PUNTO Sporting 1.9JTD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dusman13
    CBC Član
    • 24.07.2007
    • 81
    • Beograd

Mogao bi da proveris i u Delti kako je auto odrzavan napolju posto vidim u oglasima da je lik registrovao i sad je prodaje, zasto ako je tek registrovao ima dva moguca razloga 1.da bi nesto zaradio na tebi jer mozda njega nije sve toliko kostalo, 2.Nesto nije bas uredu, e da ima i treca solucija mozda mu je slab pa oce nesto jace, registrovao ga probao reko ovo nije jako ja bi nekog SLR-a
    Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

• lupus
      CBC Član
      • 03.04.2008
      • 16
      • Beograd

Sigurno je ova treca solucija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A da automobil jeste iz Italije, ali i tamo je sporting na ceni od 3-4 soma, pa onda prevoz, carina, porez, registracija...Ispod 6 soma ne moze da izadje!

Comment

• lupus
        CBC Član
        • 03.04.2008
        • 16
        • Beograd

Originally posted by Bane Telekom
        lupus, propusio si dva bitna detalja...jedan je EPER pomoću kojeg ti manje više svi ovde na forumu mogu proveriti stvarno godište auta, ukoliko sumnjaš u navedene podatke u saobraćajnoj. Dakle prvo gledaj brojeve na prozorima. Drugo, na navedenom mobile.de su manje više kola iz Nemačke a ovaj tvoj je verovatno iz FRA ili IT....
        Sta mi eper pokazuje? Cuo sam to za prozore ali sta tu gledam posto cu sutra ici da proverim auto.Posto ce saobracajna biti kod mene anecu biti pored kompa ko ce mi proveriti eper, tako da cu biti u problemu.

Comment

• Miki S
          CBC Član
          • 05.04.2008
          • 10
          • Beograd,Zarkovo

Lupus bez nervoze ,samo opusteno i bice sve kako treba jbg to ti je standardna prica kad kupujes auto,nego ti dobro vidi kakav je autic i ako je dobar odmah ga pazari sedi i vozi se ko covek...

Comment

• lupus
            CBC Član
            • 03.04.2008
            • 16
            • Beograd

Originally posted by Miki S
            Lupus bez nervoze ,samo opusteno i bice sve kako treba jbg to ti je standardna prica kad kupujes auto,nego ti dobro vidi kakav je autic i ako je dobar odmah ga pazari sedi i vozi se ko covek...

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

budi pazljiv i oprezan, ako je dobar motor, turbina, a ima tih ulaganja tipa kaisevi, dihtung itd.. uzimaj dobar je to auto ako nije odvozao svoje

Comment

• lupus
                CBC Član
                • 03.04.2008
                • 16
                • Beograd

Originally posted by mishio
                budi pazljiv i oprezan, ako je dobar motor, turbina, a ima tih ulaganja tipa kaisevi, dihtung itd.. uzimaj dobar je to auto ako nije odvozao svoje
                Javicu sta sam uradio, ali hvala u svakom slucaju.

Comment

• STILISTA
                  CBC Veteran
                  • 17.12.2007
                  • 182
                  • BEOGRAD

ne zaleci se!
                  dobro ti forumasi kazu.sad imas bas automobila koliko hoces!
                  dobro mu pregledaj luftove sal su svugde isti i kako auto na oko stoji!

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

Originally posted by lupus
                    ...Sta mi eper pokazuje? Cuo sam to za prozore ali sta tu gledam posto cu sutra ici da proverim auto.Posto ce saobracajna biti kod mene anecu biti pored kompa ko ce mi proveriti eper, tako da cu biti u problemu.
                    Sve ti pokaze...
                    Godinu i mesec proizvodnje, broj motora, nivo opreme, cak i boju unutrasnjosti...

Comment

• BaneT
                      CBC Senator XXL
                      • 09.12.2005
                      • 562
                      • Beograd

okači ti broj pa će neko ko ima EPER da ti proveri...lično mogu popodne to da uradim, ali neko će ti izaći u susret. Hića je hića

Comment

• dusman13
                        CBC Član
                        • 24.07.2007
                        • 81
                        • Beograd

Davaj broj ako hoces proveru da vidimo za pocetak sta ti je ciniti, vidi na prozorima broj godinu proizvodnje najvise moze da odstupa jednu godinu to je OK, ali vise NE SME jer ....
                        Daj broj!
                        Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

Working...
                        X