Malo mi pukla šoferka kod brisača a hoću da osiguram stakla pa da je zamenim posle registracije, pa me interesuje ko pregleda šoferku pre osiguranja i da li može da prođe ovakva.
Hvala unapred
Pozdrav
Na teh. pregledu ti gledaju soferku(nadji neku vezu) i ides u bilo koju agenciju osiguras stakla, sacekas mesec dana i odes da ti snime stetu u osiguranju. osiguranje stakala ti je oko 1200 din.
The G-Lader is a scroll-type supercharger used in various Volkswagen models. Its purpose is to increase the horsepower attainable with a given engine displacement.This can be achieved with an exhaust-driven turbocharger or a belt-driven compressor. The G-Lader is in the compressor category, since it is belt-driven and does not have the turbocharger problem known as turbo lag.
Ovo i mene zanima. Ja imam jednu tačkicu koja je uredno zalepljena u euroglass-u. Ima čak i njihova nalepnica na šoferšajbni koja je tada zalepljena. Ne znam da li je ovo problem. Kako to da se stakla pregledaju na tehničkom pregledu? Čuo sam da ih predstavnici osiguranja fotografišu.
Drugo pitanje je da li postoji neko osiguranje kod koga se može osigurati staklo nakon što je auto već registrovan. Ja nisam imao auto kod sebe kada sam radio registraciju i rekli su mi da naknadno ne mogu da uplatim osiguranje za stakla...
Meni je soferka bila cela u pukotinama kad sam kupio auto. Kad mi je istekla registracija otisao na teh. preko veze, posle toga u agenciju i rekao da hocu da osiguram stakla. To osiguranje ide uz polisu i mislim da se zove delimican kasko, za 1300 din osiguras stakla u vrednosti do 20 000 din. Znaci samo napomenes kada placas osiguranje da hoces da osiguras stakla. Slikanje zavisi od osiguranja, meni za delta generali nije trebalo.
The G-Lader is a scroll-type supercharger used in various Volkswagen models. Its purpose is to increase the horsepower attainable with a given engine displacement.This can be achieved with an exhaust-driven turbocharger or a belt-driven compressor. The G-Lader is in the compressor category, since it is belt-driven and does not have the turbocharger problem known as turbo lag.
Evo da zaključim temu,
uradio sam kao ShoneBGD, osiguranje je Delta i nema slikanja samo treba proći na tehničkom i u agenciji napomeneš da hoćeš i stakla da osiguraš,
visina osiguranja i iznos koji pokriva polisa zavisi od marke automobila, za Yuga 950 din. pokriva do 15000 din.
Hvala na odgovorima
Pozdrav
Sada su nesto poostrili to vezano za osiguranja stakla. Cena osiguranja zavisi od marke vozila i premiju su povecali, koliko sam skapirao sada je 40.000 din minimum, barem za hondu.
Covek iz agencije je isao cak sa mnom do kuce da slika auto, jer kaze da nece vise da rade osiguranje bez slika (konkretno delta djenerali).
Mozes da osiguras naravno. Razlika u naknadnom osiguranju i onom prilikom registracije je u tome sto ti u prvom slucaju pregledaju auto, pa ako imas neko ostecenje ono ulazi u zapisnik.
Konkretno na staklima i svetlosnim grupama nema ostecenja, osim recimo nekoliko tackica od kamencica na soferci koje se skoro i ne vide. Da li mozda znas kako se to kontrolis, jel to radi neko strucan ili samo fotoaparat u ruke i skljocaj!?? Da li je ista cena prilikom regostracije ili nije i da li se mora ici na vanredni tehnicki zbog toga!?
Takodje koja je procedura ako stakla i svetlosne grupe osiguravam van regstracije i ako neko moze nesto vise da kaze o tome ko vrsi to osiguranje, da li mogu da biram onog kod koga cu osigurati!??
Komsija, ako osiguras stakla prilikom registracije, niko nece nista da ti proverava, bar je tako bilo do sada. Plati se 1000-1500 din a max suma koja se dobija je do 20.000 din, otprilike. Mislim da si za osiguranje stakala vezan za osig. kucu kojoj si platio obavezno osiguranje, tj. samo u tom slucaju ti nece pregledavati auto. U slucaju da odaberes neko drugo osiguranje za njih je to kao da si ih osigurao van registracije.
Ako ih osiguravas van registracije onda ti pregledaju auto ali kako pregledaju i koliko su temeljni ne znam. To rade jer je logicno da neko zeli da osigura stakla van registracije ako je imao neko ostecenje pa zeli da trosak prebaci na njih.
sada sam malo bacio oko na sajt DDOR-a i AMSS-a i nigde nisam video da se negde pominje doslovce osiguranje stakala i sl. Jel to mozda spada pod neku grupu ili moram licno da odem i da se raspitam!?
Idi lično i raspitaj se. I obrati pažnju na to da šoferka za lagunu II sa uv filterom košta oko 36000 dinara, tako da i treba da osiguraš bar na toliko. Najbolje pozovi Carglass (mislim da jedini prodaju pilkington stakla) i pitaj koliko košta.
Comment