Oktavia ili megan, mozda astra?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StevoTDI
    CBC Član
    • 14.12.2007
    • 68
    • Beograd

Svako ima svoje misljenje...
    Meni su sedista bas u fulu, uletis malo brze u krivinu i ostanes u sedistu, pre toga sam vozio 406 i malo brze uletis i moras da se odguravas od vrata...
    sto se tice udobnost malo je tvradja ali nije strasno, ja vozim na 16icama bez problema. Stara je imala skroz drugacije vesanje pozadi, ja imam nezavisno vesanje koje se steluje isto kao prednje... Auto je cista 10ka...

E sad stara se ni meni ne svidja. Bas je nekako klot i tabla i sve. Sto se tice mesta stara je jako skucena dok u A5 ima bas dosta mesta i napred i nazad...
    Uglavnom svako ima svoje misljenje a sto se tice izbora polovnog auta definitivno idi na bolju ocuvanost...

Comment

• NebojsaR4
      CBC Član
      • 01.05.2007
      • 70
      • Belgrade

astru vozim, i preporucio bi, mada s druge strane preporucio bi svaki medju tih 3je koji je odrzavan i koji je u boljem stanju. To treba da vodi pri kupovini. Neko voli tvrdje podesen auto, neko meksi, sve zavisi...nemam problem ni sa octaviom, mada bi preskocio Megane, ne znam zasto ,jednostavno bi ga preskocio...(ne svidja mi se dizajn)
      ko zna zna...a ko ne zna...nek ide u salon...

Comment

• BMW 325i
        CBC Senator XXL
        • 25.06.2005
        • 338
        • Novi Sad

Uzmi onaj koji je po tebi bolji,bolje odrzavan,koji se po tebi lepse vozi.

Uzmi u obzir da ga naces voziti vecno,na cemu ces manje izgubiti i sta ces lakse prodati i naravno,sta je tebi pristupacnije za servis.

Sva tri auta koja si nabrojao su popularna tako da....ako ne prelazis preterano puno,mozda je Octavia bolji izbor,rasprostanjeniji servis od Francuza i mislim da je ipak VAG popularniji od Renault-a...

Sreacno.
        Doris je vozila mini moris.

Comment

• ToNcA
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2006
          • 868
          • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
          • Mazda 6 2.0d

I ja se slazem sa ovime. Megane ces mozda naci povoljnije u boljem stanju jer su Skode (i VAG generalno) kod nas strasno precenjeni! Tako - onaj koji je bolje odrzavan, kilometraza mu nije sumnjiva i tako to... Astra je neka sredina izmedju Octavie i Megane-a - nije precenjena kao Octavia a nije udobna kao Megane . Meni se licno Megane prve generacije ne svidja bas zog tog mekog vesanja a i tabla je nekako cudna (mada za francuska kola sasvim normalna). Ali ipak - njega ces najlakse naci u dobrom stanju jer su Skode koje se prodaju kod nas uglavnom presle "Boga oca".

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Working...
          X