PUNTO Sporting 1.9JTD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

...sledeci put kad zelis da neko vidi auto koji te zanima, postavi odmah link ka njemu :

Spustio ti je tek tako 400 eura ?
    Zbog velikog servisa ?
    400 eura je veeeeeliko spustanje cene...
    Jel' imas broj sasije ?

Comment

• Sigtran
      CBC Član
      • 04.04.2008
      • 92
      • Beograd
      • BMW 525i M (E39)

Sve dok kod nas (kao u zapadnoj evropi), ne bude velikih kuća polovnih vozila koja će ti davati garanciju 6meseci, pritom garantovati za kilometražu i davati ti punu istoriju auta, zvanično njegovu istoriju na papiru (ako se naknadno pokaže kao falš, budu onda tuženi i dobiješ dobru odštetu), dotle će kupovina polovnih vozila kod nas biti mačka u džaku.

S druge strane, za 5500e ne možeš da kupiš nikakav nov auto (ako ne računamo jugiće, stojadine i floride).

Zato nađi nekog drugara hladne glave sa puno znanja o kolima i obilazi placeve i čitaj oglase. Uz malo truda, strpljenja i sreće, naći ćeš pravu stvar za sebe.

Comment

• lupus
        CBC Član
        • 03.04.2008
        • 16
        • Beograd

Mislim kad mi cuje glas prodavac da se kaci na infuziju. 3 puta sam isao da ga gledam.Prvo sam ga pitao za 5300. Nije hteo da mi da ispod 5500 pa mi je sutradan pustio poruku za 5400.

Comment

• lupus
          CBC Član
          • 03.04.2008
          • 16
          • Beograd

Ma da ga uzmem i sredim pa da dolazim na to okupljanje vase! Da imam 6 soma gledao bih onaj od 7, a da imam 9 soma gledao bih onaj od 11!

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

Originally posted by lupus
            ...E evo ovako auto nisam kacio na komp....

Obavezno u servis na komp, i ako prodje taj test, onda tek razmisljaj o kupovini...
            Razumem ushicenje, ali nemoj brzati...
            Video si auto, svideo ti se....cena ti je ok...samo jos u servis da sve to proveris jos jednom, i ako je ok - Kupuj !

Comment

• lupus
              CBC Član
              • 03.04.2008
              • 16
              • Beograd

Necu biti tu 20min. ali kakav test treba da prodje?Vraticu se

Comment

• jts2.0
                CBC Član
                • 16.12.2006
                • 66
                • Beograd, Banovo Brdo

Ne kupuj auto preko kolena, na osnovu toga sto ti se spolja svidja.Jos na pocetku price pitao sam te da li si kod majstora prikljucivao auto na komp.Zbog opravdanje sumnje da je auto mozda presao i vise nego sto pise moras da organizujes nekog majstora koji radi fijate i dobro ih poznaje,da ti ga prikljuci na komp.Tu ce moci da proveri sve parametre rada motora i turbine.Jer ako ti je turbina na izdisaju onda mozes da se slikas sa makinom.Mnogo lakse i jeftinije je popraviti benzinca nego jtd-a.Zato ti svi kazu hladne glave ulazi u pricu i dobro proveri auto, a ne samo da ga majstor pregleda iz kanala.Srecno

Comment

• sasha015
                  CBC Veteran
                  • 29.02.2008
                  • 153
                  • LOznica
                  • Hyundai i-20

Koliko vidim na slici enterijer i nije bas nesto cist.Bar suvozacevo sediste i pod su prljavi....Koliko je to ocuvano ne znam......sve se da oprati za 50 evra...Auto ne kupuj bez odlaska u servis i kompletne provere sto na kompjuteu,sto provere mehanickih delova.To te sve izadje manje od 50 evra a bar si siguran u tom trenutku da je sve ok.Kazem u tom trenutku jer je brat u septembru uzeo benzinca1.2 u Pancevu i pre kupovine je isao u servis.Kompjurer-ok.Mehanika-ok.Prosao valjkove za kocnice-ok.Znaci u trenutku kupovine auto ispravan,ali su posle poceli problemi.....Mada sve se da srediti ako imas kesa,ali razlicite su stvari ako uzmes auto sa iscurelim amortizerom ili trulim zadnjim loncem od auta kojem je npr.city servo pri kraju,pali se lampica ili je turbina na izdisaju.Autic stvarno lepo izgleda,ali ne zaleci se i samo hladne glave u bilo koji servis i pusti majstore da rade svoj posao.

