Mali problem(a mozda i veci!),potreban savet!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Re: Mali problem(a mozda i veci!),potreban savet!

Istina je da policija teško reaguje na sitne krađe ali samo ukoliko je potrebno skupo i mukotrpno dokazivanje te sitne krađe... Videonadzor je to rešio, kazniće vas i za paketić žvaka ...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

ajde bre uozbiljite se malo. covek ima ozbiljan problem a to je debil u automobilu koji je na njegovo ima. taj parkin servis je najmanji problem i resi se sa 2000din nego problem je kreten koji je sklon pravljenju sranja sa tim kolima pa ce njemu murija da dolazi na vrata. kola mogu da se registruju i ako nisi platio porez a ne tamo neki parking...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• doorsy
        CBC Senator
        • 31.10.2007
        • 248
        • Beograd

Hvala ljudi na odgovorima,ja pratim ali nemam vremena da se javim,a i nema nista novo...evo ovako,posto zovem kretena i juce i danas a on se ne javlja resio sam da odem u SUP...e sad,gde da se javim,jel se moze ici u lokalni,na opstini,ili treba ici npr u Ljermontovu?Da li u ovoj situaciji ima nesto sto treba precutati sa moje strane,a i muci me to sto nemam nikakav dokaz KADA sam prodao(ujak!) auto,da bi od tada na ovamo stopirao sve sto je onaj som napravio,a posto ne bih isao na varijantu "ukrali su mi kola",nekako mi surova,nego bih ispricao istinu,kako da uopste odjavim table ili tako nesto,posto nemam NIKAKAV dokument vezan za to vozilo?
        Zverko hvala ti na podrsci i sto si mi se nasao u nevolji,kad se ovoga otarasim idemo na

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Uzmi kopiju saobracajne, jer se auto i dalje vodi na tebe, a onu koja je kod sadasnjeg vlasnika - oglasi nevazecom Pa kad ga zaustave negde i provere...prc.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Kaznu moraš da platiš a posle ko će da nadoknadi druga je stvar.
            Čovek u sličnoj situaciji vozi neregistrovan auto i umesto pnaduri da mu skinu tablice uredno ga navataju dnevno jedamput dva puta i njemu prijava za vožnju neregistrovanog auta a meni zato što nije preveden i tako jedno 7-8 puta. Ja mislio štamparska greška pošto ej tekst isti dok nisam pogledao datum i vreme prekršaja..
            Auto prodat burazeru a ovaj nekom nekom i tako ostalo... E taj neko klasičan prevarant i ne plaća ništa, ima radnju ali ga bole uvo... Posle mesec dana natezanja te sad ću imati, dodji u tri posle posla itd... Lepo ja nazovem drigove cajce i pitam šta i kako.

On kaže (cajac) ako nije prevedeno onda si ti kriv za to pa plaćaš. Ok ali on nema nameru da prevede, kaže moraš da ga nateraš, nije onda bilo agencija baš na svakom ćošku, dobro ali šta da radim, da mu uzmem auto pa da ga nateram na prevod. Pita jel plaćen auto, pa jeste, onda ne smeš da mu uzmeš auto, ali ako piše moje ime u saobraćajnoj jel onda to moj auto. pa niej ako je platio. Pa dobro ali on se voza i ja plaćam kazne a nije moj auto? Ako osvane auto kod mene u dvorištu čiji je onda auto? Pa ako piše u saobraćajnoj da je tvoj onda je tvoj ali ne smeš da mu uzmeš auto... Ok...

