PEUGEOT 406 2.2 HDI ili 2.0 HDI - dilema oko izbora motora
Collapse
X
-
Imam 406 hdi 90ks oko 2god,vozim ga na taxiju i mogu reci da sam prezadovoljan sa njim,najvece ulaganje koje sam imao je set kvacila(pukla korpa),i to zadovoljstvo me je kostalo sa zamenom 250€(valeo ),sto se ostalih stvari tice nemam zamerki zaista nesto izuzetno dobro od francuza .Posle njega ne verujem da cu ponovo u nekog nemca tipa Golf4 ili sl.Verujem da cu opet uzeti 406 samo poslednju seriju.Trenutno imam mali problem koji ne mogu da resim ,auto trese kad je hladan izbacuje beli dim i oseca se nafta,kad se ugreje sve to nestaje (nisu dizne),ako je neko imao nesto slicno neka javi...pozz
Comment
-
-
Beli dim i smrad nafte je proizvod loseg sagorevanja. Najverovatnije ti je losija kompresija...
Comment
-
-
2.0 hdi 110
Pozdrav!
Ja sam Zare iz NS i posedujen 406 hdi 2.0, 110 ks.Moja preporuka je upravo taj model.Nije prevelik potrosac,izuzetno je vozljiv i okretan,odrzavanje nije uopste strasno(a i ne kvari se bas cesto),a sto se tice plivajuceg zamajca,ako je to jedini penal za 150-200 hiljada e onda neka ga! 406 je pravi auto u to nema sumnje!
Comment
-
-
406 hdi
Danas sam odlucio da kupim novi auto na lizing pa ce moj lav da ide na prodaju s'obzirom da moja bolja polovina nece da ga vozi jer joj je velik.Auto je 09.2001,kupljen od vlasnika,metalik sivi karavan,uvezen u novembru 2007,u pravom fulu i sa pravom kilometrazom.Ako je neko zainteresovan ili poznajete nekog moci ce da se vidi 15_og na Bubanj potoku ili moze da me kontaktira preko ovog foruma ili pp.
Comment
-
Comment