FIAT Uno kupovina...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tanja.v
    CBC Član
    • 10.01.2008
    • 57
    • beograd rakovica

Na automobilu koji želiš da kupiš obrati pažnju na patos(deo uz sajtne),prednje koševe(obrati posebno pažnju ako nema podkrila),da se nije prednji trap ražljebio,kako mu stoje prednji točkovi.Ima definitivno više mesta od juga,kvalitetniji enterijer,udobnija sedišta,nećeš verovati osetljiviji trap od juga.Jeftin je za održavanje,dosta delova se gađa od jugića.Sa tvojim budžetom možeš da nađeš solidnog una 90-92godište.Što se dizela tiče čekića najstrašnije ali je stvarno smešna potrošnja.Nadam se da ti je ovaj tekst malo pomogao.Sedam godina za volanom juga 45,zatim pet godina sa unom 45(kolega ima dizela 1.7),tako da su ovo informacije iz pravog ugla.Pozdrav!

Comment

• Jing_Ko
      CBC Član
      • 27.01.2007
      • 56
      • Novi Beograd Automobil: Alfa Romeo 75 u pokusaju

Hvala Tanja, to su informacije koje mi trebaju. Uzgred za koliko para je otisao tvoj Uno?

Comment

• tanja.v
        CBC Član
        • 10.01.2008
        • 57
        • beograd rakovica

Fiat uno 45 sa plinom,loš patos,90 godište,otišao u ovo vreme prošle godine za 1100 eura(uzeo preprodavac,našminkao patos i zavalio za 1400eura).Pozdrav!
        P.S:Ovako je izgledao tog jutra kad je prodat!

Comment

• Shicky
          CBC Član
          • 06.02.2008
          • 81
          • Ralja-BGD

Evo i ja da ti preporučim UNA,imam ga oko četiri godine,prešao sa njim preko 100k,auto je 89 god 1.1 60 ks,troši 9-11 L plina (dvogrli karb.)Ono što je bitno kao što su ti i ostali rekli je limarija,stvarno je slaba,ali sve može da se sredi.Obično motor "sahrani" školjku,jer su stvarno dobri i idu kao retko koji benzinac te kubikaže (ipak je to FIAT).Najbolji izbor ti je FIRE motor,kažu da su se pokazali kao najbolji.Udobniji i stabilniji (samo gume 165) od yuga za 50%,a o utiscima iz vožnje da ne pričam.Moj čak ima i podizače,obrtomer,blokadu menjača.Puno sreće u kupovini,pa da se vidimo na nekom skupu.POZZ
          Dobro vozim,kupio sam dozvolu za devize:-)

Comment

• TOKYO
            CBC Senator XXL
            • 17.07.2006
            • 1696
            • Beograd- NBGD

Vrlo lep uno a jos ga prodaje kolega sa foruma

MY ex RWD Alfa
            Drift & Donuts & Track

Comment

• neshaoct
              Banovan
              • 18.08.2007
              • 1754
              • Beograd, Rakovica

...ali mu prelazi budzet...

Comment

• Jing_Ko
                CBC Član
                • 27.01.2007
                • 56

Da, nazalost prelazi...

Comment

• Miljan
                  CBC Senator XXL
                  • 18.01.2006
                  • 459
                  • Nis

Originally posted by tanja.v
                  Fiat uno 45 sa plinom,loš patos,90 godište,otišao u ovo vreme prošle godine za 1100 eura(uzeo preprodavac,našminkao patos i zavalio za 1400eura).Pozdrav!
                  P.S:Ovako je izgledao tog jutra kad je prodat!

Ovaj Uno je sklapan u Zastavi, ima DMB-ov 45 motor.

Comment

• tanja.v
                    CBC Član
                    • 10.01.2008
                    • 57
                    • beograd rakovica

@Miljan
                    Konkretan auto je kupljen od prijatelja koji je radio u zastavi u Kragujevcu i ovo je unutra bio italijan komplet,jer je to bila probna serija iz Italije,nešto kao danas Zastava 10.Naš čovek naravno prvo sebi probrao autić,meni bilo glupo da menjam natpise to smo što smo!Na bloku motora je izliveno bilo Fiat!Pozdrav!

