Doslo vreme da se kupi novi auto.......Posle duzeg razgledanja odlucivanja i sabiranja pala odluka da to bude definitivno audi......i to model 6!Posle svih onih francuza i Italijana resio sam da kupim nesto nemacko a nase......
E sad izbor se sveo na dva modela A6 2.5 tdi automatik i S6 4.2 automatik takodje...Oba auta su 2003 godiste u full opremi sa navigacijom tv-om i ostalim dzidza bidzama.Prvi ima 96.000km na satu a drugi 60.000 km na satu...Prvi je karavan(valjda je to i za ocekivati) a drugi je limuzina...Nesto sam pricao sa nekim poznavaocima i ubedjuju me da ne kupim S6 nikako jel to kao puno trosi skupo za odrzavanje itd....Medjutim ja razmisljam u pravcu da vec imam auto za svaki dan...mali potrosac relativno jeftino odrzavanje i tako to...Audi bi bio vikend auto koji bi stojao u garazi vozio eventualno vikendom i kad se putuje negde duze znaci za cisto uzivanje....E sad posto sam po prirodi racionalan covek i volim o svemu da se prvo inforimisem pre nego zavucem ruku duboko u dzep da cujem misljenja i vas ovde sta mislite o ovim automobilima i dali neko od vas ima ili imao licno iskustvo sa nekim od njih i ako mu nije tesko da napise.......nesto o tome....U svakom slucaju sto vise informacija dobijem to bolje mada sam se vec cini mi se odlucio za S6 (uz burno negodovanje zene koja je zakleti dizelas)mada nikad nije kasno da se predomislim....I ako dam pare imam fore 9 dana da izmislim neku zamerku i da ga vratim vlasniku
E da zaboravio sam da napisem A6 je 155ks a S6 ima chipic i sad je na okruglo 357ks
Cena prvog je 17.500 a cena drugog je pa tu negde oko 22.500 (ako bude uzet za letnjim gumama i hrom felnama od 22 cola cena ce ici do 24.000
E aj sad da vas cujem.....

E da zaboravio sam da napisem A6 je 155ks a S6 ima chipic i sad je na okruglo 357ks
Cena prvog je 17.500 a cena drugog je pa tu negde oko 22.500 (ako bude uzet za letnjim gumama i hrom felnama od 22 cola cena ce ici do 24.000
E aj sad da vas cujem.....
Comment