Lepo ja kazem, ne vole oni tebe jer ih ne razumes, hehehe...
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Opet me nisi shvatio, za motor znam da nije Hondin, interesuje me sta jeste na tom automobilu zajednicko sa hondom (zbog navedenih citata sa wikipedije)
Isto sto je na mom Tati od Mecke
reklamna kampanja ha
Salu na stranu. Mislim da ovaj konkretno model nema nista zajednicko sa Civicom.
Dosta puta sam se vozio u Roverima koji su u stvari Honde.
Npr. svaku plastiku kad skines unutra na njoj pise Honda, indentican je raspored komponenti pod haubom, kao i motor naravno
Svaki deo (osim limarije i farova) indentican.
Jedan lik koji poseduje indentican auto i sa kojim sam se isto raspravljao oko motora mi je izjavio kako je Rover uzimao Hondinog Hrcka od 90ks i cipovao
Sta ce ti Rover? Dijelovi skupi k'o da vozis Rols Royce, nista ne moze da se nabavi, kvalitet nikakav... Nije firma dzabe propala...
A onda procitas sta sam ranije pisao o Roveru uopsteno i shvatis "blagu" ironiju
Vozim Rovewr214i 3 godine, nikada problema sa njim, limarija je duplo jača nego kod fiata, sa delvima sam skroz snabdeven jer sve donose iz mađarske iz centralnog magacina za 24h, recimo nova lamela košta 50e, od opreme ima sve fabrički! Moja preporuka i zbog sportskog izgleda svima!
A za one koje i dalje za nima sta je isto na Roveru 2XX i Civicu - NISTA.
Rover 200 je Civic (sem prednje maske) a rover 2XX je zadnji Rover.
A sto se tice toga "sta je isto" na 200 i Civicu ne znam,mozda postoji neka rzlika ali zato Accort (pred prethodni) i Rover 600 su isti automobil - cak se i u kabini vidi da Rover nije Rover vec Honda.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Comment