logan vs zastava 10(nov auto) dilema...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

I tako od pitanja da li je isplativija Dacjia logan ili Zastava 10 dobismo odgovor da je Ferdinand Porsche pokrao Tatrina konstrukcijska resenja i primenio ih na Bubi .

ZEMLJO SRBIJO!

I jel neko zna epilog price - jel pala Z10 ili Logan?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

tenkovi

O uspesnosti VW

http://www.flat-6.org/forum/make.php?do ... genhttp://
      www.ukcar.com/road_tests/VW/Golf/index.html

Malo o kradji

http://www.old-droppers.com/lofiversion ... 16669.html

Cega ima dosta njegova cena je mala. Nadam se da me razumes.
      Lada je srazmerno ceni od Golfa bolji auto. Samo kreteni za punoletnog Golfa II pa cak i da je dizel daju tolike pare.
      Sto se tice Fabije, nju ima svaki peti sesti "poznavalac'' automobila.

Ostao sam ti samo duzan slovensko poreklo Porsea a i to cu naci mada to kriju ko zmija noge kao i ove njegove carolije sa vojnom tehnikom i Nacionalistickom partijom.
      I vise ti necu odgovarati jer me ova tvoja edukacija kosta vremena i kuckanja. Vozi i misli sta hoces ali bi ti bilo pametnije da bar naucis istoriju svojih automobila.

Comment

Originally posted by 230
        Kao prvo, Aston je bio u vlasništvu Forda do pre oko godinu dana, sada je u vlasništvu Forda i par kuvajtskih kompanija.

Kao drugo, Ferdinand Porsche je pokrao Tatru prilikom konstruisanja Bube, (Hans Ledwinka je bio originalni dizajner), sve je rešeno 1961. kada je Volkswagen morao da plati 3 000 000 DM odštete Tatri.

Kao treće, odavno više ova diskusija ne pomaže čoveku koji je tražio savet i mišljenje, najbolje bi bilo se vratite temi ili da se uzdržite od prepucavanja.
        Ovo nisam znao Nadam se da Aston nece proci kao Jaguar. Sve firme koje su proizvodile automobile da traju su propale ili potpale pod komercijalu . Ovo narocito vazi za nekada slavnu britansku auto industriju. Setite se samo Austina 1,3, jaguara XJ...

Comment

• jevtic
          CBC Senator XXL
          • 26.11.2006
          • 729
          • beograd

ja o klin ti o ploču. ja ti postavim jasna pitanja a ti mi kačiš istoriju vw sa nekim tekstom o golf III gti,zatim neki tekst mogu slobodno reć komunistički iz 2004 godine o tome kako radnici treba da se udruže i i onda kako je ferdinand pravio tenkove. znam ja da je on pravio tenkove nego sam pitao zašto to pominješ.

Sto se tice Fabije, nju ima svaki peti sesti "poznavalac'' automobila.
          ne razumem.

Lada je srazmerno ceni od Golfa bolji auto. Samo kreteni za punoletnog Golfa II pa cak i da je dizel daju tolike pare.

srazmerno ceni novog golfa ili golfa 2? mislim golf 2 je star 20+ godina pa ako je uspeh porediti novu ladu i taj auto onda svaka čast golfu. koliko se kreću cene lada koje su stare 20+ godina i koliko njih je zapravo u voznom stanju. a što se tiče novog golfa ni tu se ne bi složio. golf jeste skuplj 5-7 puta ali je bolji 15-20 puta u svakom pogledu. to ti je kao kad bi poredio gumene kondure i italijanske (nemačke) cipele i onda rekao da su gumene kondure srazmerno ceni bolje od cipela.
          ex - fabia 1.9 tdi
          golf 2.0 tfsi

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Mazda 6 2.0d

Pa zavisi sta cenis. Ako cenis to da se gazi blato i da mogu posle toga i sutra da se koriste kondure su bolje...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Antoaster
              CBC Senator XXL
              • 07.12.2007
              • 343
              • Beograd, Voždovac

@vuja66
              Nema sta ja da uzimam knjigu u ruke ja te automobile vozim svaki dan.

Comment

Originally posted by ToNcA
                Pa zavisi sta cenis. Ako cenis to da se gazi blato i da mogu posle toga i sutra da se koriste kondure su bolje...
                Vidis li koliko blata i neznanja i primitivizma ima ovde a da ne govorimo na ulicama. Kakvi su nam putevi? Za Ferari i Maserati modele. Gde vi zivite? Da li je Golf I ili Golf II toliko udobniji od Lade Ziguli ili Lade Specijal? Razmisli...

Comment

• NebojsaR4
                  CBC Član
                  • 01.05.2007
                  • 70
                  • Belgrade

brate, kakve veze ima ovo s bilo cim Vujo!?
                  ko zna zna...a ko ne zna...nek ide u salon...

Comment

• ToNcA
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2006
                    • 868
                    • Mazda 6 2.0d

Ljudko nije pominjao - tema su Logan i Z10 i zasto se ne vratite na nju? Nije pominjao VAZ, ZAZ, GAZ i ostale -AZ-ove!

Comment

• Bane_Saabijach
                      CBC Veteran
                      • 08.08.2007
                      • 108
                      • Veliki Popovich

Hocu i ja dve nove Lade po ceni Skode Fabije. Koja to Lada kosta 5000e? Cena 118-ce je preko 8000e, sto i nije best-buy.

Comment

• ToNcA
                        CBC Senator XXL
                        • 31.01.2006
                        • 868
                        • Mazda 6 2.0d

Vuja ima neke povoljnije uslove - na kompenzaciju od brace Rusa

Comment

Originally posted by Bane_Saabijach
                          Hocu i ja dve nove Lade po ceni Skode Fabije. Koja to Lada kosta 5000e? Cena 118-ce je preko 8000e, sto i nije best-buy.
                          Nova Lada 112 16V 1,6 je bila oko 7000 eura, a neki su dali za Fabiju 16000 eura. U Kalinu ide E 4 pa je 8000 eura. Nego, ja restauriram Simcu Murenu 2,2. To bi na kraju trebalo da izgleda ovako a ide ko nevreme
                          www.schuncken.nl

A vec imam ovo
                          http://accel22.mettre-put-idata.over-bl ... erieur.jpg

Slike nisu original, ali posluzice. Samo jos kaljace operem, jer ja volim mladu Ladu i da mi se odrzi neko predavanje o danasnjim plastikanerima.

Comment

• ToNcA
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2006
                            • 868
                            • Mazda 6 2.0d

Svaka cast za Simcu mada mislim da bi za to trebalo da otvoris novu temu - ovde je ipak tema Logan vs Z10!

A sto se tice toga da su neki davali za Fabiu 16000 - nisu morali. Fabia koja se "ravna" sulovno receno sa tom ladom je bila vec za 12. Mislim ravna se samo po tome sto trosi benzin i po snazi motora (priblizno) - Lada je mozda startnija i brza ali se zato raspada preko 100km/h. Kocnice su odvratne i na jednom i na drugom...

Comment

• Bane_Saabijach
                              CBC Veteran
                              • 08.08.2007
                              • 108
                              • Veliki Popovich

Ti sto davali 16000e za Fabiju verovatno davali i 20000 dinara za prvi servis Dacije. Ima takvih ljudi.

Comment

• ToNcA
                                CBC Senator XXL
                                • 31.01.2006
                                • 868
                                • Mazda 6 2.0d

Pa ima i koji su davali 16 000 za fabiu ali sta su uz nju dobili uz Ladu nema ni za kakve pare!!!

Comment

Working...
                                X