Autolimari (-) iskustva ili ti crna lista

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Autolimari (-) iskustva ili ti crna lista

Predlazhem da u ovom thread-u pishemo negativna iskustva sa autolimarima, pa cu dati primer:

AC Stojanovic (Zemun) - veliki servis sa dosta potencijala, ali katastrofalnom izradom i katastrofalnim rokovima... Specijalizovao je rad na "unesrecenim" automobilima, ali osim toga i loshu izvedbu radova a takodje i "pumpanje" faktura za delove... Tako da sam ja morao doplatiti vrednost izmedju procenjene sa strane osiguranja i vrednosti fakturisane sa strane servisa. Ova pricha se ne zasniva samo na mom, vec i na iskustvu mog zeta...

Zakljuchak: Ne idite tamo osim ako ne zhelite biti odrani i izfrustrirani!
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Matrix Tuning na rakovackom putu. Odakle poceti...Pa prvo, ko auto tamo odveze da ofarba bilo sta na njemu, grdno ce se za**bati. Ne da ne znaju nego je to strasno...Farba tanja nego Peugeotova fabricka, oljustila se posle 3 meseca, puna dlaka (iako imaju komoru), rokovi katastrofa, a cena...prava sitnica.

NIKAKO ne preporucujem
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• 156V6
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 415
      • BEOGRAD

Da se nadovezem Matrix Tuning koji je pomenuo 206

katastrofa u postovanju bilo kakvih rokova,uradio sam sve spojlere kod njih ali te spojlere i ne rade oni nego ih narucuju (to sam tek kasnije saznao) ali ono sto me je ubedljivo najvise iznerviralo sto sam morao da ih molim mesec dana da mi ispoliraju krilo i ofarbaju deo spojlera koji je poceo da se ljusti,za svaki spojler sam morao da ih zovem po 10x da bi se smilovali da kazu kad ce biti gotov,cekao sam na aero spojler 4nedelje da ga nakace od dana kad sam dogovorio posao

Na kraju hteo sam da uradim i zadnje blatobrane+mrezice "uredno" sam ostavio auto koji je stajao tamo 5 dana da bi mi lik posle 5 dana rekao kako nije stigao da uradi falio mu je materijal?,od tad vise ni mrtav kod njih

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Hehe.. pa dajte i posaljite razglednicu sa link adresom, mozda se opamete
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Informacija za BOOST-a da je MATRIX na prvom mestu kod nas sto se tice tuning stylinga
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Gde ja zivim ´bo te
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

JAdni vi ili mi kad je on na prvom mestu

Comment

• PINHEAD
                CBC Senator XXL
                • 30.03.2005
                • 373
                • BG, Vidikovac

jebiga ja znam dosta ljudi koji rade kola u matrixu,prosle godine smo "ekipno" isli u novi sad na t&s.Niko od njih se ne zali ali imajte na umu da su oni redovne musterije = specijalan slucaj.

A inace cuo sam i dosta negativnih stvari,pocevshi od cene.Jednom ortaku su zaboravili da vrate neki nosac motora kad su mu radili limariju tako da kada je lik na tehnickom video samo sto nije pao u nesvest

Ali isto tako sam cuo i za fandja lose stvari.Pa sad ne znam,sve dok ne oteram svoja kola kod jednih ili drugih.
                Btw jel ima neko treci u Beogradu?
                EI9, EJ9, EK9......

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Što se lima tiče mislim da je jedan od najboljih majstora Dule "Krkac" iz Čačka.Tip je bukvalno madjioničar....njegova deviza je "peglam sve osim šoferšajbne"....
                  Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Tetak, ti si prs'o. Ovo je crna lista
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Ja sam večiti optimista....a belu listu nisam primetio!He,he,he!
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• mire
                        CBC Veteran
                        • 15.12.2004
                        • 127
                        • Beograd

ja sam cimao saleta iz fandja jedno 5 puta tokom prosle nedelje za spojlere, alu mrezicu i pragove i svaki put je bilo zovi me tad i tad (a to je obicno bilo par dana kasnije)

na kraju sam ga zvao kad mi je rekao a on je ostavio telefon i otisao negde

posle toga rekao sam nikad vishe

nasao sam u kraju momke koji to isto rade i koji imaju sve sto mi treba...

#$@!#$!
                        Mail in function again

Comment

• -Q-
                          CBC Senator
                          • 03.12.2004
                          • 288
                          • Srbija/Beograd

Fandjo je jedno 100 puta gori od Matrixa... a ako su matrixovci losi, zamislite tek fandja...

za izbegavati je takodje i servis za ispravljanje felni Djole
                          (zaboravili da pritegnu srafove, umalo nisam poginuo)
                          2008. Leon

"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."

Comment

• Uros Piperski
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2005
                            • 2978
                            • Beograd

Slivanje farbe, oljustena boja sa branika posle pola godine, plasticne maske koje "ce izgledati kao nove" privezane zicom, pokidan tapacirung (a trebalo je samo odvrnuti par srafova), pokidane zice za signaliziranje otvorenih petih vrata (a radile i pre i posle udesa), auto isprskan krecom jer su krecili radionicu u to vreme i crnom zastitom za pod... Da ne nabrajam dalje jer opet pocinjem da se nerviram

Sve nabrojano su specijaliteti Auto servisa "RADE" na Zrenjaninskom putu. Tacna adresa je Save Kovacevica 12a, III blok, Krnjaca, a ako nekoga zanima da tako sredi svoja kola moze se o svemu raspitati na 011714470, 011780168, 063347589, 063345872

Inace, Evropa osiguranje ima ugovor sa tim likom i oni su me poslali kod njega.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• SreckoBG
                              CBC Član
                              • 23.02.2005
                              • 79
                              • Novi Beograd

Na crnu listu dodajem auto servis "Ledine" na Ledinama. Dunav ima ugovor sa njima. Kad sam se pojavio tamo, kako je majstor(gazda) pricao, mislio sam da ce mi od auta napraviti avion. Medjutim...
                              Tip mi je stavio polovna vrata a fakturisao nova( nije video u zapisniku da je moje ucesce u novim delovima 30%), pa je morao da ispravi racun. Osiguranje mu je priznalo 70% prvobitnog racuna. Sto se tice rada, pokazao se jako losim. Imao je nekoliko propusta, koji se vide iz aviona. Na moju primedbu, rekao je da ne moze da bude fabricki Dogovorili smo se da to popravi i obecavao mi je da ce da mi uradi jos nesto gratis, ali kada je dosao dan za to, samo je zbudzio posao, a od gratisa- ni G.
                              Njega boli uvo za musterije, jer ima ugovor sa osiguranjem i redovno dobija posao.

Comment

Working...
                              X