Re: Da li postoji kasko osiguranje vozila na putu?
Evo, upravo sam pricao sa covekom iz Dunav osiguranja (u Nisu), i kaze da moze da se osigura auto na 1,2,3,5 i koliko hoces dana, i da nemaju pojma ovi sto kazu da ne moze. Ako hoces kontakt telefon, samo kazi.
e o ovako, dakle, hvala ti Hermes puno, resio si me mnogo briga, zavrsicu nadam se ovih dana sve, dakle za moj auto, citroen c4 na 15 dana kasko izlazi 6500, sto je po meni super
pa dobro, ne znam da li je sa ucescem ili bez, ovo je bez ucesca, kako kome, ja sam ocekivao 100 eur minimum, a i logicno je nekako da na krace bude skuplje, zar ne?
Pa naravno da je skupo kad je za kratak period, nego meni nije jasno kako ovi iz osiguranja uopste imaju interes da osiguraju neko vozilo koje ide iz zemlje i protiv kradje, za par dana, tj. za relativno malu sumu? Dusu dalo za mahinacije........
Da, jos ja pitam coveka, kak ocete proceniti da li je ok sve sa kolima, on kaze pusti ti to, to je moja briga, a ja, pa ok. . . Kako god. . . Mada, realno i nisam mislio da pravim neke mahinacije, samo zelim da budem miran na moru
Comment