Meni se mnogo svidja Croma, razmisli o njoj, jeste malo nezgrapna, ali po meni lep automobil ,pogotovo sto za taj novac mozes naci restilizovanu...
Tempra?
Collapse
X
-
Originally posted by Vlada_nbgdUlje menjam na 7500km i potrosi ga oko 0,5l,mada malo mi pusta na dihtungu dekla i cini mi se na dihtungu kartera.Ovo sa deklom je inace i mana,nekoliko dihtunga sam promenio ali uvek posle nekog vremena pocne da pusta ulje,nista ozbiljno samo nervira.
Vlado jesi li probao foru sa silikonskim lepkom na ćoškovima dekla???
Kupio sam Punta pa vidim da slini na deklu, reko ajde malo da se raspitam o tome. Moj zubar kupio Z10 (nov) i kaže da sledeće nedelje ide na treću reklamaciju za to slinjenje.
kompetan DIY text
This thread is for the general discussion of the Guide change a cam cover gasket without having it leak again a week later. Please add to the discussion here. The Sultan submitted a new guide: change a cam cover gasket without having it leak again a week later first off here is the facts...
pozdrav
Comment
-
-
Vidim da ne pominjes Renault a ja bih ti preporucio Renault 19 koji moze da se nadje za oko 3000e - 94-95 godiste.
Udoban , pouzdan , nije skup za odrzavanje.
Mozes da biras izmedju karoserija sa 3 ili 5 vrata ili limuzine sa 4 vrata kao i izmedju vise benzinskih motora ili dizela.
Samo moras biti uporan jer ih vlasnici tesko prodaju.Ako ne podjes ne mozes ni stici
Comment
-
-
Ne spominjem ih a zaista ih imam u vidu tj. trazim ali nisam nasao jos ni jedan. Vrte se po oglasima neki bezveze a kada bih naisao na dobar ne bih imao nista protiv. Stariji model mi nije nesto lep a restilizovani je sasvim ok - mnogo je lepsa prednjina i unutrasnjost. Hvala, pozz!Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!
Comment
-
-
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ja sam svoj kupio u Novom Sadu a trazio sam vise od 4 meseca. Covek koji ga je prodao imao frku sa parama.Ja ga sigurno necu prodati dok ne bude bilo pod moranje.
Jedan savet : gledaj oglase po Vojvodini , jeftinija su kola i mislim da su generalno bolje ocuvana (ne znam razlog ).
PozdravAko ne podjes ne mozes ni stici
Comment
-
-
Bez vredjanja, ja nisam iz Vojvodine ali mislim da ima istine u tome - kultura je u pitanju!!! Ma gledam ali nikako da nadjem nesto ok.
Danas bio u Bg-u da pogledam jedan Saxo i ako nista ne uradim, Pogledam Clio, oglas koji mi je dao Zoranbg i zamislite - dok sam zvao zenu ona ga prodavala i naravno, prodala! poludeo sam a namerno sam prvo gledao Citroen jer je rekla da ne moze pre 16.30h. Uh....
Sada idem, ne suvise daleko, u sekciju "oglasi" i napisem da trazim ocuvan auto oko 3000e.Ne postoji toliko jednostavan posao da se ne moze lose uraditi!
Comment
-
-
Pazi Tempra nije loš izbor za tu cifru koju imaš,imao sam je 5 god. verziju 1.8i.e. navozali smo se super.Imala je kvarova ne nekih velikih ,a bogami bilo je i fantomskih.
Sada za te novce pre bih uzeo Cromu 97god. jeste malo veći auto ali sigurno daleko lakše se vozi u rikverc od Tempre to mislim zbog žene.
Tempru možeš 1.6 a i ok je taj motor a Croma nema ispod 2.0 što je takođe dobar moror..
Croma je udobnija,ali poza vozača je lepša u Tempri (samo oči preko volana) a kod Crome je nekako kamionska(mislim nije strašno).
Limarija je pocikovana na oba modela.
Komfor u Tempri napred je super ,pozadi smo da je malo više mesta bilo bi isto tako a u Cromi ima mesta na pretek kao i u Themi koju trenutno vozim.
Moja Tempra je po NSu trošila od 11 l plina...
Croma kreće od 13l...
Od malih autića Twingo,Yaris ali nemaš love za to.Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
Comment