Comment

• speedster
                      CBC Veteran
                      • 24.05.2006
                      • 139
                      • BATAJNICA

To je bio moj uno sto ga ljube prodaje i kupljen je u delti u februaru 97. samo sto je sad dosta bolje opremljen nego dok je bio kod mene samo steta sto mu je stavljen karb, sa inj je trosio smesno ali nije isao tako kao sa karb.

Comment

• vasavaz
                        CBC Član
                        • 17.02.2008
                        • 28
                        • zemun

Bato ja voyim fiat una vec duyi period. Da si bio u subotu na okupljanju video bi ga. Pitaj bokiju kojin je najveci fiat kod nas pa neka ti pusti sliku. Ovako sto se tice limarije da je poncikovana LAZ. Auto je extra kad kupujes una moras da obratis paynju na vise stvari : Prvo da je motor 1000 fire moj je presao 250.000 km i de ko zmaj motor nikad nije cackan, da je limariski dobar zna da mu ode pod ( sklapan u zastavi) znaci da bude italijan iz uvoza, nikako stariji tip una sa kockastim farovima samo noviji , stariji tip ima mnogo NEPREGLEDNU istrument tablu i komplikovanu, novijem je to dosta lepse i prostije odradjeno, to da netrosi ulje lazu uno ima problem sa dihtungom poklopca motora likovi ga pre prodaju zamene i on kao tu nepusta (veruj mi ja sam promenuo tri i to je bilo katastrofa tek kad sam vratio stari to je bilo ok. Mali potrosac 4 do 5 litara. Naravno ako mu stavis gume 175/70 dize ti se potrosnja za celu litru ali stabilniji je duplo i izgleda extra nije onako smesan na onim BMX felnama. Ima jedan lonac protok mu je extra jos ako promenis taj lonac i stavis sport on ide 180 bez ikakvog cackanja motora. Da i najbitnija stvar nemoj ali nemoj da si slucajno uzeo sa jugovim motorom ima i tih modela na to obrati paznu mora ali mora da bude Lancia motor i Lancia menjac. da i obaveno 5 vrata isto je funcionalan kao i sa troje samo lepsi i nema ustajanja kad neko ulazi pozadi.
                        Skriveni fiatista!!!!!!!!!

Comment

• Jing_Ko
                          CBC Član
                          • 27.01.2007
                          • 56

Za taj motor od 1000 ccm (fire) sam cuo da je extra i obavezno bih gledao da bude sa tim motorom, jer koliko sam cuo on je sklapan u robotizovanom postrojenju i zbog toga je kvalitetniji, a pri tom je i jednostavan 9tako kazu moji izvori). Hvala ti za savete, svi su dobro dosli, jedino sto bih pre uzeo sa 3 vrata, jer su mi automobili sa 3 vrata neuporedivo lepsi i ne mogu da ih voze taxisti (mada ne verujem da bilo koji taxista vozi una). Taj noviji tip bi trebalo da se pravi od 1989. Jedino sto me brine je cinjenica da ih nema puno po oglasima, sto bi moglo da znatno oteza potragu.

Comment

• vasavaz
                            CBC Član
                            • 17.02.2008
                            • 28
                            • zemun

Tacno nema ih puno. Pusti mi e-mail adresu da ti pustim mog ljubimca pre i posle da se uveris da je petoro vrata mnogo lepse.
                            Skriveni fiatista!!!!!!!!!

Comment

• Manfred
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2007
                              • 905
                              • Beograd

koliko se ja secam, na fire motoru i da pukne zupcasti kais nece biti nikakvih posledica po motor, samo se stavi novi i nastavlja voznja, jer ventili ne stizu do klipova. jos jedna olaksavajuca okolnost

Comment

• bokija
                                CBC Senator XXL
                                • 25.01.2008
                                • 640
                                • Beograd

Originally posted by Manfred
                                koliko se ja secam, na fire motoru i da pukne zupcasti kais nece biti nikakvih posledica po motor, samo se stavi novi i nastavlja voznja, jer ventili ne stizu do klipova. jos jedna olaksavajuca okolnost
                                Cudno???Skoro da je nemoguce.Po svim pravilima masinogradjne moras smanjiti kompresioni prostor da bi dobio snagu.Da si pricao o nekom hemi ili starom dizel motoru pa ajde ali o 1000 ccm?
                                I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

Working...
                                X