cigara .. hromirane cajgere, razlicite felne napred i pozadi ?

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Aha, onda to nije to...
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Mali update...

Prvo kakav je taj obican Fiatov 1.9 diesel iz Punta, 60 ks cini mi se?! On nije kako neko rece CR, ali ima li to neke veze, koliko znam Fiatovi dizeli se u poslednje vreme dosta visoko kotiraju, naravno JTD, ali da li to vazi i za ovog slabasnog pumpasa?! I sta ocekivati od njega?!

I drugo, razmisljam o Roveru, ima zaista svega u ponudi za ovaj moj novac, a Rover mi je lepsi od 90% svega na trzistu, e sad ljudi svasta pricaju, ali verujem da je to sve malo preterano kao i obicno!

Dakle misljenja...

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

pa obican punto 1.9D je vecinom i bio van, potrosnja im je tu i tamo, po gradu 8l, na otvorenom oko 6l.. ide mnogo losije od JTD, koliko prelaze nemam pojma jer ne znas ni sam koliko su do sad presli ..
            sve u svemu dobar je to motor, mada jedino sto svi (ali bukvalno svi) od taksista, do majstora mercedesa hvale kod fiata su JTD motori, koji su stvarno ekstra .. ali i cena je visa za JTD

a rovera bih licno uzeo samo sa hondinim motorom, i to pitanje, jer ko zna sta je sad sa delovima, kako ces posle prodati .. ode rover u istoriju ..

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Sta znaci Rover vise ne postoji?! Nesto je bilo oko toga pa je drzava dala neku podrsku da bi opstao, zar ne?!

Kako prepoznati bivsi VAN od normalnog Punta?!

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

stilo nosi slovo D u sasiji. kod punta sam zaboravio. uglavnom imaju crna zadnja bocna stakla, enterijer nije isti, pravljena zadnja polica, nema zadnje rukohvate u kabini, prednja sedista imaju rucicu dole za preklapanje ................
                Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

pa ja sam imao jednog PUG 206 vana na prodaju, u sapcu je radjen, brate da stvarno ne prepoznas da je ikad bio van sem sto je bele boje bio.. Ceo enterijer je placen 300evra i bolesno dobar je bio .. patos prefarban bez ogrebotine auto .. e sad uglavnom su greske pri montazi sledece:

pojasevi pozadi (kupe klupu koja ima pojaseve ali ih nema)
                  patos (skines tepih i uglavnom su izgrebani)
                  tad carinski papiri

ne sedaj na price kao zbog manje carine je registrovan na vana, to je glupost, ako je bio van uglavnom ga carine kao teretno, tako da tu odmah znas ..

zadnji trap je drugaciji.. kod fiat punta, su uglavnom bele boje vanovi, i po ceni su uzasno jeftniji preko sto ne znaci da su losiji, nego to vozi ko stigne, ima dosta dobrih vanova da se nadje ..

a za rover koliko ja znam nema spasa, tako da je svaka kupovina rovera opravdana ako je honda unutra i ako planiras godinama da ga vozis, jer za dalju prodaju posle ce biti sigurno tesko .. ali jbga zato i cena rovera sada je dosta ispod realne ..

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

Pa Rover je odlicna kupovina po onome sta se dobija za ulozeni novac, e sad sto se mojih tice oni ne bi prodavali auto dugo jer im to nije bitno, treba im nesto da se voze fino, pa dokle gura neka gura, ali verujem da ce njima on dugo sluziti kako valja!

E sad koliko znam jedno vreme su ugradjivani BMW motori, a ti kazes da bude Hondin zbog delova je li?!

Koliko se secam nekih prica ovde o Roveru, ne znam da ima nekih problema sa njim osim alternatora koji su mnogi menjali, mada to ne bih uzeo kao problem generalno, takodje se ne zale na zastupljenos delova!
                    Koliko bi jos trebalod a bude delova za Rover ukoliko se ugasi, to jest je li ugasen vec ne znam, deset godina ili kako?!

Comment

• sw.brick
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2004
                      • 8141
                      • Beograd, barajevo-zemun
                      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Originally posted by bojanTI
                      Sta znaci Rover vise ne postoji?! Nesto je bilo oko toga pa je drzava dala neku podrsku da bi opstao, zar ne?!
                      odavno ne postoji.posle visekratnih spasavanja i bankrota, djuture su Kinezi kupili sve, od brenda do radnika i masina.

zadrzan je model 75 jedino, i zove se zadnjih par godina Roewe 750.
                      prodaje se lokalno na kineskom trzistu.

kako lici za ovako kratki period kineska proizvodnja je bolja od ranije dok je BMW drzao fabriku.

sa starijim Roverima kako se snadjes, delova jos ponegde ima da se nadje, servisi koji su se i ranije time bavili jos uvek su u poslu.

zvanicna podrska ne postoji, posto ni Rover ne postoji tako da je stanje od danas do sutra za ranije modele... bilo da su Honda bilo da su BMW licenca.
                      volvo
                      945 SE turbo lpg
                      344 GL lpg

Comment

• mrki
                        CBC Senator XXL
                        • 08.11.2006
                        • 550
                        • nis, serbia

s obzirom da sam vozio-vozim 3 vana, mislim da bi trebalo da napisem nesto na tu temu:

privatno vozim punto 1,9d, ex van,a u firmi do skora vozio vw polo city van, a sada clio van.

venovi su najisplativija vozila za firme, bilo koje delatnosti, ali je vazno da je firma u sistemu PDV-a,jer kupovinom auta, cija je cena priblizno ista kao i putnickom se vraca PDV, sto nije mali iznos (uglavnom par hiljada e) i sto na kraju godine imas i povracaj PDV-a na gorivo, sto je jos veci iznos.

ja, nemam potrebu da zbog vrste posla vozim van, jer u tovarnom prostoru auta imam kutiju sa propagandnim materjalima, lap-top i projektor. ali firmi je isplativije.
                        znaci ne nosim dzakove sa cementom i gradjevinski materijal!
                        i svakome bih preporucio da kupi auto iz moje firme, jer znam kako ja i moje kolege vozimo, gde i kako su kola odrzavana.

normalno ima i drugacijih slucajeva, ali je fora odabrati upravo ovakvu vrstu vanova, sa normalnim km i upotrebljavanim za komercijalne poslove.
                        ima verovatno i normalnih radnika/vozaca u zapadnim firmama =]

i jos nesto ,patos mi ni na jednom od ova 3 automobila nije izgreban, jer fabricki imaju zastitnu gumu/plastiku u tovarnom prostoru!

Comment

• bojanTI
                          CBC Senator XXL
                          • 04.01.2006
                          • 870
                          • Pancevo

Naknadna ugradnja klime u Fiat Brava 1.6, da li je izvodljivo, koliko bi kostalo i ima li nekih propratnih problema vezanih za to?!

Comment

• stefanves
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2006
                            • 1351
                            • BG

Sugradjanine kada ti bude zatrebala provera za Punta(Da li je van..) javi se.
                            E sada sto se klime tice, mani se te gadne rabote. To ti je kao povecanje penisa, u principu veci je al' nema funkciju.
                            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

Working...
                            X