Kilo gvoždja za pojas i nešto grama metaka i odem lepo i uzmem auto onako po seljački, sekač i razvalim bravu, spojim žice i doteram. U roku od sat vremena su znali gde je auto, i platili sve troškove....
            Mi smo profesionalci ne pokušavajte ovo sami, ne preporučujem, samo sam ispričao jer su tražili.
            Pravilno je rodjenom bratu ključeve a on vama ugovor, kraj priče.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Pa kapiram da covek nije bas tip da se druzi sa Gvozdenom i njegovih 9 malih drugara, ali ispada da ovde nista ne ide bez sile...jbg.
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• doorsy
                CBC Senator
                • 31.10.2007
                • 248
                • Beograd

@ 206 e bas tako...hm,kako i gde da uzmem kopiju saobracajne,ako si mislio da uzmem od njega nece moci,posto ne mogu ionako da ga ujurim?
                @ Dora AUUUUUUU...nemam reci...

Comment

• cybland
                  CBC Veteran
                  • 11.04.2009
                  • 131
                  • Beograd

Kopiju saobraćajne vadiš u SUP-u. Prijaviš da si original izgubio (odžeparili mangupi u GSP-u), pokažeš LK, platiš potrebne takse i eto ti kopije. Onda lepo uzmeš i kažeš liku da, ako hoće saobraćajnu, izvrši prenos i plati kazne. Ako neće, odjaviš auto (mali rizik jer bi morao da mu skineš tablice) da ne bi ulazio u dalji trošak plaćajući njegove gluposti. Računaj na to da sve što uradi do trenutka prenosa/odjave ide na tvoj račun ukoliko ga 'cajci ne na'vataju na licu mesta.

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

ja bih ipak pre svega ovoga sto su napisali zajaho ujku najstrasnije a ti ga koliko vidim sve vreme stedis a zajaho bi i kevu posto je jelte to njen brat.

Comment

• doorsy
                      CBC Senator
                      • 31.10.2007
                      • 248
                      • Beograd

Ok,jasno...samo jedna sugestija @ Cybland...table su mu cajkani vec skinuli izgleda(vec sam gore opisao i tu situaciju...)...
                      @ Zverko neeeee,pa da kvarim ja medjuporodicne odnose...nikako!By the way vec sam ga nagrdio,on samo trepce al ne mogu ni njega ni nasta da nateram,jel tako...

Comment

• cybland
                        CBC Veteran
                        • 11.04.2009
                        • 131
                        • Beograd

Izvini nisam ukačio da su već skinuli tablice. Onda prijatelju imaš "kajgana" situaciju, nečija jaja moraju biti razbijena. Da li tvoj ujak ima ikakav ugovor ili priznanicu potpisanu od strane tog lika? Ako ne, da li je voljan da svedoči? Prijava u SUP-u ti ne gine, sada samo detalji određuju čija jaja idu u "kajganu" i od koliko će komada biti napravljena.

Comment

• doorsy
                          CBC Senator
                          • 31.10.2007
                          • 248
                          • Beograd

NEMA NISTA,to je ono sto yebe stvar,ni on ni ja!A on ne da li oce ili nece-MORA da svedoci u pm! Cek cek,prijava za sta?

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

prijava za voznju neregistrovanog vozila... mada, reko ti ja navataj bre nekog advokata pa se posavetuj. u svakom slucaju ce ti trebati pravni savetnik da ne bi nahebo jos vise. raspitaj se malo ima advokata koji samo ovakve slucajeve rade i odlicno znaju sta i kako.

Comment

• cybland
                              CBC Veteran
                              • 11.04.2009
                              • 131
                              • Beograd

Doorsy, pod hitno 'vataj nekog advokata, kao što Zverko kaže. Ovde se samo vrtimo u krug. Da li da podneseš prijavu SUP-u, za šta, protiv koga, i po kom pravnom osnovu i koliko si ti u celoj priči nahebo, to samo advokat može da ti kaže.

Comment

• RedboX
                                CBC Senator XXL
                                • 28.11.2006
                                • 1537
                                • Novi Beograd

hebote doorsy al si se uvalio

neznam za tebe ali bi ja bogami potegao ujaka pa nek se zakrvi familija.
                                Takva rodbina je najvece sr kad tako vreba priliku da ti zavuce na konto toga sto si ti ok i neces se ljutiti, ma mojne!
                                I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
                                X