Seicento - da li kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Jos jedna exkurzija van teme ili upucivanje licnih uvreda i tema ce bti zakljucana!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Originally posted by bojanTI
      Eon kad si vec moderator (i ne samo ti) obrati malo paznju na ponasanje pojedinih koji su u najmanju ruku nevaspitani, da ne izgovorim neku tezu rec!
      Koriste svaku priliku za ono najnize pod*ebavanje, reci su im pune mrznje, a svrha svakog uvodjenja drugih u raspravu nije nikakv njihov stav, vec ona najgora malogradjanska dosada, prezir i iskompleksiranost!
      Vec neko vreme hocu da napisem ovako nesto, ali vidim da moderatori ovde razdvajaju decu koja su se pobila u skoli, a kad se radi o nekom ovakvom niko nista ne pominje!
      Nemoj da se sekiras mnogo, mi nas posao odradjujemo maksimalno korektno. Neki su ovde pustili krila, ali veruj mi da se prate. Svako ko bude sebi dozvolio da se nedostojno izrazava, bice sankcionisan pa udaljen!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• 230
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2007
        • 775
        • Semberija

Iz MOG LIČNOG iskustva, mogu da najtoplije preporučim Twingo.
        155+75=230
        VIVA LA VITA!!!

Comment

• Lord_o21
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2006
          • 494
          • Novi Sad

Rekla je negde, da joj se ne svidja tvingo... u 37 irtni da se kladimo da je ova tema samo interna rasprava, da g-dje vec neko vreme nema...
          ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• witch_yu
            CBC Član
            • 11.07.2005
            • 33

Tu sam, ali dilema je i dalje tu. Sve u svemu 1998 godiste Punto, Swift, Matiz... ulaze u okvirnu cenu oko 3.500. Pratim redovno oglase za Seicenta i to su uglavno juce uvezeni automobili presli ko zna koliko...(telekom italia i tako to). Sve u svemu najvise me plasi predjena kilometraza kod takvih automobila.
            Definitivno treba gledati sve modele pa izabrati najbolji primerak (najocuvanjiji). Pitanje se postavlja da li 5 godina stariji auto moze da bude bolji od nekog 2003. godista?

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Kao i uvek, sve zavisi! Evo pre par dana drugar kupi Citroen AX '95. 1.1 sa 15 000 km za 1 800 eura! Kilometraza realna, covek inace zivi u Sloveniji pa kad dodje onda provoza malo i to je to, mislim ljudi se poznaju pa je to sigurno!
              Posto i ja trazim nesto slicno, evo vec dva meseca je mrtva trka! S tim sto kod mene ulazi u obzir i 145 i 146 iz '95. i '96. Juce me drugar zove i kaze da je kupio jednu 146 za 600 eura, odem da je pogledam i ne mogu da verujem, auto je u stanju boljem nego 90% svega iz 2001. e sad, tablice su Italijanske i on to nesto na mucku vozi, ali nebitno jer poenta je da godiste u nekim okvirima i nije toliko bitno ako samo stanje prica svoju pricu!
              Mislim da je u ovoj zemlji tih 4k eura veliki problem! Jeste, ima na oglasima tih primera i moze se navesti desetak, ali cim pozoves coveka vise ti se ne kupuje, a ne da ides da gledas!

Moj je savet da prosiris potragu na sve i da kupis ono sto te najvise zadovolji stanjem, ali slazem se da treba za taj novac izostaviti Seicento, Ka, Matiz i ostale...
              In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

Working...
              X