Jos jedna exkurzija van teme ili upucivanje licnih uvreda i tema ce bti zakljucana!
Seicento - da li kupiti?
Collapse
X
-
Originally posted by bojanTIEon kad si vec moderator (i ne samo ti) obrati malo paznju na ponasanje pojedinih koji su u najmanju ruku nevaspitani, da ne izgovorim neku tezu rec!
Koriste svaku priliku za ono najnize pod*ebavanje, reci su im pune mrznje, a svrha svakog uvodjenja drugih u raspravu nije nikakv njihov stav, vec ona najgora malogradjanska dosada, prezir i iskompleksiranost!
Vec neko vreme hocu da napisem ovako nesto, ali vidim da moderatori ovde razdvajaju decu koja su se pobila u skoli, a kad se radi o nekom ovakvom niko nista ne pominje!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Tu sam, ali dilema je i dalje tu. Sve u svemu 1998 godiste Punto, Swift, Matiz... ulaze u okvirnu cenu oko 3.500. Pratim redovno oglase za Seicenta i to su uglavno juce uvezeni automobili presli ko zna koliko...(telekom italia i tako to). Sve u svemu najvise me plasi predjena kilometraza kod takvih automobila.
Definitivno treba gledati sve modele pa izabrati najbolji primerak (najocuvanjiji). Pitanje se postavlja da li 5 godina stariji auto moze da bude bolji od nekog 2003. godista?
Comment
-
-
Kao i uvek, sve zavisi! Evo pre par dana drugar kupi Citroen AX '95. 1.1 sa 15 000 km za 1 800 eura! Kilometraza realna, covek inace zivi u Sloveniji pa kad dodje onda provoza malo i to je to, mislim ljudi se poznaju pa je to sigurno!
Posto i ja trazim nesto slicno, evo vec dva meseca je mrtva trka! S tim sto kod mene ulazi u obzir i 145 i 146 iz '95. i '96. Juce me drugar zove i kaze da je kupio jednu 146 za 600 eura, odem da je pogledam i ne mogu da verujem, auto je u stanju boljem nego 90% svega iz 2001. e sad, tablice su Italijanske i on to nesto na mucku vozi, ali nebitno jer poenta je da godiste u nekim okvirima i nije toliko bitno ako samo stanje prica svoju pricu!
Mislim da je u ovoj zemlji tih 4k eura veliki problem! Jeste, ima na oglasima tih primera i moze se navesti desetak, ali cim pozoves coveka vise ti se ne kupuje, a ne da ides da gledas!
Moj je savet da prosiris potragu na sve i da kupis ono sto te najvise zadovolji stanjem, ali slazem se da treba za taj novac izostaviti Seicento, Ka, Matiz i ostale...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment