Hyundai Santa Fe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

Hyundai Santa Fe

......
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Nemam Santa Fe pa ne mogu da ti dam informaciju iz prve ruke, ali sam gledao emisiju Fifth Gear-a u kome su testirali male terence.Uglavnom Santa fe je zauzeo jedno od dva zadnja mesta(na prva dva mesta su zavrsili Nissan X-trail i Toyota Rav4), ima ocajne vozne osobine i kocnice a i kavalitet izrade mu nije neki.

Comment

• marek
      CBC Senator
      • 16.09.2005
      • 243
      • Beograd

imas u zadnjem SAT-u dosta ga je Mirko nahvalio

Comment

• mishio
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2007
        • 1204

znachi nista ?

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Pazi ... za te pare je dobra kupovina, ali "koliko para - toliko muzike"
          Nije brz, moze da ide 140, ali ne ceo dan, ide on, ide svuda, ali kao i svaki "terenac" ima svoje mane. Prijateljicin cale ima jednog i malo sam ga provozao.
          Nije to auto, to je kanta, kao i svaki terenac ili SUV kako ih zovu...

Trajan, ne kvari se, "ekonomican" koliko toliki auto moze biti...
          Ako ti tako nesto treba, to je dobra kupovina, ali ako ti terba auto za put, onda to nije to.

Prijateljicin cale zivi u PI, ona u BG, a matori je kupio taj auto samo da bi u svakoj mecavi mogao da dodje do BG i da vidi dete.
          A 5. Gear zaboravi .. njima ni RR ne valja...
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

pa uglavnom bi trebao za putovanja, da ima mesta pozadi gepek, i kad sneg uvati da nema problema i zbog vikendice, al najvise autoput, grad .. za to je svaki teranac los jbga

nego mi cemo to da probamo verovatno sutra, da vidimo kako se cini

al mene zanima sa mehanicke strane, motor, menjac ? i delovi koje su cene

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Cene su ok za auto te velicine, ne znam koje, al' znam da se pirocanac ne zali

Inace je taj brand dosta pouzdan. Dakle, ako vam se dopadne (?!) uzmite ga...
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

@Prolupator pre cu da verujem Fifth gear-u nego necijoj odokativnoj proceni.Profesionalni vozaci koji vode takve emisije bolje upoznaju auto i sve njegove osobine za nekoliko dana nego prosecan vozac koji za vreme posedovanja tog auta skoro nikad ne dodje u situaciju da ispita krajnje granice njegovih mogucnosti.
                Kada neko ko je godinama vozio Yugo sedne u novu Daciju Logan on ce verovatno biti odusevljen njenim voznim osobinama ali to je njegovo subjektivno misljenje a ne pravo stanje stvari.
                @marek Mirko je testirao Santa Fe 2 a mi ovde govorimo o prvom modelu
                @mishio jesi li siguran da taj Santa fe 2.0 crdi ima 102kw,koliko znam taj motor se pravio u verzijama sa 83 i 92kw?

Comment

• mishio
                  CBC Senator XXL
                  • 29.05.2007
                  • 1204

isto to sam i ja gledao po netu, ali kum nam to nudi kaze 102kw, a ja nadjoh sve sem 102kw videcemo

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

jedino imaju problema sa inter kulerima. inace sve ostalo je ok. jednog sam bas doterao pre dve nedelje ali u van varijanti
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• mishio
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2007
                      • 1204

zar i takvih ima ? nisam znao. ovaj je 2004god, koza, tiptronik, 70000km, nove gume bla bla .. 2.0 crdi i ceni ga 17000e .. plus neka kombinacija sto bi bilo jos povoljnije

mada mercedes vs. hyundai nisu za poredjenje, ako e klasa ta ne naleti, onda je i hyundai izbor

Comment

• Manfred
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2007
                        • 905
                        • Beograd

Originally posted by marek
                        imas u zadnjem SAT-u dosta ga je Mirko nahvalio
                        svako hvali svoga konja

Comment

• MOSLER
                          CBC Senator XXL
                          • 27.05.2005
                          • 1064
                          • Niš

Razmisli o Sorentu,moze da e nadje za tu cifru koju pominjes a u svemu mnogo bolji auto!

Comment

• ada
                            CBC Senator XXL
                            • 04.06.2005
                            • 2375
                            • Novi Sad
                            • Svasta nesto

ajde da nebude da pricam u prazno evo link http://www.nsautomobili.com/autoplac/de ... 20&id=2720
                            ova firma nije moja da ne bi bilo odmah brisanje i editovanje.niti je reklama
                            a ako te zanima nabavka e klase mozes slobodno da se javis
                            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• mishio
                              CBC Senator XXL
                              • 29.05.2007
                              • 1204

u pa onda je ok ovo sto se meni nudi, 2 godine mladji auto, koza, automatik tiptronik, manje presao .. videcemo

Comment

Working...
                              X