po meni, prejaka cena!
Honda CRX 1.6 2gen
Collapse
X
-
znam tog deka ciji je auto bio, vozio me u njemu nekoliko puta pre nego sto sam kupio moj auto.(znaci pre jedno 2 godine)
auto je bio bas u losem stanju, znam da sam na kratko odustao od kupovie crx-a kad sam seo u njegov.
razbili su mu prozor otprilike letos, to sam video...
Comment
-
-
Markus, nema te a Neman nije jedini koga zanima sta se desilo sa autom tj ko ga je kupio?
pa pazi, i ta cena nije toliko strasna! gde ces da nadjes crx gen2 ispod 2k?
tacno je da smo predpostavljali da je stanje lose ali ipak izgleda da nije bio tooliko los..
ajd molim te se iscimaj do kraja
Comment
-
-
Ok onda, videcemo jos... Rekao sam ti ono tako da mogu da cekam jos caleta da sretnem na ulici pa cu te obavestim...
A i da ne shvatite pogresno, i kad budem saznao o kome se tacno radi, necu napisati ovde vec cu poslati pp vama koje to interesuje... Vi cete znati dal ga poznajete ili ne, al nema potrebe to svi da citaju u slucaju da je lik totalno nebitan za cannon...
Poz...
Comment
-
-
-
nego da taj nije neki od ovih?
Mozda se lik pokajao?
HONDA Civic 1.6 16V (1991), alufelne 15, crvena, 1.800 EUR. 064/682-1033
HONDA CRX II 1.6 16V, 1.500 EUR. 064/119-4528
Comment
-
-
Originally posted by V-Tec@Marcus: Sto je to toliko misteriozno ko je kupio taj CRX?
Slazem se sa Sapcaninom, sve nas zanima sta je sa tim kolima.
Interesuje i mene, samo sam u jednom periodu totalno zaboravio na ovo... Pokusacu da nadjem coveka ovih dana pa da saznam kome je prodao, jer zvao sam druga, al od njega nema vajde da saznam informacije...
Comment
-
Comment