Comment

• dusman13
                    CBC Član
                    • 24.07.2007
                    • 81
                    • Beograd

Potpisujem sve sto su moji predhodnici rekli OBAVEZNO na komp da te sutra tih 5400 ne izadje bar jos pola od toga, turbina je mocna stvar ali ako ti uskoro ona rikne auuuuuu, ne zaleci se, verovatno si malad(ne kazem da sam ja mator ) pa ti se svideo na izgled e tako sam i ja kad sam video dobrog(po izgledu) odma da ga kupim kad kod majstora eeee imas sta da vidis.....
                    Razmisli ne zuri tako sam i ja mislio ako ovaj propustim ko zna koji ce mi doci malo strpljenja i cekanje se isplatilo, ovo ti pricam iz iskustva jes sam bio u slicnoj situaciji kao i ti.
                    srecno sa kupovinom pa da nam se pridruzis na skupovima...
                    Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

• Majstor BOB
                      CBC Senator XXL
                      • 27.04.2006
                      • 340
                      • Zemun

Jenda od bitnijih stvari jeste da ti ne zaklapara jako kad ga gasiš. Ako ti bude no tipa rt t t t Klang klang e onda u najavi kvačilo u najboljem slučaju .. ne bih spominjao ne daj BOže zamajac jer ne znam da li ga puntojzla u ovom motoru ima.

Inače .. Auto je lutka nema greške

Ako ga već ne teraš nigde onda bar proveri kako prima gas, da li radi klima, da li je puno mastan kod turbine, kako vuče u drugoj i trećoj kad mu daš gas do daske... prvo krene normalno pa očepi turbina

Proveri zazore, pogledaj diskove... kočnice, servo, city servo... to je sve što ti možeš.. ali najbitnije da ne zaklapara..
                      Astra GSI

Comment

• lupus
                        CBC Član
                        • 03.04.2008
                        • 16
                        • Beograd

Danas ili sutra idem na komp. pa nek mi je bog u pomoci! Javicu sta sam uradio, da li je les ili avion.
                        Hvala na savetima.

Comment

• lupus
                          CBC Član
                          • 03.04.2008
                          • 16
                          • Beograd

Jos nesto sam hteo da vam kazem, posto jurim sportinga JTD-a, obisao sam sve aktuelne sajtove kao sto su www.mobile.de, www.autoscout.it,ch itd cene su im dosta jake s obzirom da su presli od 80.000 pa do 220.000km ta ko da me i to malo kopka. U stvari koliko je on tamo kostao kad je ovde 5400 i to registrovan. Cak i svi ostali automobili su preko na ceni a ovde mozemo da nadjemo u Srbiji mladje a jeftinije. Pa onda boga pitaj po koliko placaju oni sto kod nas rade sa kolima te iste!

Comment

• neshaoct
                            Banovan
                            • 18.08.2007
                            • 1754
                            • Beograd, Rakovica

...pogledaj po Internetu koliko kostaju havarisani...
                            Videces da je cena slupanih mnoooogo povoljnija...

Comment

• BaneT
                              CBC Senator XXL
                              • 09.12.2005
                              • 562
                              • Beograd

lupus, propusio si dva bitna detalja...jedan je EPER pomoću kojeg ti manje više svi ovde na forumu mogu proveriti stvarno godište auta, ukoliko sumnjaš u navedene podatke u saobraćajnoj. Dakle prvo gledaj brojeve na prozorima. Drugo, na navedenom mobile.de su manje više kola iz Nemačke a ovaj tvoj je verovatno iz FRA ili IT....

Comment

• TOGO
                                CBC Član
                                • 06.11.2007
                                • 80
                                • Beograd

Ne bi bilo loše da pitaš vlasnika gde ga je on kupio, ako ima bilo kakve veze sa Šapcom...

... ništa ja tu ne bih dirao
                                Trka se poništava!

Comment

Working...
                                X