MG ZR 1.4 16V
Collapse
X
-
ako ovaj Rover i dalje vuce gene iz Honde, onda kupuj, mislim da nema omasaja, ali opet nemoj mene drzati bas za rec
ima sikusnijih Hondasa/Roverasa na forumu
vizuelno je cista perverzijaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
-
-
-
I mene zanima... Po papiru izgleda prilicno dobar, mala zapremina a opet fina snaga. A koji je razlog sto su uzimali Hondine motore uopste?In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
sala mala
Honda i Rover su oko devedesetih poceli saradnju koja je trajala do kraja decenije
tih godina je nastala Honda Concerto, Rover 200, 400, 600, Euro Civic....
e sad, svrha saradnje....
bem li ga
Rover nista nije znao dok nisu japanci dosli i podarili im mehaniku i motore
Rover je jedino ulozio dizajnKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by srdjan_pUf uf uf, ide ko LUD, drugar ima takav auto, dobar je i jeftin dok ne pocne da se kvari, onda uzmi kanap i obesi se...
Nema vajde ovde, nego ti lepo na neki engleski forum, tamo ce ti reci mnogo vise od ovoga sto ti mi govorimo, lep je, nije lep...
Ja bih ga uzeo! Imam osecaj da je auto iznenadjenje, pored svih ovih G sto se voze, ovo je pravo osvezenje!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
moj ortak je vozio MG ZR, ne znam tacno koji
sa odusevljenjem mi je prenosio dozivljaj lezanja na putu
kaze, ti ne mozes da verujes kako taj auto drzi put
i mislim da ti nije katastrofa za odrzavanjeKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by QuoterDrugar mi je rekao da je u njemu fabricki BMW motor?! Da li je to moguce?
Ne znam samo gde mislis da nalazis delove za njega kod nas?
Comment
-
Comment