Finansije mi nisu jaca strana ali volim da se vozim u nekim boljim kolima.
auto je za VW pojmove natprosečno kvarljiv, cena popravki je bliža premium klasi nego narodnoj klasi, a za očekivati je troškove od 3,000-5,000 evra na popravke za naredni period od nekih 3-5 godina što uključuje i 2 velika servisa.
(servis je oko 600 evra, x2 je 1,200 evra samo redovno)
zamajac je oko 1,000 evra.
vešanje oko 500 evra.
prozori oko 400 evra.
protokomer oko 200 evra.
već samo ovo što je opšte kvarljivo na skoro svakom VWu tog doba je oko 3,100 evra za 3 godine eksploatacije.
to će se sigurno pokvariti, samo je pitanje da li se već pokvarilo kod prethodnog vlasnika pa je on platio ili će se tebi dogoditi pa ćeš ti platiti.
pri takvom poredjenju na srednjoročni period, Pasat B5 teško da se može svrstati u kategoriju ekonomičnog vozila, po mom miošljenju.
za novac koliko košta+ novac za popravke mislim da su mnogi drugi modeli puno isplativiji i puno više nude.
pričam za modele tih godišta koja su pomenuta.
noviji Pasati 2002+ su bitno bolji i nisu tako kvarljivi, ali i koštaju dosta više u nabavci.
ukoliko moja saznanja nisu korektna oko cena popravki, već će neko korigovati a možeš i sam da se raspitaš...
pomenute cene kvarova su bez uzimanja u obzir varijante dizela.
tu tek cene višekratno skaču, dodatno na ono gore u zbiru.
Lancia Kappa je vrlo dobar auto konstrukciono, mana je kod nas jako mala ponuda, stoga je i izbro sužen.
inače što se potrošnje tiče, modeli raznih fabrika troše manje više isto za iste uslove vožnje, razlike u potrošnji su akademske i unutar +-0,5 litara.
razlog je što svi koriste identične ili vrlo slične sisteme ubirzgavanja, svi modeli su približno sličnih dimenzija i mase, pa je time i potrošnja energije približno slična.
naravno, što veći i što teži auto sa više opreme to potrošnja raste progresivno.
ne bih da te dodatno zbunjujem, izbor nije lak zaista.
Comment