Trilema??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

Originally posted by Turbo_4_ever
    Nego... da ne mislite da sam vas sve zaboravio, pa da se više ne javljam... najzad sam rešio da se pohvalim... Od skora sam ponosni vlasnik Eclipsa iz 1993. godine.
    Međutim, imam problem. Treba mi hitno jedan deo, a nigde ne mogu da ga nađem. Reč je o krstu na poluosovini. Pokušavao sam na nekoliko mesta, ali mi svi daju odgovore tipa... "može da se naruči". Ne čeka mi se baš mnogo, pa ako neko zna kome da se obratim za takvu stvar (po mogućnosti u Novom Sadu i okolini), bio bih mu zahvalan.
    Zao mi je sto pre nisam video ovu temu, mislim da bi mogao mnogo da ti pomognem o izboru auta jer su to auti koje sam i sam imao u planu da kupim,

reci mi da li je to eclipse iz Negotina? (pogodio rupu, malo osteceno krilo, viljuska, napukla soferka???)

celica pretpostavljam da je zelena iz Krusevca? Taj auto bi trebalo da je u dobrom stanju jer je uvezen kada je bio zadnji uvoz na Kosovo i ne verujem da su stigli da je upropaste po nasim putevima.
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• Turbo_4_ever
      CBC Član
      • 23.01.2008
      • 15
      • Iza volana :)

Da, Celica je iz Kruševca, ali mi se čini da je Eclipse (iz Negotina) na kraju ipak bio bolji izbor. Celica je bila farbana cela, i taj lik koji je uvezao pre godinu i po dana je bio ko zna koji vlasnik po redu. Sa druge strane, ja sam tek treći vlasnik Eclipsa, on ima prvu farbu, prešao je dosta malo za te godine, i što je najbitnije za sporstki automobil i poodmaklim godinama, kao što sam već napisao ranije, vrhunski je održavan od strane prethodnog vlasnika. I da... zaboravih da dodam, mada to nema mnogo veze sa samim kvalitetom vozila, ali svakako mu podiže cenu... Eclipse ima neko preterano ozvučenje od preko 2500w, za razliku od Celice koja ima najobičniji cd player.

Sve u svemu, mislim da sam napravio dobar izbor, i kada završim sve ono što nameravam da uradim na njemu, mašina će biti prava lutka. Trebalo bi da se do nedelje završi taj problem sa poluosovinom, ali videćemo još....

Comment

Working...
      X